lauantai 14. elokuuta 2010

Mikit ja kirahvinen

Päiväkoti- ja opiskeluviikko takana. Ja rankkaa, mutta ah niin antoisaa! Mein kouluttajat ovat uskomattoman innostavia! Päivät menee ihan hujauksessa ja mikä parhainta, asiaa jää päähänkin :-D Ja ryhmän yhteishenki on myös hyvä :) Lapsilla mennyt päiväkodissa hyvin, vaikka itkujakin on ollut. Onnimieshän ei ole oikein hoidossa ollut koskaan, mummi on hoitanut jos on ollut pakkomenoja, eli hälle varmasti kaiken suurin muutos. Miehellä ollutkin rankat aamut kun on lapset hoitoon vienyt ja Onni on surkeana itkeny, että ota mukaan :( Mutta onneksi aina kun oon hakemaan mennyt, on siellä ollut iloisia lapsia vastassa :) Ja hoitajat kertoivat, että päivälläkin mennyt tosi kivasti!

Mutta mennäänpäs nyt asiaan, eli käsitöihin. Tein Onnille päiväkotiin vähän vaihtotossuja, tai siis tein tossut, edellisten seuraksi, että voidaan välillä vähän vaihdella. Nää ohuet mokkanahkaiset mikki-tossut nyt ei ihan hirveesti miun mieleen ole, mutta tulenee käytettyä :) Nythän hällä on käytössä aiemmin tekemäni nalletossut, tai mikki-tossut ne taitaa Onnin mielestä olla nekin.


Eilen illalla sitten raskaan viikon lopuksi teki mieli ommella jotain. Oikeasti ei olisi kannattanut alkaa tehä yhtään mitään siinä väsymystilassa... Joskus ysin jälkeen lähin vasta miettimään minkä kuvan teen ja etin ideoita netistä. Housut oli sitten valmiit joskus klo 23 aikoihin, silmiä kirveli niin paljon, että hyvä, että näin ommella... Sen seurauksena pieniä kämmejä kävi jokunen... Lopputulos ei ole semmonen kun piti, mutta kyllä nuo kuitenkin käyttöön pääsevät. Lapset tunnistivat kirahviksi :-D


Ja hitsin-vitsi! Ompelinhan mie yhen suklaribotskilippiksenkin!! Siitä ei vaan ole vielä kuvaa. Laitoin ulkpinnan sitä trikoota ja sisäpinta puuvillaa. Katotaan josko saisin sen kuvan vielä lisättyä tähän :)

Leppoisaa viikonloppua teille kaikille!!

10 kommenttia:

  1. Aivan ihanat tossut! Ja housutkin ovat hienot. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sokkopöllö ja Tiina :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kirahvi housut! Ja kyllä on suloiset tossutkin.. :)

    VastaaPoista
  4. Ansku, kiitos!! Pitäs noihin aplikointeihin yrittää taas vähän keskittyä, en oo pitkään aikaan tehny ja nytkään en sitten malttanu mitään yksityiskohtia tehä... Ois tullu paljon kivammat jos ees vähän ois malttanut :-D

    VastaaPoista
  5. Olipas mukava lukea uusia kuulumisia siitä miten uudenlainen arki on lähtenyt sujumaan :)
    Ja aikasta söpöt tossut oot tehnyt. Ja voi, minusta just ihanan näköinen tuo kirahvi <3

    Terkuin:Tiina.S

    VastaaPoista
  6. Voi että kun nuo mikit on hienot! Ihanat!!

    VastaaPoista
  7. TiinaS, kiitos :) Kiva kun kävit kattelees! Ootte ollu mielessä, kyllä mie teille postitettavaa vielä saan valmiiksi jossain kohtaa :) Onneksi on vielä niin lämmintä, että ei ihan ajankohtaista :)

    PaaPii, Kiitos! Pitäs keksiä jotain muuta kuviota tossuihin, nuo kuitenkin jo toiset lähes samanlaiset. Tuon nahkan kanssa kun en osaa ihan pikkutarkkaa tehä. Toisaalta, kukas sen sanoo, että kuvion pitäs olla nahkaa.

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Tosi hienot tossut! Niiden innoittamana ostin kirppikseltä palan nahkaa ja tein minäkin tossut pojalle. Yllättävän helppoa! Mallia katoin vanhoista tossuista, taitaa olla lähes sama kaava kuin sinulla. Se mun nahkapala vaan oli niin pieni, ettei siitä tullut kuin yhdet tossut. Mistä sä oot löytäny nahkaa? Saako sitä jostain ostettua?

    ps. Äskeinen poistettu kommentti oli multa, mutta lähetin sen vahingossa miehen nimissä. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!