lauantai 14. syyskuuta 2013

Paratiisin puutarha

Ihastuin täysillä tähän kankaaseen kun sen näin. Ja onneksi ennakkoon heti metrin pätkän tilasinkin, Verson Puodista, koska ei sitä kovin pitkää ollutkaan saatavilla. Muutaman päivän kangas ehti odottaa ompelua, vaan eilen illalla sitten oli pakko leikellä ja ommella kasaan! Metrin pätkä kangasta riitti Onion 2035:n xs-kokoon. Melkein. Toiseen hihaan jouduin ompelemaan pienen kiilan. Ja kangasta jäi vielä pipon verran jäljelle, eli sen vielä hurautan toisessa käänteessä.

Mutta itse mekkoon. Kaavana siis Onion 2035 hyvin pienillä muutoksilla, .ähinnä hihansuihin nappasin nyt resorin, kapean sellaisen ja tuohon eteen pitsin (mitä olen nyt käyttänyt muutoinkin aika paljon omissa mekoissa).
Alla olevasta kuvasta näkyy se hihaan tehty kiila kun kankaassa ei riittänyt ihan leveys. Pyrin ottamaan palasta, missä oli samaa kuosia kuin puuttuva osa, niin ei mielestäni kyllä kovin kummosesti erotu.


Omissa vaatteissa en tykkää käyttää resoreita kauluksissa, joten tässäkin on mekon kankaasta tehty kaula-aukon ympärys. Jäipä vielä kuvaan näkyviin tuo saumakohtakin, mikä olisi ollut parempi toki takakappaleessa, mutta ei tuo tuossakaan erotu. 


Aurinkoista ja raikasta syysviikonloppua!

-miku-

7 kommenttia:

 1. No jopa jäi kankaan riittävyys pienestä kiinni, mutta ei kyllä huomais ollenkaan jos ei tietäis. Tosi kaunis mekko :)

  VastaaPoista
 2. Noi hihat on hauskat :) Ja kiva yksityiskohta tuo pitsi!

  VastaaPoista
 3. Upea kangas, ja ihanan mekon siitä olet tehnyt pisi on hieno yksityiskohta :)

  VastaaPoista
 4. Itse en noihin retroihin lämpiä mutta mekko on kaunis. Ihanat ykstyiskohdat.

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko, itsekään en tykkää omissa vaatteissa kanteista vaikka lapsille tulee laitettua.

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko, tuo pitsi tuo vaan oman ihanan säväyksen näihin :) Kaunis!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!