tiistai 5. tammikuuta 2010

Siilisetti

Kiitos ystävälle, sain tänään tehtyä Onnille raitasetin. Omat kankaat ois riittäny housuihin ja paitaan yhdellä hihalla :-D No onneksi sain toisenkin hihan sitten. Meinasin tehdä ihan perussetin, mutta ihan hetken mielijohteesta nakkasin Onnensiilin kuitenkin rinnuksiin. Lisäyksenä aikaisempiin siileihin, tällä kaverilla on oranssi nenä. Aivan ihanaa tuo Metsoloiden raitavelour! Voi jestas kun on niin paljon ihania kankaita tarjolla, ja niin vähän aikaa ommella ja toteuttaa kaikki mitä tekisi mieli toteuttaa!! Tästä tuli vähän reilu, tosin, miulla arviointikyky monesti vähän pettää, että todellisen koon näkee huomenna kun pääsee pojalle sovittaa. Mietin sitäkin, että meneekö liian kirjavaksi kun ylä- sekä alaosa on raidallista, mutta samaa raitaahan tuo on, joten aika pirteä setti. Tosin mikäpäs estää pitämään erikseen!Tuossa vähän lähikuviakin :)

Olen tässä miettiny, että pitäskö miunkin jotain arvontaa nakkasta jossain vaiheessa, vaikka kun 50 000 menee rikki, siihen ois vähän aikaa vielä ;-D Mutta mikähän ois mieleistä laittaa arvontapalkinnoksi? Entä miten se automaattinen arvonta toimii? Entä onko sen automaattisen arvonnan? perusteena, että osallistujat ovat ilmoittautuneet lukijoiksi? En ole koskaan tuommoiseen perehtynyt muuten, kuin tuloksettomasti osallistunut arvontoihin :-D

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva setti! Minäkin ajattelin tehdä tilauksen Metsoloille, mutta nyt iski hempeä kausi ;) Kevääksi täytyy saada hempeän värisiä housuja, joten tein vaatimattomasti 7 eri kankaan tilauksen Kangas-Mallaan :D ;)

  VastaaPoista
 2. Suloinen setti! :)
  Laita ihmeessä arvontaa, sinun ompeluksia olisi kiva voittaa.
  Itse laitan nykyisin nuo arvonnat aina vain blogiini lukijoiksi ilmottautuneille, koska näin sattunnaiset ohikulkijat ja lukijat jotka ei koskaan kommentoi jäävät pois. Tarkoituksena kun minulla ainakin on nimenomaan muistaa niitä jotka ovat jatkuvia lukijoitani ja ilahduttavat minua kommenteilla. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi söpönen siilisetti! Näyttää kuvista päätellen aika laadukkaalta tuo Metsolan velour, onko näin?

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää tuo raitavelour! Kiva setti siitä tuli, niin ja siilikin on suloinen :) Melko kalliita olivat mielestäni Metsolan velourit, onko tuo sinusta laadukkaampaa tai paksumpaa kuin edullisemmat?

  VastaaPoista
 5. Ihana setti.Metsoloilta kyllä löytyy ihanuuksia!Ja tuntu että ne oli vähän paksumpia kun esim Myllisten velourit.

  VastaaPoista
 6. Oi kun ihana setti tuli tästäkin! :) Samasta kankaasta kuitenkin niin erilaiset! :) Ole hyvä vaan. Minusta ainakin tuo Metsoloiden velour oli paksua ja laadukasta.

  Ja tietenkin arvontaa kehiin. Ihan sama, mitä teet, kaikki on niin kivoja, että kelpaa!!!

  VastaaPoista
 7. Voi kun ihana!Siilit on nii ihania!

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää =) Tuo housujen malli näyttää tosi kivalta ja täytyisi jotain vastaavaa kehittää.

  VastaaPoista
 9. Luin, että sillisetti, mutta kiva on tuo siilikin :)

  VastaaPoista
 10. Mar3ngi; Kiitos! Mie en ole vielä innostunut hempeistä väreistä, vaikka ne taitaa nyt tullakin kyllä keväälle lastenvaatteisiin. Noo, jos nyt tosiaan vähän tuhoaisi noita jo olevia kankaita. Ees vähsen :-D

  Mia; Kiitos! Joo, tuo olikin hyvä pointti, eli lukijoiden kesken. On sitten ehkä muutenkin helpompi homma kun tiedot löytyy tuolta!

  Ilona; Kiitos! Kyllä tykkään tuosta Metsolan velourista, on se vähän tukevampaa kuin esim. Eurokankaan. Mutta olihan tuo hintakin... Että jos vaan EK:ssa on värejä, niin sieltä kyllä ostan. Niin iso se ero ei ollut.

  Ansku, kiitos! Joo, tosiaan, on parempia kuin halvemmat samantyyliset, mutta ero ei ole niin huikaiseva, että jos muualta saan, niin sekin käy!

  Usi, kiitos! Aivan, himpun napakampaa. Iteasiassa voihan se olla, että käytössä sitten kestää paremmin kuin halpisvelourit? En tiiä.

  Maija, jeps, eiköhän se järjesty ;-) Keksin vaan ensin jotain mitä palkinnoksi!

  Santra; kiitos! Ja kiitos vielä kerran kangaspalasta! Jatkossakin vaihtokaupat sitten oikein kiva juttu ;-)

  Tia; kiitos! Juu, tuo siili jaksaa jotenkin miellyttää. Vaikka mietin tuota tehdessä, onkohan tuo jo niin nähty juttu. Mutta ehkä tuo oranssi nenä sitten antoi sen verran piristystä, että ei kyllästytä itteäkään :-D

  Mari; kiitos! Suosittelen tosiaan kehittelee noita housukaavoja. Saa sitten itelleen just mieleisen mallin :)

  Sirpa; :-D Pistetään korvantaakse :-D

  VastaaPoista
 11. IHANA! Wau! Tosi pirtsakan näkönen setti on kyllä :) Ja jos kyllästyttää, niin voihan niitä pitää erikseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!