keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Uusi kone!!

Miehän olen erittäin aktiivinen kirppistelijä :) Niitä ei vaan voi ohittaa ja kun ahkerasti käy, niin löytöjäkin tekee. Kuten nyt tällä viikolla. Käytin esikoista balettitunnilla ja samalla kävin kirpulla. Ja siellä se oli. Nökötti kassan edessä. Janomen saumuri! Lapussa luki UUSI. Kyselin sitten tarkemmin ja on kuulema vain koekäytetty, eli käytännössä uusi ja kyllä sen koneesta näkikin. Ei minkäänlaisia käytönjälkiä missään! Voi mie olen niiiiin onnellinen! Tuo millä olen tähän asti ommellut, on ostettu miehen äidin kanssa puoliksi ja noh, noloa kyllä, mutta täällä meillähän tuo Bernette on ollut koko ajan. Nyt vihdoin saan vietyä koneen hänen käyttöön!

Tämä uusi on siis käyttämätön, mutta ei nyt ihan ajallisesti uusi. Mutta jos netistä oikein löysin tietoa (käyttöohjekirjassakaan ei löytyny vuosilukua, tai en ettiny tarpeeksi hyvin) niin 2000-luvulla myyty kumminkin tuota.

Siis tuo on niiiiin paljon monipuolisempi, jos nyt saumurista voi niin sanoa, kuin vanha. On differentiaalia, on tikin pituuden säätöä. Voi tehdä rypytyksiä ja vaikka mitä! On miulla ollu mielessä jonkun aikaa, että vois ostaa uuden, mutta kun tuo edellinen toimii kuin unelma. Vaikka onkin vanha. Mutta on niin varmatoiminen! Noh, nyt sitten sain kertarysäyksellä hyvän koneen. Merkistäkin tykkään. Tuo peitetikkihän on Janome myös.

Tämmönen hehkutusviesti siis tällä kertaa, mutta olen niiiiiin innoissani :) Toki tiiän, että on varmasti olemassa miljoona kertaa hienompia ja uudempia koneita, mutta ei se miuta haittaa! Mie olen ihan innoissani tästä!!!Loppuun vielä tän päiväinen aurinkoinen otos mein keskimmäisestä neitokaisesta. Oli niin kaunis päivä, vaikka tuo älytön määrä lunta vähän töitä teettikin :-D

19 kommenttia:

 1. oi mikä löytö!!! onnea kovasti uudesta "lapsesta" :D

  VastaaPoista
 2. vautsi mikä löytö!!! Kelpais mullekkin..mulla vanha yli 16v singer saumuri...mutta pelittää vielä ni eipä oo tullu uutta hankittua...
  kiva aurinko kuva...

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön löytö kyllä! Ihan kade olen :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava löytö!
  Jo noi löydöt koukuttaa viel enemmän kirppuileen :)

  VastaaPoista
 5. Vau! Sinullahan tuuri kävi :) Kyllä nyt sitte kelpaa ommella!

  VastaaPoista
 6. Mahtava löytö! Mulla kans "puolikas" saumuri äidin kanssa ja täällä meillähän se pääasiassa majailee....Oma olis kiva :)

  VastaaPoista
 7. Voi uskomatonta mikä löytö! Onnea uuden koneen omistajalle! Ihan mahtavaa! Mä ihan innostuin sun puolesta! :D

  VastaaPoista
 8. Vautsi mikä löytö! Tuollaisia ei vastaan juuri tule!

  VastaaPoista
 9. Kyllä tuollaisesta löydöstä saakin hehkuttaa :)Nyt vain innolla odottamaan käyttökokemuksia..

  VastaaPoista
 10. Todellinen löytö,tuollasia ei kovin usein nenän eteen tule! Onnea uudelle!

  VastaaPoista
 11. Löytösi on ihan käsittämätön! On varmasti hyvä kone, onneksi olkoon aarteen löydöstä!

  VastaaPoista
 12. Ihan varmaan olet innoissasi, kukapa ei oliei jos tuollainen löytö eteen sattuisi!

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille tasapuolisesti koneonnitteluista! Oon kyllä edelleen niiiiiin onnellinen :)

  Ja tuosta kirppistelystä. Mie todella olen aktiivinen kirppistelijä, vähintään kerran viikkoa käyn jossain kirpulla, mutta yleisimmin useamman kerran viikossa eri kirpuilla. Monesti ei löydy mitään, mutta sitten taas toisinaan löytyy vähän liikaakin :-)

  VastaaPoista
 14. Miullakin on janome,joka ei toimi,ovh. hinta 990e tjsp....Muuten ois kiva vehje jos toimis.taitaa olla miun kone vähemmillä säädöillä,tai sit ne on vaan erilailla,oon vähän tumpelo näiden kaa. T:Hilmis

  VastaaPoista
 15. Hilmis, miulla on auttanu tilanteessa, missä mikään ei toimi, että vetää kaikki säädöt jne. nollille ja sitten ohjekirja käteen ja lähtee alusta asti liikkeelle. Ongelmia ollu lähinnä langoitusten ja sitä kautta tikin kanssa. Ei tän uuden kanssa oo vielä ollu, mutta noin yleisellä tasolla :) Ehdottomasti kannattaa tuommosen koneen kanssa selvittää!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!