torstai 11. maaliskuuta 2010

Uutta, vanhaa ja ommeltua

Kävin tänään (taas) kirpparilla ja oivoi, tää oli taas niitä päiviä, että jos ois raaskinu, niin ostettavaa ois ollu varmaan sadalla eurolla ainakin. No en raaskinu :-D Toisaalta, pitää aina muistaa, että kaikkea ihanaa ja kaunista ei ole pakko omistaa. Niitä voi ihastella muillakin :) Kävin myös kauppakeskuksessa, Lindexiltä löytyi kivoja alejuttuja ja se minkä halusin poikkeuksellisesti täällä blogissa esitellä, on KappAhl:n ihana paita! Mie tykkään näistä tän suunnittelijan kuoseista! Tuon paidan alla on tänään löytynyt löytöjen löytö! Tosi hyvässä kunnossa oleva äitiyspakkauksen makuupussi, mikä oli myös omassa pakkauksessani alkuvuodesta -77!!! Nyt vaan pitäs keksiä sille joku kiva paikka. Onni tuskin siinä kauheesti tulee nukkumaan, joten joku muu käyttötarkoitus. Ideoita? Mietin jo takkia siitä, mutta en kyllä raaski leikellä!
Onnille ompelin shortsit, vai onko nuo nyt sitten caprit? Ehkä enemmän shortsit kuitenkin. Viime kesänä tein tytöille semmosia, missä oli lahkeissa napakat resorit ja Onnille ilman resoreita. Nyt laitoin noihin kokeilupöksyihin melkein lahkeen levyiset resorit ja ainakin näin alkuunsa tuo tuntuisi kivalta vaihtoehdolta, etenkin pojan housuihin. Nyt en laittanu kuvio nauhaa koristeeksi vaan tuommosen paksumman, olikohan tuo jotain maton kanttausnauhaa peräti, ja siihen ruskea nappi. Olipa taas pienoinen haaste kuvata, Onnimies vauhdissa ja kaikenlisäksi ilta-aika, joten ilman salamaa ei onnistu ollenkaan. Noh, ehkäpä periaatteen näette!




Tää junahattu on jo kyllä nähty, mutta tää on toinen. Laitan nyt kuvan kuitenkin :-D Ja hei, edellisen postauksen vihreä hattu on edelleen myymättä :)

Niin, ja huutikseenkin on lisätty, ja lisään edelleen kohteita :)

MUOKS. lauantaina 12.3 lisätty kohteisiin mm. tähtivelourhousut, mitkä on postattu tän vuoden puolella ;)

21 kommenttia:

  1. Olipas löytö toi makuupussi!

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihhana paita! Tosi kiva kuosi kyllä :)
    Pitäisikin lähteä Lindexille, Kappikseen ja H&M:lle kurkkimaan, joko siellä alkaisi olla ihania kesäisempiä vaatteita esillä.

    Ja tosi kivat shortsit olet tehnyt...en taida malttaa odottaa, että pääsen tekemään shortseja ja pieniä mekkosia ;)

    VastaaPoista
  3. Nuo on kyllä kivoja kuoseja KappAhlilla, itsekin vasta niitä zoomailin :)

    Ihana kuosi tuossa pakkauksen pussissa, odotan innolla, mitä siitä luot, jotain lämpöistä varmaan ;) Joskus oon itse miettinyt, et jonkun vuoden pusseista ois saanut kivoja pehmoja tai tyynyjä tuunattua!

    Ja avasit kesäkauden, shortsit ovat hienot! Ja vielä paremmalta näyttää mallin päällä :)

    VastaaPoista
  4. Tia, jeps! Miuta on aina harmittanu, kun se oma oli pitkään kuvioissa mukana, sit se vaan hävis. No nyt on sit taas tuommonen talossa!!

    Anna; ei kannata. Liikaa houkutuksia :-D Tosin Eurokirpulla suosittelen käymään, pienille tytöille ois löytyny vaikka mitä upeaa ja ihanaa, samoten Imatran suunnassa Kian kirpulla! Ja kiitos sortsikommentista, kyllähän noita vois jo pikkuhiljaa alkaa väsäillä. Onnilla on kyllä isot pinot viime kesäisiä, mutta ne on tosi pieniä, kun poika oli vaipaton vajaa 9kg:n painoinen kirppu sillon :-D

    Anni; Joo, on kyllä kivoja :) Meillä on se punaisilla kanteilla oleva metsäpaitakin jo menossa toisessa koossa :-D Hih, voihan se olla, että raaski pussista mitään tehdä, pitelen vaan sängyn päädyssä Onnin huoneessa. Vaikka jotkui tyynyt ois kyllä aika kivat kanssa! Toisaalta jos pussiin laittas sisälle tyynyt! Tuohan on kokonaan kantikas, ei semmonen muotoonleikattu niinkuin nykyisin. Kiitos myös siulle sortsikommenteista!! Kävinkin muuten siun blogissa vierailees yks ilta, ollaankin siis samoilta kulmilta :)

    VastaaPoista
  5. Hih, ite shoppailin tänään KappAhlista tuon teidän paidan värisen pipon meidän poitsulle. :)

    VastaaPoista
  6. Jep, samoilta suunnilta :) Itse asiassa Annan kautta siun blogin bongasin ja nyt sitten seuraillut jo jonkun aikaa :) Ihania töitä siulla ja mallit hurmaavia kanssa!

    Sittenhän se pussi voi toimia kapeassa sängyssä päätynä/nakkityynynä, eikä siun tarvi silpoa sitä! Oiva idea...

    VastaaPoista
  7. Voi että kun noi shortsit näyttää hyvältä. Tuollaisethan vois tehdä vähän vanhemmallekkin, eikös? On varmaan mukavat jalassakin. Ja ihana löytö tuo makuupussi. Lakit myös hienoja sekä nuo aiemmat kisuhousut :) Kauhean paljon oletkin ehtinyt!

    VastaaPoista
  8. Mä ostin ton saman t-paidan ja ne kaks muutakin eri värisenä vaan sekä kaks pipoa kyseisellä kuosilla ku sai tänään -30%a alennusta clubikortilla. :) Mä oon tehny viime kesänä samantyppisiä shortseja/capreja omille lapsille ja teen varmaan täksi kesäksi lisää. :)

    VastaaPoista
  9. Santra; mie en kerennykään sen kummemmin kattelee, mitä muuta oli tarjolla. Oli jo Lindexillä käyty ja Onnilla alkoi tulla vähän kuuma toppatakissaan kun oli miun selässä Manducassa :-D Kirpulta löyty kyl yks Reiman hattu yhteen vk-pukuun sopivaksi. Noita hattuja kun ei ole yhtään :-D

    Anni; tiiä vaikka joskus törmätään :) Miuta saa sit aina nykästä hihasta, jos joku vaan tunnistaa, mie en tunnista ketään :-D Välillä suorastaan noloja tilanteita! Jeps, semmoseksi tyynyhässäkäksi se varmaan joutuu, ei tarvi pilkkoa!

    Ansku; kiitos <3 Juu, meillä oli koko viime kesän pääasiassa käytössä noita miun tekemiä joustishousuja, myös isoilla. Tytöt eritoten tykkäs, kun ei purista eikä kiristä. Pitäs oikeesti varmaan alkaa noille kesävaatteita tekee, kuitenkin kolmelle kun tekee, niin ei se ihan kädenkäänteessä käy! Etenkin noita shortseja, capreja, hellemekkoja ja tietysti hellehattuja!! Noh, ja voihan niitä paitojakin tehä :-D

    Ka; siis oisko se clubiale ollu loppusummasta?!?!?! No turha se on nyt itkee... Mie nääs kuvittelin, että vaan yhestä tuotteesta. Tosin, Onni oli niin kuumissaan selässä, että ei ois kauempaa paljon voinu olla. Mistä tulikin muuten heti yks tarve ompelulle, Onnille liinailu/reppuilu/autoilu takki tämmösille 0-keleille!

    VastaaPoista
  10. Oli se ale koko loppusummasta, kertaostosta. Miekin luulin, että vaan yhdestä tuotteesta, kunnes kassalla totuus paljastui. Onneksi olin kuitenkin ostamassa kaikki haluamani. :)

    VastaaPoista
  11. Meillä on kanssa tuo paita pojilla :)
    Ihanat housut ja Onni taas niin suloisena.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Mirka: Juu yhdestä ostoKERRASTA oli alennus. Siksi ostinki heti 3 t-paitaa ja 2 pipoa. Muuta ei toistaiseksi tarvittu, ihme kyllä. ;)

    VastaaPoista
  13. Heippa! Kiva loki sulla, vahingossa tänne päädyin smurffaillessani lokista toiseen!

    Myös minun sydäntäni lämmittää tuo -77 makuupussi, samainen oma pussukkani on ollut nyt kaksivuotiaan tyttären käytössä. Minäkään en raski mennä sitä leikkomaan. Leikkaamiselta tietysti välttyy, jos tekee siitä jonkinlaisen viltin levittämällä sitä neliötä sivuilta jollain muulla kankaalla... No, meillä säilyy yhä perintökaluna :)

    VastaaPoista
  14. Moi vaan Mirka...kivoja oot tehny ja mä tykkäsin alemmasta kukkahatusta...hyvä löytö tuo makuupussi...mä oon muutaman löytäny noita vanhoja..ja minä höpö myyny eteenpäin kun ei käyttöä...

    VastaaPoista
  15. Minua niin harmittaa kun en päässyt tuonne Kappahlin clubi-päiville.. Nyt sit huomenna tietty löytyy vaikka mitä ostettavaa. Pöh.
    Mutta siis kivat ompelukset taas! :)

    VastaaPoista
  16. Santra; no voi kökkelis! Sieltä taitaa jotain -30% kuponkeja kuitenkin vielä olla.

    Jenni; kiitos! Tuota voi kivasti jo nyt pitää pitkähihaisen kanssa, jos raaskii :-D

    KA; hih, joo, ei myökään koskaan tarvita mitään, mutta jotenkin sitä aina jotain tarvetta kehittelee. Nyt on kyllä rauhoittunut ompelun myötä tuo ostelutarve onneksi paljon!

    Nimelda; Kiitos ja kiva kun löysit tiesi tänne! Toivottavasti löydät uudestaankin :) Ja juups, ei tuolle raaski mitään tehdä, säilyköön tuossa muodossaan ja hyödynnetään niin. Onhan se omille lapsille sitte oikein todellista retroa!!

    Pikkuriikki; Kiitos :) Miulla on joku vamma noihen makuupussien kohdalla... Meillä niitä oikeesti ihan tooosi paljon. Siis näitä uudempia, on niitä varmaan toistakymmentä. Taas yks päivä pyörittelin kirpulla semmosta missä oli pallukoita ja sit, öö, nalleja? Mutta järki sanoi, että nyt ei enää tarvita!!!

    Mia; Kiitos! Joo, no miuta harmittaa, että en tajunnu tuota alehommaa. Jäi vähän kaivelee yhet kapeat farkut Onnille, semmoset missä oli jotain ryppyjä ja päheet takataskut ja kaikki. Siis semmoset rokkifarkut! Mutta jos mie nyt oikein muistan, niin niitä -30% kuponkeja pitäs olla kans, jos raaskis semmosen kanssa käydä ne farkut ostaas.

    VastaaPoista
  17. Voi että, tuo on aivan huippuihana tuo meidän vuoden äippäpakkausken makuupussi. Mie oon koittanut löytää sitä kirppareilta, mutta ainakin Huuto.netissä pyytävät monen monta kymppiä siitä!
    Pidä hyvä huoli siitä. Se on aarre <3 =))

    Ja aivan ihania löytöjä ja ompeluksia olet taas tehnyt. Niinkuin tuo arvontapalkintokin, joka meidän flunssapotilaalle saapui alkuviikosta. Kiitos kovasti, kovasti paljon siitä! <3

    VastaaPoista
  18. Minäkin iskin silmäni tuohon samaiseen KappAhlin teeppariin. Aivan ihana kuosi! Paita on kylläkin vielä siellä kaupassa...

    VastaaPoista
  19. Kivan malliset noi sortsit. Itselläkin on tässä ollut hakusessa malli pojan sortseille ja laitankin tästä nyt vinkin korvan taakse =)

    VastaaPoista
  20. Ihana paita ja siis nuo caprit on loistavat..meidän Nooalle ois kans kesöäksi nuo paremmat kuin sortsit sillä suojais iho auringolta (toivottavasti paistaa =) ja suojais myös vähän polvia muutenkin kun kuhmuilta tuskin vältytään =)..

    VastaaPoista
  21. SariM; kiitos! Joo, tuota pussukka on tosiaan ollu täälläkin hakusessa ja nyt se sit osui kohalle ja vieläpä erityisen hyväkuntoisena!!! Kiva kun myssykästä oli iloa :)

    Satu; jos kovin tuota paitaa haluat, niin kannattaa kipaista hakemaan, veikkaan, että kokoja ei kauan riitä! Miekin otin Onnille 86/92, kun seuraavaa ei ollu. Toisaalta, tuolle hippiäiselle se mahtuukin hyvin :-D

    Virve; Kiitos! Mie tykkään tuommosesta perusmallista, nopea ommella ja kiva päällä. Ja noihinhan voi sitten tehä vaikka puolikuutaskut, tai aplikointeja, tai vaikka mitä!

    Kati; Kiitos! Hei, jos Nooalta jääp vaipat kesällä pois, niin tuolla ois varmaan teille käypiä jf-shortseja aika paljon!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!