sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Huppareita, oravia ja Ninjago

Uusin innostus on selvästikin hupparit. Aiemmin olen tehnyt takkeja, mutta eihän niitä puuvillaisia ns. parempia takkeja voi ihan loputtomasti tehdä, etenkin kun niiden käyttö on vähäisempää. Huppareita voi pitää ihan joka päiväisesti, välikausitakin alla. Ja näin on tehtykin!

Keskimmäinen toivoi neuletakkeja, mutta tämä ajaa saman asian, eli velourhuppari, koko n. 128cm.





Kuopukselle valmistui ruskea velourhuppari viiime viikolla, olikin jo käytössä täysillä ja onkin jo pesty ja rummutettu kertaalleen. 





Lastenmetsolasta tuli tilattua muutama ihana kangas. Ja olikin supernopea tilauksen toimitus ja kankaita oli leikattu reilulla kädellä. Täydet pisteet Metsolalle siis! Ja mikä hienointa, kuosit on niiiiin ihanat! Tuon oravakankaan pesussa vaan tuli muistaa käyttää värisiepparia ja kylläpä olikin tarpeen, nimittäin kaksi värisieppariliinaa meni ihan mustiksi ekassa pesussa. 



Niin monessa blogissa on ollut Ninjago-juttuja ja meidänkin pienimies on niitä bongannut. Ja pitihän se hälle oma Ninjago-hattu tehdä. Velouria matskut. 


Pirteitä syyspäiviä kaikille! 

-miku-

10 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia! Etenkin sydänhuppari :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja! Tuo Ninjago-pipo on nyt sellainen, että pakko "kopioida" ja tehdä ekaluokkalaiselle tuollainen. :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja kaikki hupparit. Todella kivan näköinen tuo sienikangas tuossa hihansuissa. Ja mahtava pipo!

    VastaaPoista
  4. samoin ihastelin sieniä hihansuissa! ja huppareita muutenkin, menee (vielä?) oman taitotason yli, liekö pitäisi ottaa harjoituslistalle kun esikoinen varmasti tykkäisi käyttää..

    VastaaPoista
  5. Myytkö tollasen Ninjago-pipon? 7 vuotiaalle ja sinisen?

    VastaaPoista
  6. Ihania! Onko tuo sieniresori ihan trikoota? Käy hyvin.

    VastaaPoista
  7. Tosi kivoja kaikki! Olikos sulla tähän huopariin oma vai lainattu kaava ;) ?

    VastaaPoista
  8. Ihana varsinkin tuo punainen! Nyt tuli huppari-inspis! Huippuja oli myös nuo aiemmin tekemäsi tupsupipot, saahan ideaa lainata? :) Olen kyllä käynyt ihastelemassa ja lukemassa, vaikken ole aikoihin ehtinyt kommentoimaan..

    VastaaPoista
  9. Kiitos paljon kommentoinneista! Hienoa jos saatte innostusta näistä!

    Anne; rohkeasti vaan kokeilemaan! Sie olet sen verran ommellut, että ei varmasti mikään ongelma :)

    Anonyymi; ikävä kyllä aika ei riitä kuin omien muksujen ompeluihin. Pienellä googlauksella löytyy kyllä monia, ketkä varmasti tilauksesta ompelevat :)

    unisukka; Ottobren lehdestä on lähes suoraan tuo kaava, mutta nyt en muista lehden numeroa. Kannessa on kettumetsäkankaasta huppari :) Oisko uusin tai toiseksi uusin nro?

    VastaaPoista
  10. Ihania vaatteita! Ja mitä tarkoitat tolla "pikaisella" ompelulla?? Todella upeita, jään nyt funtsimaan kuinka hidas itse olen sitten loppujen lopuksi :D

    Terkkuja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!