keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Camo-tyyliä

Poika tykkää, minä en ehkä niinkään... Mutta poika on niin tuota "sotilas"-kuosia ihastellut. Tähän asti olen ollut ostamatta, mutta taivuin nyt. On kuitenkin vaaleampi kuin se tummanvihreä, eli ei ehkä ihan niin hurja siten :) Tällä tyylillä olen tehnyt parit pellavacapritkin tässä viime viikolla. Kuvia ei vaan ehdi enää napsimaan. Mutta siis, enemmittä puheittta, Camo-puuvillasta, seassa lycraa, eli joustaa, shortsit, muotoilluilla polvitikkauksilla. Sekä jämäpalasta lippis.


Kovin yhteistyöhaluinen kuvattava ei tänään ollut...


Tässä näkynee malli paremmin. Eli ihan on tuon oman peruskaavan mukaan tehty, muokkaillen. 


Tässä alapuolella näkynee vähän nuo polvitikkaukset.


Ja varsin huonolla valotuksella otettu kuva lippiksestä... 


Harjoittelin taas metallikehyskukkaron tekoakin... Näyttää opastuksissa niin helpolta... Ei ole. Roskiskamaa. Taas. Ehkä ne joskus onnistuu....

-miku-

4 kommenttia:

 1. minä tykkään ja tykkäävät myös meidän pojat, hieno kangas!!!

  VastaaPoista
 2. Nuori mies tietää mitä haluaa :DD Meillä menee toistaiseksi mitä äiti päälle laittaa :D Hienon näköiset on :)

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän tuon tunteesi camo-kangasta kohtaan. ;) Täytyy sanoa, et onneksi mulla on tytär. Kivan näköiset nää (silti) on. :)
  Voi, minä olen myös taistellut niiden kukkaron kehysten kanssa. Yhdet sain onnistumaan, mutta tyhmä en heti tehnyt useampia, että olisin saanut kunnon muistijäljen aivoihini siitä, miten ne tehdään. Ei siis onnistu enää täälläkään. :I

  VastaaPoista
 4. auts! itselläni oli justiin agendalla että kokeilisin noita kukkaroita (opastukset näyttää tosi simppeleiltä) mutta jos sie et ole selviytynyt niin ehkä tällaisen puolitumpelon on turha kokeillakaan..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!