sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Syksyinen setti

Eurokankaassa kun kävin tässä joku kerta, niin sattui silmiin ihanan syksyinen ohut sametti. Siitä nyt sitten toteutin keskimmäiselle lapselle housut ja lippiksen. Ja kun kummemmin en jaksanu alkaa mittailla, niin kävi niin, että hattu on vähän reilu ja lahkeissakin mittaa reilummin. No, mutta ei niin pahasti, etteikö voisi käyttää! Keskimmäinen lapsi onkin nyt ottanu mahtavan kasvupyräyksen kun eskari alkoi! Ja sitä on todellakin odotettu, kasvu kun on ollut hyvin verkkaista. Hällä on astman takia useampi lääke käytössä ja se varmasti vaikuttanut myöskin. Mutta nyt on jääny isot kasat vaatetta pieneksi ja vastavuoroisesti kaapista saatu paljon käyttöön niitä, mitkä oli vielä vähän aikaa sitten megaisoja. Ja voitte uskoa, että tyttö ite on tosi iloinen asiasta :)



Neiti ite on ollut tänään koko päivän lennossa kavereiden kanssa, joten action-kuvat onnistui vain esikoisen ja kuopuksen voimin :) Mutta tässä vielä heidän tyylinnäytteensä:


Alimmassa kuvassa näkyy, että lippiksessä jäi vähän reiluksi tuo kuminauhakuja, mutta se tuskin haitannee menoa :) Heh, ja Onni löysi sitten jostain viime vuotisen lelulehden... Eiköhän noita kohta ala uusiakin taas tulla. Takuuvarmat rauhoittumishetket siis tiedossa :-D

Oikein mukavaa alkavaa syksyistä viikkoa teille!

3 kommenttia:

  1. ihana setti! niin meijenkin olonen kangas...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pikkuriikki ja Virve :)

    Ja tosiaan, oliskin varmasti pajon myös Liljan näköinen kuosi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!