torstai 10. joulukuuta 2009

Kaikkea pientä

Jaahans, mistähän sitä aloittaisi! Jos vaikkapa tuosta pienestä slipoverista. Materiaalit joustofroteeta. Tämä lähti maailmalle, ja uusi omistaja koristelee tähteä kultaväreillä, olisikin kiva nähdä sitten koristeltuna!

Legginseistä on aina pulaa! Ja mie olen kokenu niitten tekemisen hitaaksi ja tylsäksi. Joo, ei todellakaan perustu mihinkään faktaan!! Nuo vihreät, mitkä kyllä näyttää enemmän kalsareilta kuin leggareilta :-D valmistui jonkuin muun ompeluksen lomassa jo aiemmin ja nää pinkit joustofroteiset tein äsken kun ensin leikkasin pinon vaatteita ompelua odottamaan niin lopuksi hurautin nämä. Aikaa ei menny montaa minuuttia.


Itsenäisyyspäivänä tuli FST:ltä joku askartelu/käsityöohjelma ja tekivät nappikukkia. Innostuin itekin sitten, vaikka onhan noita ollu monissa blogeissa jo aiemminkin. Tosi nopeita tehä ja nättejä. Pari laitoin laukkuuni. Tuo Marimekon peruskassi on niin tylsä ja kun sitä on jo pari vuotta tullu katottua, niin antoi kivasti väriä nuo kukat.


Lisäksi koristelin esikoisen Mayoralin talvitakkia. Tyttö(kään) ei tykkää tuosta tylsästä takista, joten josko koristelemalla kelpaisi. Mutta ei tuo ruusuke kyllä riitä, mitä ihmettä tuohon laittaisi vielä??? Nimittäin kun sanoin tytölle, että laitetaan takki kirpulle jos ei tykkää, niin kuulema nyt kun siinä on se kukka, niin hän ei halua luopua. Mutta ei halua käyttääkään kun kuulema takki on ruma. Plääh :-D




Ideoita siis saapi kertoa jos jotain tulee mieleen tuon takin suhteen!

Joskus olen maininnu, että oon vähän haalareihin heikkona. No ajattelin vallan katsoa mitäs tuolla kaapissa on. Iteasiassa nuo kaivinkonehaalarit on pienet, mutta tasapainotusta tuo se, että punaiset Metsola-tyyliset haalarit oli pesussa kun otin kuvaa. Noita pilvihaalareita ei ole vielä edes käytetty kun pukki taitaa tuoda tytöille pilvimekot, niin otetaan sitten samaan aikaan käyttöön! Ja kuten oon aiemminkin sanonu, niin hyvin onnistuu vessareissut haalareissa, Onni on kohta vuoden ollu vaipatta ja hienosti on toiminu :)




Sain muuten hillittyä itseni kun tein Metsolalle tilauksen. Toki tilauksen arvo oli suuri, mutta taisi ystävät tilata suuremmilla summilla kuin mie. Oikeesti tuolla on ihan sikana kankaita. Tänään iteasiassa ystävä soitti ja kyseli mitä värejä ois tarjolla. Noo, sanoin ettei vihreää ole ollenkaan, kunnes menin kaapille... Olihan siellä parin metrin pätkä vihreää :-D Ja turkoosia. En muistanu yhtään!!

9 kommenttia:

  1. Oot ollut taas niin ahkera! Tosi kivoja juttuja! Vois omaan marimekon laukkuun tehdä tuollaisen kukan piristämään. :)
    Tuohon takki ongelmaan en kyllä osaa sanoa nyt yhtään mitään. Koristele reippaasti tyttömäisillä nauhoilla tai lyhennä vähän ja odota et Onni kasvaa siihen sopivaksi?

    VastaaPoista
  2. Kattelitko miun lempparipuuhaohjelmaani Strömsötä???? :-D

    Ihania juttuja olet taasen ehtinyt tekemään. Voi, mistä tuota aikaa saisi lisää....?

    Luin muuten jostain blogista noihin leggareihin aivan huippujutun. Etsin sen siulle sähköpostiin. :)

    VastaaPoista
  3. hei tee siihen takkiin hupu, jossa on kiva vuori? josjosstain löytyis samantyylistä kangasta. onks nuo pilvihaalarit meandi vai tsi?

    VastaaPoista
  4. Vau tuota slipoveria. Syötävän ihana. Pitää miettiä jos tilais sulta tuollaisen, toisen värisenä vaan.. Jäin kyttäilemään noita sun huutiskohteita, yks juttu on ihan miun näkönen. Mikon äiti

    VastaaPoista
  5. NorppaStiina; nuo nauhat oiskin tosi jees! Eli pitääkös tässä nyt sitten nauhatilausta vielä alkaa väsäilee ;-D Onni on niin tirppu, että tuohon 128/134cm kokoiseen takkiin kasvaa pienen ikuisuuden! Muuten kyllä hyvä idea, koska lyhennettynä menisikin pojalla!Kiitos vinkeistä!

    Santra; no sehän se!! Hitsi kun muistas sunnuntaina sen, saat muistutella ;-D Ja kiitos leggari-vinkistä, pitänee kokeilla. Tosin tuo mikä noissa pinkeissä on, eli pieni resori, ei juurikaan venytettynä, ihan pikkasen vaan, toimii tosi hyvin! Ja tyttö tykkäsi. Noita siis lisää!!!

    Inkeroinen; arvaapa kuka tuli heti mieleen kun itekin huppua jossain takaraivolla mietin :-D Sie olet niissä ekspertti! En mie osaa. Eikä noin hurjan väristä kangasta varmasti ees löydy mistään :-D Mutta jos haluat tuosta projektin ;-D Pilvihaalarit on Meandin. Mahtuu Onnille varmaan vielä 3-vuotissynttäreilläkin...

    Mikon äiti; Kiitos! Mie mietin kans, että pitäskö Onnille tehä joustofroteehousuihin sopivia slipoverejä, antaisi vähän iloa ja ilmettä vaatteisiin! Ja vois aplikoida kivoja kuvioita! Ja sinne vaan huutelee ;-) Noita vaatteita on meillä joka paikassa. Ilolla laitan eteenpäin!!

    VastaaPoista
  6. Mahtavia tuunauksia!, vanhasta saa kivasti uuden näköistä kun vähän näkee vaivaa. :)
    Voi, ei pidä mainita minulle sitä Metsolan kauppaa.. en saa mennä tilaamaan. ;D

    VastaaPoista
  7. Moi! Ihania vaatteita, mut millo ihmeessä sie nukut ku kattoo noit kelloaikoja, millo oot noit tuonne lisäilly- 2-5 välillä yöllä. Hitsi mie en jaksais!!!

    VastaaPoista
  8. Mia; Kiitos! Totta on, miun ystävä, blogissa inkeroinen, on kyllä tuon tuunaamisen saralla ihan guru!! Osaa vaikka minkä muuttaa vaikka mikskä ihanaksi! Kannattaa käydä kurkkaamassa ;-) Hih, Metsolassa on ihan jees käydä vähän kattelees :) Ja kangastilauksen lomassahan voi samoilla kuluilla shoppailla vaiks mitä ;-)

    Hanna; Kiitos! Mut hei, tuo kello on vaan 12-tunnille, eli on ihan päiväsaikaan lisätty nuo päivitykset :) Joskus kyllä ompelin paljon yölläkin, mutta huomasin, että nuppi meni ihan sekasin. Unohin melkein oman nimenikin ja oli pakko hidastaa tahtia :)

    VastaaPoista
  9. Eikun tuo kellohan on ihan sekaisin!!! Pitänee jostain asetuksista muokata??

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!