maanantai 22. helmikuuta 2010

Viimaan ja tuiskuun

Esikoinen ei oikein ole innostunu kypärälakista koko talvena. Kunnes viikonloppuna oli yli 20 astetta pakkasta ja tuuli. Eli toooosi kylmä! Halu olla pihalla on kuitenkin kova. No alettiin etsiä kypärämyssyä ja neidin Ruskovillan kypärämyssy on teillä tietämättömillä. No onneksi löytyi puuvillainen myssy pahimpaan hätään. Tänään kuitenkin tässä aamupuhteina hurauttelin merinovillaneuloksesta kypärämyssyn. Kaava on kokoa 52 ja varmaan muuten ihan jees, mutta liekö tuo naama-aukko liian pieni. Sen näkee sitten kun tyttö kotiutuu koulusta. Menee sitten pienemmillä jos ei hälle käy. Ihan perusmyssy siis, peitetikillä ommeltu saumurisaumojen yli, jotta saumat litistyy. Pienenä väripilkkuna tuo kärpässienimerkki :)
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille lukijoille :)

4 kommenttia:

 1. vitsit saa kyllä siistiä jälkeä tuolla peitetikkikoneella! Toivottavasti myssy on sopiva :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä tosi hyvälle! Meillä ekaluokkalainen käyttää taitoluistelussa kypärän alla kypärämyssyä mutta muuten ei kyllä sellaista laita. Noi kypärämyssyt kyllä suojaavat hyvin :)


  Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 3. inkeroinen, kiitos :) Oli tuo aikasta sopiva, mutta vähän löysempi ois tuo naama-aukko olla, kuten arvelinkin. Mutta suojaapa paremmin naamaa.

  Mar3ngi; kiitos! Joo, luistelussa meilläkin on käytetty pääasiassa kypärämyssyjä, viime talvena oli kyllä vielä joka päivä käytössä. Nyt sitten saa kyllä pitää jos on tuommosia viimapäiviä kuin viikonloppunakin oli. Iteasiassa lauantaiaamuna pisti hanttiin, mutta kun huomas miten paljon lämmitti, niin sunnuntaina laitto jo ilman mukinoita :) Voihan tuo olla, että ei kouluun laita, mutta kunhan ees pihalla pitäs :)

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää :) Minäkin yhden hurautin loppuvuodesta pienimmälle. On kyllä yllättävän nopea ja helppo tehdä. Pitäisiköhän tehdä isommillekin...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!