maanantai 28. kesäkuuta 2010

Puolikuucaprit ja Ebay part II

Onnimies oli eilen kovassa kuumeessa ja tänään sitten oli varopäivä, eli ei päässyt ulos riehumaan. Katteli elokuvia ja mitäs mie muuta kuin ompelin. Tällä kertaa yhestä suosikkankaasta, eli Metsolan vihreä-valkoinen raitajoustofrotee. Nyt kanttasin taskut ohuella trikoolla ja on miljoona kertaa paremmat kuin edellisen postauksen joustofroteella kantatut. On siis uskottava, että ohut trikoo on ainoa hyvä vaihtoehto noihin! Ihan pirtsakat pöksyt tuli.



Noista nimimerkeistä Kati kyseli edellisessä postauksessa ja ne on ostettu tämmösestä: Ebay, label-makers . Tosi nopea toimitus ja edullinen hinta! Jos vaan keksin jonkui muunkin tekstin, niin tilaan varmaan vaihtelun vuoksi toisenlaisiakin :)

Tänään posti toi Kiinasta lisää nappeja. Tällä kertaa kukkia ja kärpässieniä. Aika söpösiä. Ja jälleen, hinta ei päätä huimaa.


Noita nappeja alkaakin aikamoinen kasa olla... Ne vaan on ihania ja kiva lisä ompeluihin (millon malttaa ommella niitä kiinni...)


Aiheeseen hyvin liittyen, miulla on iltalukemisena menossa myös nappeihin liittyvä kirja :-D Tuija Lehtinen, nappikaupan naiset.

14 kommenttia:

  1. Mä menin sun edellisen postauksen jälkeen ja samantien tilasin tuolta ebaysta lappuja. =) Olin katsonut suomen hintoja ja ruotsinkin, mutta useampia kymppejä maksoi niissä! Mistä noita nappeja oot haalinut? Kerro sitten onko kirja hyvä, mun haaveammatti pienenä olin nappikauppias. Ja olishan se ihana olla nappi- ja nauhakauppias. =)

    VastaaPoista
  2. Hienot housut ja ihania nappeja!
    Mä oon kans lukenut tuon kirjan, tosi hyvä :)
    Tekee melkein sitä lukiessa mieli perustaa oma nappipuoti :D

    VastaaPoista
  3. Nuo napithan on ihania! Oliko edullisia? Tuntuu että täällä koto-Suomessa napit on hirmu kalliita! Ja sinun uudet laput on hienoja ja TOSI halpoja!!!!

    VastaaPoista
  4. Iikkis, kiva kun löysit! Nuo napit ON halpoja! Ja niitä on siellä pilvin pimein. Nuo kärpässienet esmes oli 2,29dollaria per 50 nappia! Siis posteineen. Eli pari euroa 50 nappia. Ei voi sanoa kovin kalliiksi.

    Kerttu, totta! Mie olen kyllä aina tykänny Tuija Lehtisen kirjoista, ne vaan on hyviä. Ja tää nappikauppa kyllä on aihepiiriltään tosi kiva.

    NorppaStiina, laitoinkin tuohon Iikkikselle, että ei tosiaan ole kalliita! Ja totta, nuo laput ON halpoja. Alkuun katoin, että voi rähmä kun se punainen kudontalanka paistaa valkoisen läpi, vaan eipä paistakaan kun lappu on ommeltuna paikalleen eikä valo pääse läpi.

    VastaaPoista
  5. Vähänkös suloisia nappeja!, noilla saakin kivaa ilmettä vaatteisiin. :)

    VastaaPoista
  6. Kivat housut tuli ja tykkäsin niistä edellisistäkin! Jaksaiskin värkätä tollaiset taskut, oon tullu laiskaksi:(
    Pitikin kysymäni juuri noista nimilapuista, mutta lähdenkin tutkailemaan linkin kautta josko löytäisin omani=)

    VastaaPoista
  7. Voi ihanuus noita napeja! Ensi kerralla taidan ujuttautua kimppaan ;)
    Ja nuo laput ovat myös tosi kivat!

    Nuo shortsit ovat kyllä ihanaisen raikkaat, pitäsi kokeillakin shortsien ompelemista mekoista ja tunikoista päästyä :)

    VastaaPoista
  8. Onpa hienoja nappeja ja tosiaan edullisia, kun vertaa suomen hintoihin! Ihanat caprit, kuten oli nuo edelliset myös :)

    VastaaPoista
  9. Ihania tekeleitä taas, ja nuo napit <3 Melkein syötävän hyviä :)
    Myöhästyneet onnittelut kolmevuotiaalle!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommenteista!! Ihana olikin herätä ja aukasta kone kun oli tullut kommentteja lisää :)

    Mia, aivan :) Ainoa mistä en tykkää, niin se nappien ompelu :-D

    Satu, kiitos! Miekään en aikoihin ole noita taskuja viittiny tehä, nyt tuli taas innostus. Pitäs kokeilla niitä Moonkids-tyylisiä kans.

    Anna, noissa ei kauheesti kimppa hyödytä kun monesti on postit jo hinnassa mukana :) Just maksoin noita kärpässieninappeja lisää, nyt vaan tummanpunaisella lakilla, eli oikean värisiä. 50kpl tuli maksamaan posteineen sen 1,90e. Noista kyllä siulle riittää, kuten oli puhettakin! Tuut kahville joku päivä niin katellaan :)

    Ansku, Sanos muuta! En oo ihan kauheesti raaskinu Suomesta ostaakaan, lähinnä kirppareilta jne. tullu noita etittyä. Ja Spr:n kirpulla myyvät pusseittain, eli maksokohan 1-2e pieni minigrip-pussukka ja siihen sai mättää nappeja semmosesta laarista. Ei paha sekään kyllä!

    Kiekura, Onni kiittää <3 Ja tosiaan, on kun pieniä karkkeja nuo napit!

    VastaaPoista
  11. Kiitos kahvikutsusta! Tulen mielelläni"nappivarkaisiin" ;)

    VastaaPoista
  12. Ihania nappeja, mulla on kasa rumia sellaisia enkä ole keksinyt mihin niitä saisin uppoamaan. Voi että kun olisi tollaisia niin heti löytyisi käyttöä :) Kiitos muutenkin ihanasta blogista. Tätä on ihana seurata!

    VastaaPoista
  13. Mieki tahon! Noita nappeja. Vitsit kaikkee ihanaa sie ootkin taas ahertanut ja löytänyt.

    VastaaPoista
  14. Apua! Ei olis pitäny lukea tätä postausta. Arvaa vaan pitääkö heti mennä tutkimaan ebayn nappivalikoimaa :D Mutta ihania ompeluksia taas ja muutenkin aurinkoisia kuvia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!