perjantai 27. elokuuta 2010

Ne oranssit housut ja tähtimyssy

Meillä on jokunen paita, mitkä vaatii parikseen tietyn väriset oranssit housut. Ja sitä oranssia en ole kankaana pitkään aikaan saanut. Lindexiltä oli semmoset oranssit velourhousut, mutta ne jäi pieneksi. Oranssia tilasinkin joskus pitkät pätkät, mutta se ei ollut oikeaa sävyä. No nyt on! Ne oranssit housut! Toteutettu tänään pienestä palasta oranssia, riitti just ja just yksiin pöksyihin. Toki niinhän siinä yleensä käy, että ensin etit kissojen ja koirien kanssa jotain ja kun yks kappale löytyy, kohta on iso kasa. Niin nytkin :-D Tuolla oottaa aika samansävyinen oranssi joustofroteekin ommelluksi pääsyä.


Tänään myös tekaisin yhen tähtimyssyn Onnille. Ihan perushattu, mutta edessä on yksi tähti peitetty toisella, heijastavalla tähdellä. Samoten päälaella on yksi pieni heijastinmerkki. 

Siinä on Onni tärkeässä puuhassaan, eli kädet kottikärryssä missä on ah, niin ihanaa kuravelliä...

Takapihalle on vähän jo avautunut auringonkukkiakin. Niitä on kokonainen rivi, muistaakseni 12 kpl tuossa kasvamassa. Saa nähä paleltuuko ne ihan tyystin jos tätä tahtia ilmat viilenee. Tosin en valita! Kiva kun on syksy :)

****************************************
Loppuun vielä ostetaan-myydään -osio, eli huutislinkin kautta löytyy muutama kohde. Ostopuolella olisi hakusessa: 92-98 ja 110/116 kokoiset windfleecetakit, ja/tai 92cm ticketin fleecevuorinen takki (ja housut). 

10 kommenttia:

  1. Onpa herkullista oranssia! Ihanat housut ja samoin myssy!

    VastaaPoista
  2. Ihania,ja ihanaa kuravelliä =)

    VastaaPoista
  3. Hauska idea tuo heijastintähti yhtenä tähdistä. Suloinen :)

    VastaaPoista
  4. Hienot housut! Ja pipokin! Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, sen ja monien muiden inspiroimana olen aloittelemassa blogistina minäkin. Ihanaa innostua ompelusta, ihanaa jakaa sitä innostusta muillekin!

    VastaaPoista
  5. Tuo taitaa olla juuri sen sävyistä oranssia, jota minäkin olen metsästänyt pitemmän aikaa. Ostin sitä joskus Eurokankaasta, mutta heille kankaat taitavat tulla niiin hitaasti, että on turha jäädä odottelemaan. Löysitkö tuon palan ihan nyt jostain, vain oliko se joku vanha jutska?

    VastaaPoista
  6. Mistä olet löytänyt oranssia? Ja vielä näin nättiä.

    Itse ostin joskus oranssia (sokkona) ja se on juuri sellaista kunnon shokki-väriä, vähän pelkään jääkö kokonaan käyttämättä :/


    Pipo on kiva, tuo tähtikangas on yks mun (ja tyttären) lemppareista :)

    VastaaPoista
  7. Tuo oikean sävyn löytyminen saattaa tosiaan olla työn ja tuskan takana. Itsekin metsästän parasta aikaa pariakin sävyä resoria, trikoota ja velouria. Netistä ostamalla on tullut välillä ihan mitä sattuu kun monitori/kuvasuhde on ollut ihan pyllyllään.

    Tuo pipo on kyllä hieno heijastavine tähtineen :)

    VastaaPoista
  8. Ihana pipo ja ihana oranssin sävy noissa pöksyissä!

    VastaaPoista
  9. Miku =) Sulle olisi tunnustus tarjolla !

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaunis teille kommenteista!!! Ihan ehdottomasti kommentit ovat niitä, mitkä innostava bloggaamaan lisää!

    Ulrika ja Noniin, on vanha pala. Jotenkin oli jääny tuonne hyllyn uumeniin :-D Oiskohan ollu joskus Myllymuksuilta tilattua.

    Maija kiitos <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!