torstai 14. tammikuuta 2010

Perhonen

Kun nuorempi neiti sai hatun, niin tokihan esikoisenkin piti saada :) Tässä siis velourhattu perhosella, sisävuori joustofroteeta. Heijastinkangasta käytetty perhosen päässä sekä noissa tupsuissa. Vielä tuolle poikaselle joku samaan tyyliin, vähän jo ideaakin viritelty.


Peitetikin päättely on inhottavaa, tuo onkin varmaan ainoa asia, mitä tuossa koneessa inhoan. Nyt sitten siksakia söhersin liitoskohtaan. No sehän oli hurjan ruma söherrys. Aplikoin sit vielä pienen sydämen sauman päälle :)

Tässä hatussa tein tuon sisäsauman sit samalla lailla kuin aiemminkin, eli sisäpuolelle ei tule painavia saumoja, vaan ne jää vuoren ja ulkokankaan nurjalle. Tuossa edellisessa hatussa tein rumemmin sen sauman, eli se saumurin sauma jäi hattuun taakse sisälle näkymään.

Tässä vielä otos kun Onnimiehellä on aiemmin ommeltu siilipuku päällä. Kuvittelin, että puku olisi tosi reilu, vaan eipä tuo nyt niiiin reilu ole, vaikka vähän onkin :)

5 kommenttia:

 1. Toi siilipuku on kyl hieno!
  Ja suloinen perhonen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sani ja NorppaStiina! Tuosta puvusta kyllä innostuinkin sen verran, että pitänee noita settejä tehdä enemmänkin. Etenkin jos tuo poika joutuu lähtemään hoitoon kesällä tai sen jälkeen, niin nuo ois varmaan kivoja selkeitä settejä hoitoon. No joo, menee toki tavan paita/housut -jututkin, mutta pitää keksiä aina tarve ompelulle :-D

  VastaaPoista
 3. Wau, hyvältä näyttää toi siilisetti =)
  Ja nätti hattu =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!