tiistai 24. elokuuta 2010

Syksyä ilmassa

Kyllä näitä viileampiä kelejä onkin ooteltu! Näinköhän huomenna saa jo välikausipuvut laittaa muksuille päikkäriin päälle. Vielä on menty ihan frotee/velourvaatteilla, mutta tänään oli illemmasta kyllä jo aika koleaa.

Tuo ilma innoitti miut tekemään syksyisen lippiksen keskimmäiselle neitokaiselle. Tästä samasta kankaasta tein aiemmin meille passikotelon. Vieläkin pieni pala jäi, mutta tiiä sitten saako siitä enää mitään. Lippiksen malli on edelleen se alunperin Ottobresta otettu kaava, mutta onhan tuo muokkautunu niin paljon, että aika oma alkaa jo olla :)

Yritä nyt sitten saada järkevää kuvaa yliväsyneestä eskarilaisesta... tulos tässä :-D 


Tässä muiden hommien lomassa olen parit pöksyt Onnillekin tehnyt. Näihinkään ei iteasiassa ole vielä viimeistelytikkauksia laitettu, mutta värit näkee. Mie niin tykkään tuosta Metsolan ruutufroteesta! Hih, ystäväni kanssa meni tässä kohtaa maku aika ristiin ;-D Täytyykin sanoa, että aika monen ystävän kanssa käy niin, että mikä heistä on ihan sikarumaa, on miusta mahtavan upeeta :-D


Loppukevennyksenä todiste siitä, että Onni oli tänään iltapäivästä pihalla... Tämän lisäksi jäi ottamatta todistusaineistoa siitä, mitä tapahtuu kun on hypervilkas 3-vuotias, pari ämpärillistä kuravettä ja valkoinen leikkimökki... 



Lisäys : Aloin taas tuota huutista vähän täyttää :) Lähinnä velour- ja joustofroteehousuja tulossa ja yhet Moonkidsin housut sekä Lindexin tunika+leggarit -setti :)

12 kommenttia:

  1. Ihan superihanaa toi kangas! Ei siellä tommosta näkyny kun tänään viimeks Metsolaan kurkkasin =) ehkä ihan hyvä...

    VastaaPoista
  2. Ihanan syksyinen on tuo hattu. Kumpa meidänkin tyttö suostuisi "lippiksen" päähänsä laittamaan.

    Olen käynyt täällä aiemminkin mutten taida olla mitään kommentoinut. Mutta nyt 'klik' lukijaksi :) Ja tuo päiväkotikassi on muuten hieno!

    Meinasitko muuten saada nuo sukat vielä puhtaaksi? :D

    VastaaPoista
  3. Ihan typerä kysymys mutta mistä noita ottobren kaavoja saa hommattua??

    Hieno lippis kertakaikkiaan!!

    VastaaPoista
  4. Maija, mie tilasin joskus kesemmällä noita :) Jossain öö, kesäkuun postauksessa on niitä shortseja tehty siitä sinapinkeltaisesta. Ne oli kyllä yhet kesän lemppareista!

    aeno; Kiva kun tulit lukijaksi! Tervetuloa :) Ja kiitos kommenteista :) Tuo päiväkotikassi oli kyllä aika jees, tai siis on vieläkin. Siellä se roikkuu päikkärissä Onnin naulakossa ja kun on reilumpi, niin helppo ettiä mitä tarvii. Meillä muuten ei esikoinen noista lippiksistä innostunu pätkääkään! Hällä ei ole yhen yhtä, mutta näillä kahella nuorimmalla sitten "jokunen" taitaa löytyä! Hih, ja sukat muuten lähti aikasta puhtaiksi! Nakkasin ne samantien valkopyykin sekaan (vaalean turkoosit kun ovat, niin uskalsin laittaa) ja ei ne kauhean tummiksi ne pohjat jääny. Niksi varmaan siinä, että ei ehtiny kuivaa siinä välissä.

    aNNa; Kiitos! Eikä yhtään typerä kysymys!! Aina kannattaa kysyä, jos joku jää mietityttää. Eli Ottobre on käsityölehti, mikä ilmestyy muutaman kerran vuoteen. Niillä on myös nettisivut, mistä löytyy joitakin ilmaiskaavoja. Tuo on, oiskohan ollu toisiks uusimmasta lehdestä alunperin otettu. Mutta siinä ei ollu takana kumpparia ja lippakin oli semmonen pieni, joten oikeestaan ei mitään samaa kuin noissa miun :-D Mutta siitä sai hyvät mallit niille paloille, mitä sitten muokkailin ja suurentelin omiin tarpeisiin :)

    VastaaPoista
  5. Nimeldan kanssa taidettiin samaan aikaan kirjoitella :) Kiitos siulle kommentista!

    VastaaPoista
  6. Kiitos vastauksesta <3 ..jossain toisessakin blogissa samojen kaavojen nimi joskus vilahtelee. Täytyypä tutustua.
    Minä oon ompeluharrastukseni kanssa vasta siinä vaiheessa että hamstraan kirppiksiltä ihanoja kankaita ..seuraavaksi sitten ihmetellään kaavoja ja opiskellaan ompelukonetta :D

    VastaaPoista
  7. Kivoja juttuja taas! Mulla olisi blogissa jotain sinulle. :)

    VastaaPoista
  8. Kiva lippis! Tuollaisen vois laittaa vaikka itsekkin päähänsä!

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania tekeleitä sinulla täällä :) Törmäsin vahingossa tänne blogiisi "tuolta toisaalta". Jatkossakin tulen kyllä vierailemaan!

    Terkuin Lilli ;)

    VastaaPoista
  10. Hihi noita sukkia! Meillä on näyttäneet tytöllä samanmoisilta viimepäivinä :D Kuralätäkössä on myös kiva leikkiä kurasotaa ja heitellä toisten päälle herkkupuuroa ;)

    VastaaPoista
  11. aNNa; tsemppiä ompeluun! Se on kyllä mahottoman hienoa kun saa ite tehtyä semmosta mitä ihan oikeasti voi käyttää!

    Hilla; kiitos!!! Voi kun noista tulee aina niin hyvä mieli kun saa tunnustuksen <3

    Virve, kiitos! Mietin tuossa itekin, että pitäskö se itellekin lippis tehä, mutta oon kyllä niin huono pitelee just mitään hattuja, että parempi jättää tekemättä. Talvella sitten ihan peruspipoja vaan :)

    Lilli, kiitos! Tervetuloa jatkossakin :) Ja tosi kiva kun jätit kommenttia!

    PaaPii, :-D Joo, esikoinen sitten koulussa ei "jaksa" pitää crocseja ja siinä vaiheessa kun käytävillä on ulkoa kantautunutta kuraa, on sukat kanssa tuota luokkaa... Ja äiti tykkää...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!