sunnuntai 4. elokuuta 2013

sopivaa ja ei-sopivaa

Tykästyin viime viikolla tekemääni pilkkutunikaan, joten sille seurasi jatkoa. Käydessäni Joensuussa, löytyi paikallisesta Eurokankaasta kivan näköistä pilkkukangasta. Siihen vähän lisäksi pitsiä ja kukkaa, niin avot, taas on käyttökelpoinen mekkonen. Tai tunikoitahan nuo taitaa enempi olla, kun en todellakaan ilman capreja tuota pituutta käytä.
Tällä viikolla valmistui myös Noshin trikoosta tunika. Vaan ei ei ei. Liian kirjava on miulle. Mutta onneksi mekkonen löysikin samantien uuden käyttäjän :) Toivottavasti on hälle hyvän värinen!

Nyt taitaakin omat vaatetukset hetkeksi riittää jos saisin aikaiseksi pojalle eskarivaatetta syksyyn ja keskimmäinen kaipailee huppareita. Ja haaremihousuja pitäisi myös tehdä. Ja ja ja :) 

Ainiin, ja en voinut yksinkertaisesti vastustaa kiusausta, vaan ennakkotilaukseen lähti itselle syksyksi/talveksi Verson Puodista Paratiisin puutarhaa ruskeana. Ainakin kuvissa niiiiin ihanan retroista!

-miku-

4 kommenttia:

 1. Ihanaa tyyliä tää pilkku tunika..tykkään...hieno kukkanen, taitava olet...

  VastaaPoista
 2. hienoja tunikoita! onko tuo kukkanenkin itse näperrelty*? ohjetta kaipailen, jos on :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Pikkupikkuriikkia ja Lallatilaa :) Ja mukava kun PPR vielä täällä kuitenkin liikut, vaikka siun omaa blogia ei enää pääsekään ihastelemaan!

  Kukka on tehty tällä ohjeella soveltaen: http://kangaskaruselli.blogspot.fi/2011/06/kukkapinnit-hiuskoristeet.html


  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita molemmat! Erityisesti tuo ensimmäinen on todella kaunis!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!