sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Pussukoita

Jollakin aikavälillä tullut ommeltua muutamia pussukoita. Näille tuntuu olevan tässä talossa aina käyttöä. Iteasiassa tytöt on tehny tilauslistaa jo seuraavillekin.

Onnille kynäpussukka. Kaverilla jo aikamoinen satsi kyniä millä värittelee örkkivärityskirjoja. Nyt sai kaikki mätettyä yhteen ja samaan, eikä tarvi aina ettiä sieltä täältä ja tuolta.Onnin kummitätillä oli synttärit tässä syksyllä ja hänelle vietiin tämmöset viemiset kun mentiin kahville :)


Itselleni tein pilvivelourista pussukan. Tämä on töissä ns. survival kit -pussukka. Eli siellä on kaikkea työhöni liittyvää tarviketta kun lähden käymään taloyhtiöissä. 


Pussukoissa on sisävuorena ollut raidallista puuvillaa. Kirppisostos kesältä ja juuri hyvää näihin vuorikankaaksi. 


Loppuun mitoitusvirheellinen... Keskimmäinen pyysi itselleen samanlaista pussukkaa kuin Onnille tein. No ei mitään hajua mitä kävi mitoituksen kanssa, mutta tuosta tuli tosi iso säkki :-D Kangas on kaitaliinasta. Joskus ostin keittiöön tuommosen, mutta ei sitä tullu käytettyä, joten napsin ompeluihin. 


Kodinhoitohuone on täynnä kankaita. On Saksasta tulleita, Eurokankaasta haettua, Kangashamstereista ostettuja ja ja ja ja. Jotain siellä on valmistunukin/valmistumassa. Esikoisella meinaa iskeä housupula, noita 134/140 cm:siä velourhousuja ei tunnu kaupoista saavan. Tai ainakaan silloin ei saanu kun vielä niitä etsin. Vähän sama on paitojenkin kanssa. Edelleenkään en voi sietää tekstillisiä paitoja, en lapsella enkä itsellä. Tosin itellä joskus lipsun mutta lapsille en niitä halua ollenkaan. Onneksi perushousuja on tosi nopea hurautella ite ja tunikohinkin löytyy tosi ihania kankaita mistä tykkää myös tuo kolmasluokkalainen  :)

Mirka

3 kommenttia:

  1. Hienoja pussukoita! Hyviä joululahjoiksikin.. itsellä on myös muutama valmistuksen alla.. Pussukoita ei voi olla koskaan liikaa! :D

    VastaaPoista
  2. Nuo pussukat on ihania. Mun pitää kans tehdä nuita pukinkonttiin. Oon huomannut saman velourhousuissa, että tuota kokoa ei löydy. Maxomorran housuja olen akuuttiin pulaan tilannut, ovat suht edullisia (10-15e/pari).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!