perjantai 19. maaliskuuta 2010

Kevättakki *nippu kuvia lisätty!*

Mie olen innoissani! Pikkuserkku soitteli tuossa iltapäivällä ja siinä kun puheltiin puhelimessa, päätin tarttua saksiin. Ja leikkelin takin. Ja sen jälkeen en voinu jättää ompelematta! Ja olen nyt niiiiin innoistani :) Tykkään. Ei varmasti jokainen kohta ole ompeluteknisesti täydellinen, mutta Onnille ja miulle kelpaa :) Purkuhommiakin jouduin tekee, ja vetoketjun yläpääkään ei ole ihan täydellinen, mutta mitäpä siitä, kokonaisuus on miusta jees. Tää takkihan on ollu suunniteluasteella jo pitkään. En vaan oo saanu aikaseksi.

Kaava on otettu Ottobresta, pienillä muokkauksilla. Kankaat vakosamettia, t.ruskea, ja retropuuvillakangasta. Kuva on ihan surkea, mutta lupaan ja vannon, että huomenna auringonvalossa kuvailen paremmin! Ja actionkuvia, tietenkin!  Mutta huomisella siis parempia otoksia ja selityksiä!!

Tässä nyt lisää otoksia. Kati kyllä oli oikeessa, ihan mein näköinen tuosta tuli, ehkäpä siksi olenkin niin innoissani :) Onnillahan on myös viime syksyinen norsutakki tuolla, sekin kyllä varmaan mahtuu vielä. Siinä on ohut tikkivuori, että plussakeleillä menee jo vallan mainiosti. Tässä kuitenkin vähän lisää kuvia. Ukkeli ei oikein kestä paikallaan ja tuo mein kamera ei pysty ilman salamaa sisätiloissa oikein liikkuvaa kuvaamaan selvästi, mutta toivottavasti jotain saa selvää :)

Actionkuvia tässä:
Huomasinpa tässä, että ei ole miun tyyliä nuo leikellyt kuvat. Ne on niiiiin upeita kun oon niitä ihaillu monen blogissa, vaan miun mielestä ne ei ole miun juttu. Miulla pitää näkyä näitä taustoja. No, tulipa opeteltua tuo kuvan irtileikkauskin tuossa, mutta ainakin näillä näkymin pitäydyn tässä omassa tyylissä :)

27 kommenttia:

 1. Oih, ihanaihanaihanaihana! Tää tykkää =)))

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sari <3 Ja nyt taitaa kuvakin näkyä! Mie harjoittelen tuota kuvamuokkausta ja noh, ei ihan simppelisti toimi :-D

  VastaaPoista
 3. Kiva takki :)
  onkos nuissa hihan saumoissa tuota samaa kangasta pikkasen vai miten oot nuo tehnyt? kivan näköinen en vaan saa hahmotettua miten nuo on tehty :D

  VastaaPoista
 4. Ihana takki ,jotenkin ihan teidän näköinen...otahan kuva mallin päällä jos malli suostuu =)

  VastaaPoista
 5. Minna, kiitos! Siulla oli kanssa kiva takki juuri tehtynä :)

  Inkeroinen, kiitos! Millos siulla näkyy uusia kevättakkeja ;)

  Jossu; kiitos! On saumoissa samaa kangasta kuin vuori. Samoten siitä vetoketjun ja sametin välistä näkyy sitä kangasta. Ajattelin, että menee muuten turhan synkäksi. Heh, visioin takkia sitä mukaa kun sitä ompelin...

  Anna; Kiitos :)

  Kati; Kiitos! Jeps, mie kanssa tykästyin varmaan eniten siihen, että on ihan näköinen! Ja juups, tänään on tarkoitus napsia päivänvalossa lisää kuvia, tuosta ei varmaan juurikaan saa selvää.

  VastaaPoista
 6. Todella kiva takki! Ja ei ole liian synkkä kuin tuo vuorikangas on tosiaan noin piristävä! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana takki! Ihania värejä pilkottaa vuorikankaasta just sopivasti :)

  VastaaPoista
 8. Anni; kiitos! Hih, vihdoin sain yhtä kirjavaa retrokangasta näin käytettyä. Mie olen noita hamsteroinu, mutta jotenkin en keksi noille puuvillakankaille käyttöä!

  Anis, kiitos! Joo, tuota kanttisysteemiä pitänee vielä kokeilla jossain muussakin. En tiiä miten tuo oikeaoppisesti tehdään, mutta ihan vaan laitoin puuvillanauhaa tuonne väliin kun ompelin saumurilla palat yhteen.

  VastaaPoista
 9. Ihana takki :) Ja ihanaa kangasta olet löytänyt vuoreksi!!

  VastaaPoista
 10. Upea takki, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 11. Ihana taki, sopista tosiaan maustaa tuo värikäs vuorikangas!

  VastaaPoista
 12. Takki ja sopivasti. *vähän väsyttää* ;)

  VastaaPoista
 13. Tosi ihana takkija toi huppu on tosi kiva :) Ja niin just Onnin näköinen kun voi vaan olla!

  VastaaPoista
 14. Jos sulla on nuita ihania kankaita jemmattuna ja et MILLÄÄN :D keksi jollekin käyttöä niin tarjoapas mulle :) ja vielä ihanemmalta näyttää tuo takki uusimmissa vähän selvemmissä kuvissa, tosi hieno!

  VastaaPoista
 15. Piia, kiitos! Vuori on joku kirppislöytö, oli vauvan pussilakana.

  MariN; kiitos <3

  PipetiPoo; kiitos! Hih :-D

  Bianca; kiitos! Joo, tuo huppu onkin erilainen mitä oon aiemmin tehny. Kaavoissa se näytti hyvin epämääräiseltä, mutta onneksi kuitenkin uskoin Ottobreta, koska valmiina se istuu hyvin.

  Tia; kiitos!!

  Jossu; :-D Onhan noita, mutta kun se ongelma onkin just siinä, että en keksi tekemistä, mutta en myöskään raaski luopua. Toisaalta, kun oikea ompelus osuu kohdalle, niin silloin kankaallekin löytyy käyttö. Siis, tarkoitan, että väkisin ei kannata yrittää tehä mitään, vaan oottaa sitä, että se tarve syntyy :)

  VastaaPoista
 16. Ihania kuvia ...tuo kangas on valloittava !

  VastaaPoista
 17. Ihana takki, tosi kiva vuorikangas ja ihanasti vuori näkyy kun huppu on päässä!

  VastaaPoista
 18. Kati, kiitos! Nyt ois tuolla varattuna sit tyttöjenkin takkeihin kankaat.

  Santra; kiitos!!!

  Susanna, kiitos! Jeps, piristää tuota muuten synkkää väriä :)

  VastaaPoista
 19. Voi että on hieno takki! Ja tuo vuorikangas on niiin ihana. Minulla ollut lapsena tuosta kankaasta peitto, mutta mistään en ole kangasta löytänyt.. Aivan ihanasti sopiikin takkiin :)

  VastaaPoista
 20. Blogistani löytyy sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 21. Ihana ihana! Sie osaat kyllä taikoa vaikka mitä ihanaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!