torstai 1. heinäkuuta 2010

Maatuska iloisesti

Olen aivan ihastunut Ottobren 1/2010 olleeseen takkimekko-kaavaan. Tulee ihan mieleen Marimekon iloinen -mekko. Meiltä nekin löytyy, molemmilta tytöiltä omansa. Nyt sitten taitaa kaappeihin samantyylisellä mallilla tulla jokunen takkimekko lisää! Keskimmäisen neitokaisen mekkoon tilasin kankaan Ompelun ihanuus -nimisestä nettikaupasta ja palvelu oli todella ystävällistä ja toimitus hypernopea! Ja mikä parasta, hintakin oli jees :)

Kiinnitys on Kam-nepeillä, eli painetuilla muovinepeillä. Olin ajatellut isoja puisia, erivärisiä, nappeja, mutta meni ihan liian levottomaksi. On tuossa sitten laitettu vuorotellen v.punainen, ruskea, turkoosi -neppi. Nopsa ommella kyllä tuo!




Nappasin joku päivä myös kuvan kun pari postausta sitten tehdyt puolikuucaprit pääsi käyttöön. Löyty aika kivasti käypä toppikin kaapista :) Ja viileämmille keleille kun tuohon vielä heittää pinkin Moonkidsin hupparin päälle, niin johan on pinkkityttö!


Onnin puolikuucaprien kaveriksi löytyi kaapista aiemmin tekemäni dinopaita. Mutta kuten kuvasta voi nähdä, tuli tuosta tehtyä turhan nafti :( Kyllähän sitä pitää, mutta koko vastannee n.86cm:stä, eli kokoa isompi saisi olla. 


Aleshoppailuja en ole kauheasti hyödyntänyt, kun ei oikeastaan juuri mitään tarvita. Reiman myymälässä ei kyllä voinut ohittaa leijonafroteita ja takkihan sieltä lähti mukaan. Meillä on tuo sama takki limenvärisenä ennestään, nyt on sitten myös turkoosi. Aika raikas tuokin :)



Ihana kesä on vihdoin saapunut ihan kunnolla! Päivät tulee oltua pihalla ja uimassakin käydään joka päivä kun tuo uimaranta ihan tuossa vieressä on. Illalla kun saa muksut koisimaan, sitten onkin hyvää aikaa ommella :) Tuolla on lisääkin kuvattavaa, ja iteasiassa yritin äsken kuvata, mutta ei tässä yöhämärässä kuvista mitään selvää saa. Joten seuraavalla kerralla sitten muuta ;) 

Muoks. Lisäilin huutikseen muutaman jutun kesään :)

8 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia, erityisesti tuo takkimekko! Tänään juuri hypistelin kassia joka oli tehty tuosta samasta kankaasta ja mietin mistäköhän sitä sais. Kiitos vinkistä. ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania ompeluksia :) Minä tykkään takkimekon mallista, tai tykkäsin kun tytöt oli pieniä, mutta nykyään niille ei enää kelpaa tuollaiset :(

    VastaaPoista
  3. Ihana kangas tuossa takkimekossa! Ja malli on todella kiva. Täytyykin poiketa heti tuonne kangaskauppaan...

    VastaaPoista
  4. NorppaStiina, Kiitos <3 Myö mietittiin mamman kanssa myös, että pitäsköhän kassitkin tuosta kankaasta väsätä! Miulla on tuolla vielä punaisena tuota samaa kangasta :)

    Mar3ngi; Kiitos! Meillä kyllä tytöt, molemmat pitää ihan täysiä näitä :) Esikoisella tosiaan (niinkuin oli puhetta) oli uutena ilmiönä, että farkut PITÄÄ olla pillifarkut :) Muuten kyllä menee kaikki mitä äiti sanoo :) Eli kiva, saan tehdä mitä haluan :-D

    Satu; Kiitos :) Suosittelen kyllä tuota kangaskauppaa! Tuli oikein hyvä mieli siellä asioidessa :)

    VastaaPoista
  5. Ihana mekko! Pitäis itekkin piirtää kaavat tuosta ja kokeilla. Ihania kankaitakin oli tuola vinkkaamassasi kaupassa, harmi kun edellisiäkin kankaita on niiiin paljon jäljellä etten vihti uusia tlata. ;)

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo mekko ja nuo caprit ,tykkään !

    Voih..eihän siellä Reiman myymälässä ois ollut tuota hupparia 92 cm?..no meillä kyllä alkaa kohta huppareita olemaankin ,ihan kuin tarvis =)

    VastaaPoista
  7. -pm-, Kiitos! Tuo on kyllä kiva kaava, suosittelen piirtämään :) Ja en ees muokannu tuota, vaan kävi mitat semmosenaan. Mein pienikokoisella 6-vuotiaalla koko 110cm, eikä tuo kainalo-kainalo-väli ole liian löysä, sillein rumasti. Vaan istuu hyvin!

    Kati; kiitos! Mie pelkäsin, että sie kysyt *nolous*. Siellä nimittäin oli 92cm, mutta vaan yksi, ja ei ollu isompaa. Joten arvannet mikä koko tuo Onnin takki on :-D

    VastaaPoista
  8. =) ei haittaa ,no se jää teille pieneksi niin voi hyvin mennä vielä meille=) sain muuten isomman moonkids hupparin ,jee..palstan kautta 98 cm niin menee hyvin vielä myöhemminkin::so happy!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!