keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Täällä ollaan!

Kylläpäs olikin aikamoista hutinata tuo joulunalusaika ja ite joulu! Ei paljon ehtinyt blogia päivitellä. Tosin en kyllä ehtiny läheskään kaikkea ompeluksistakaan kuvata. Mutta onhan noita jotain tullu tehtyä mitä kuvasinkin. Nyt on kuitenkin jo suht arki tullut meillekin, tosin lomalla olen tämän viikon ja on lasten kanssa kaikki otettu irti vapaista päivistä :) Herätään hitaasti ja vaan ollaan. Katellaan telkkua tai tavataan ystäviä. Ei kiirettä.

Onnimies on tuossa ihan tööt-tööt, just ennen päikkäreitä :-D Nyt tuleekin vähän tämmönen sekalainen postaus, vaikka käsityöblogi onkin. Eli joukunen jouluotos vielä. Joulupukki siis kävi kuten asiaan kuuluu. Ja kivoja lahjo taas jälleen toikin. Koko perhe sai Wiin ja siihen muutamat pelit ja tasapainolautaa ja muuta. Ja eikös se aina nälkä kasva syödessä... eli nyt jo löyty markkinoilta peli, mikä ois pakko saada... Nimittäin Super Mari Allstars! Mie olen sillon joskus 90-luvun alussa aloittanu pelaamisen 8 bittisellä ja Mariolla. Tuossa olisi nyt sitten sekin! Mutta ehkä nyt hetken mallttaa :)





Miun yks suosikkilahja oli tää: 
Toi pukki Nomination-korunkin, oli tontut hyvin sisäistäneet pienet vihjailut :-D

Oikein onnistunut ihana perhekeskeinen joulu oli jälleen :) 

Ommellakin olen ehtinyt ja kuten alussa sanoinkin, niin läheskään kaikista ei nyt sitten tullut kuvia. Heh, ja näistä mistä on kuvia, on kuvanlaatu jotain järisyttävän huonoa... Mutta koittakaa kestää!

Esikoiselle on nuo lilat velourvaatteet. Harmaat, työkoneet ja mustat on Onnin. Hih, tuossa lilassa tunikassa on muuten hiharesorit sukkahousua...




Nää ylläolevat housut on siis ihan samaa lilaa velouria kuin tuo tunikakin... On vaan kuvattu illalla salamavalon kanssa ja kuvanlaatu järkyttävän huono.




Näissä näkyy nyt viimesimmät lapputilaukset Ebaystä. Eli tilasin myös tuommoin, että saan sivusaumaan tuon  -miku- lukemaan :)

Sata ompeluideaa odottaa tuolla toteutusta, katotaan josko jotain saisi valmiiksikin vielä! Yritän vielä ennen uudenvuoden aattoa jotain saada tännekin, joten vielä en toivota hyvää vaihtuvaa vuotta :) 




11 kommenttia:

  1. Kauniita ompeluksia taasen !!!

    Mistä tuo teiän sohva on ja onko siitä parempia kuvia? Mietinnässä uusi sohva ja pistää silmään kaikissa kuvissa nyt sohvat :D

    VastaaPoista
  2. Heti mietin, että mistäköhän tuo ihana resori on, mutta onkin sukkahousua. Kerrassaan ihanat, täytyy pistää korvan taakse idea ja muistaa säilöä reiälliset sukkikset.

    VastaaPoista
  3. Ihan loistavaa sukkisten hyödyntämistä =) Millasta tuo työkone-velour on, kurkkiiko valkoista jostain, onko kovin ohutta? Mua niin houkuttais tuo..

    VastaaPoista
  4. Kiitos sukkisvinkistä! Niistähän saa vaik mitä kivaa raitaa ja kuvioresoria. Kiva kiva, ei mee kaikki roskiin.

    VastaaPoista
  5. Kiva kun tuli kommentteja hetimiten! Mie jo säikähdin, että onko miut unohdettu kun en etes ole blogia päivitelly!! Mutta nyt pitää ryhdistäytyä asian kanssa :)

    Tiinu, nyt pistit pahan! Mistähän tuo ostettiin, joku näitä valtakunnallisia ketjuja se oli, ei kuitenkaan Sotka-SuomiSoffa tms. Vaan oisko ollu Isku, Asko, Masku tms. En muista! Mutta on semmonen ns. mittatilausversio. Eli koottiin niistä moduleista just meille käypä. On toisesta päästä divaanimallinen ja toisesta normaali. Ja on usemman metrin mittanen, kulmaversio.

    Inkeliina, oli kyllä ihan hetken päähänpisto nuo resorit, en vaan raaskinu heittää kauniin värisiä sukkiksia mäkeen. No tuohon oikein oivat!

    Sanna, Miusta noissa ei kurki ihan pahasti. Just tänään ystävä sanoi, että esim. Kameleontin ruskea tähtivelour on paljon pahempaa. Miusta tuossa ei juur ollenkaan näy se pohja, siis sillein häiritsevästi. Tiritomista tilasin ja pakko sanoa, että ihan huippunopea palvelu ja kun oli muuta kysyttävää, niin salamannopea vastaus siihenkin!

    Riikka, sanos muuta! Arvaa harmittaako kun aika monet on menny mäkeen, voi mitä resoreita niistä oiskaan saanu :-D Periaatteessa joistan sukistakin vois saaha. Meillä ainakin on semmosia sukkiakin menny rikki, mitä ei oo montaa kertaa ees käytetty, on vaan tarttunu johonki kiinni ja sit seurauksena reikä.

    VastaaPoista
  6. Mahtava veto tuo sukkis resorina! Heti käyttöön! Kiitos, kun jaoit vinkin :)

    VastaaPoista
  7. Oletpa ollut ahkera ..ihania juttuja taas! Ihana joululahja ;) mulla vielä viimeinen odottaa kun pokkarina olen kerännyt...mrr... ei jaksa enää odottaa .

    VastaaPoista
  8. Nimelda, kiva kun on iloa vinkistä :)

    Kati, kiitos! Hih, kukahan se oli yks suosittelija tuolle sarjalle :-D On kyllä mahottoman hyviä kirjoja!! Sitten kun nuo on luettu, pitänee ostaa ne leffat. Ne on kuitenkin paljon huonompia, niin pitää ensin nautiskella nuo kirjat kunnolla.

    VastaaPoista
  9. Kivoja vaatteita oot taas ommellu! ja tosiaan, toi sukkisidea kyllä tulee käyttöön! Kun eihän ne sukanvarret tosiaan mee oikeen mikskään käytössä, pohjat vaan kuluu puhki :D

    VastaaPoista
  10. Ihania juttuja olet ommellut! Eikä sinua unohdeta! ;) Ihan mahtava oivallus tuo sukkahousujen uusiokäyttö!

    VastaaPoista
  11. inkeroinen; kiitos! No niinpä! Ja just kun kävin äsken tytön kaappia läpi, niin parit raitasukkikset pääsikin ompelupöydälle :)

    NorppaStiina, <3 Kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!