tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kevät saapui!

Ihanaa kun lumet sulaa kohisten ja aurinkokin paistaa ihan eri voimalla kuin aikasemmin! Kevään innoittamana teinkin jotain vähän kesäisempää velourien ja joustofroteiden jälkeen. Keskimmäinen lapsukainen täyttää ens viikolla 7 vuotta ja hälle tein mekon. Ehkä synttäreiksi. Saa nähä laittaako tän, vai pitäskö olla jotain muuta. Mutta yhtäkaikki, kodinhoitohuoneen kappa muokkautui mekoksi :-D

Jotenkin olen kyllästyny Marimekon unikkoon, mutta tää on kuitenkin ihan jees.




Kaavana on Hannah.

Kirppisreissulta tarttui mukaan Onlyn teeppari. Itelleni ei oikein nuo mansikkakuosit istu, joten tein siitä hatun. Kuosi oli niin kiva ja hintaa huimat 0,50 euroa. Lisäksi tuosta kankaasta on vaiheessa yhet vauvalapaset ja Zhu Zhu Petsille pussukka. 



Hyödynsin tuon Only-merkinkin, ei tytön tarvihe aina kulkea "made by miku" -vaatteissa :-D Jotain tahraakin hatussa jo on, kun eilisen ompelun jälkeen otti neiti hatun heti käyttöönsä. 

Kiitos hyvistä peitetikin neulavinkeistä. Vähän kun keskityin asiaan, niin peitetikissä lukee siinä neulojen yläpuolella mitä neuloja saa käyttää... Eli jeps, nyt vaan Ebayhyn!

Mirka


11 kommenttia:

  1. Aivan upea tunika vaikka Unikko kuosista ei juurikan pitää. Tähän sopii tosi hyvin. Ja namun pipon olet paidasta saanut!!!

    VastaaPoista
  2. Ihana kesäinen tunika! Mullakin on unikko mitta jo hieman täysi, mutta tuo on ihan raikas. Ja hauska pipo. :) Osaat kyllä bongata nuo löydöt ja ideoida niistä uusia kivoja juttuja!

    VastaaPoista
  3. Kiva tunika ja tosi söpö pipo :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos!!!

    kewa, eikös vaan!

    NorppaStiina, jotenkin sitä saa enemmän vielä iloa kun materiaalit ei ole olleet älyttömän kalliita. Tuleehan noita kankaita tilattua (liikaa) edelleenkin, mutta kun muksut ei tarvii vaatetta, niin jotainhan kirpulta on etittävä. Olkoon sitten kuoseja :)

    TanttaRalla, :)

    Sofia, :)

    VastaaPoista
  5. Nätti tunika ja herkullinen pipo! Tuo on muuten hyvä idea hyödyntää vanha paita. :)

    VastaaPoista
  6. Mulla on kans joku unikko-vastaisuus, kai se pursus vaan yli ku yhteenaikaan sitä oli kaikilla... (ikinä ei itsellä ole ollut).
    Mut ihanalta toi mekko näyttää ja kelpuutettais meidänkin kaappiin unikoist huolimatta :)

    VastaaPoista
  7. Hei, kertoisitko miten olet tehnyt tuon kukkasomisteen tunikaan? Näyttää niin kivalta ja eilinen kirpparilöytöni kaipaisi piristystä. Kevätkukkanen sopisi juuri passelisti kahden euron kevättakkiini :)

    VastaaPoista
  8. Ihana mekkonen hyväksi havaitusta kaavasta. Ja tuo pipo on tosi söpö. Pitääkin ruveta kiertämään kirppareita "tuolla silmällä". :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos kaunis jälleen :)

    Mia, jeps, tuolla onkin yks Onlyn toinen paita kokemassa saman kohtalon. Tosin miun omaan käyttöön :)

    Sani, aivan! Meillä sitä kyllä olikin, verhoa, liinaa, vaatetta, Iittalan kahvikalusto, peltipurkkeja ja ja ja. Hohhoijaa, nyt ei ole mitään em. käytössä!

    Peanut; tosi yksinkertaista! Leikkasin kolme eri kokoista nelisakaraista kukkaa. Laitoin päällekkäin ja harsin keskelle pari-kolme senttiä halkaisijaltaan ympyrän. Kiristin ympyrän langan, niin kukka kurtistui kasaan. Sitten vaan keskelle nappi :) Oli ohje joskus Strömsössä tms. Olikohan apua?

    Sanna, jeps, aina on hyvä syy kirpulle! Millos lähetään porukassa, vaikka joskus la tai su??

    VastaaPoista
  10. Oolrait. Mutta miten se kangas ei lähde purkaantumaan?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!