tiistai 8. maaliskuuta 2011

Ihanan kamalat retrobyysat ja perhosia&dinoja

Mie niiiiin kovin tykkään tuosta Metsolan ruutufroteesta. Tiedän, että kangas todella jakaa mielipiteet :-D Meillä on oliivinvihreästä perushousut tehty, nyt tästä sinapinkeltaisesta tein housu-housut. Melkein. Ja oli ainakin pojan mieleen, olin varannu nää illalla tuohon penkille, että kuvaan tänään töiden jälkeen. No poikahan nappasi pöksyt siitä ja halusi ehtottomasti laittaa ne päiväkotiin jalkaan. No mikäs siinä :)


Taskut ois saanu olla ehkä himpun isommat, mutta sitten seuraaviin. 

Nuo pöksyt tein eilen, viikonloppuna tuli väsättyä jokunen dinohattu taas...



Kirpulta ostin joku aika sitten Onlyn hihattoman paidan itelle. No enhän mie noin kuviollista osaa käyttää, niin siitä tuli yllättäen hattu :-D Esikoiselle tehty. Sai taas kivasti hyödynnettyä valmista saumaakin.


Aurinkoista alkanutta viikkoa! Täällä ei kyllä taas paljon aurinko paistele, mutta ehtiihän se vielä :)

blogi+allekirjoitus.png (81×43)

17 kommenttia:

  1. Siis aivan IHANAT nuo retrobyysat!!! <3<3<3 Joko minunkin täytyy sitä ruuturetroa tilata, tähän asti en oo aikonut.. nyt voisin. Huoh!!

    VastaaPoista
  2. Noi housut on kyllä mahtavat!! Mulla on lojunu tota samaa kangasta kaapissa eri väreissä jo vaikka kuinka kauan, odottamassa inspiraatiota =) Ja dinohatuistakin meillä todistettavasti tykätään!

    VastaaPoista
  3. Hihii, siulla on hattumania! :)) Housufroteen väri on aivan valloittava, tuosta ruutufroteesta en osaa ihan heti jakaa omaa mielipidettäni :D Pitäis varmaan nähdä livenä se, että tietäis onko se "ihanaa vai kamalaa".

    VastaaPoista
  4. Ihanat housut, itse tykkään ruutufroteesta, ensimmäinen metri tuhottu jo aikoja sitten ja toinen metri odottele inspiraatiota!

    VastaaPoista
  5. Oi mitkä housut <3 Mahtavat! Ja ootpas sie taas ollut mahdottoman aikaansaava!

    VastaaPoista
  6. Tosi hienot housut, ja taskut näyttää kivoilta! Ihania nämä sinun dinot myös. Mä taas en saa lainkaan hattuja ommeltua, vaikka vähän tarvettakin olisi..

    VastaaPoista
  7. Ootpa ollut ahkera!!! Hienot on housut ja tykkään ruutufroteesta VAAN mitään en siitä saa aikaseksi????

    VastaaPoista
  8. ihanat byysat <3
    täällä kanssa tykätään tuosta ruutujoustiksesta ja yks mekkokin siitä on jo päässy syntymään :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos kommentoinneista! Kiva huomata, että muutkin tykkää retrofroteesta :) Tuota ois ihanana ruskeanakin...

    Tiina, jeps, varmaan täytyy :-D Miullakin tuota vielä jäi pikkupala, liekö siitä paidan tekis tai sitten kesäks parit shortsit.

    Maija: :) Tuo on kyllä kiva frotee miusta kesäkäyttöönkin, viime kesänä Onnilla oli jotain capreja tuommosesta tehtynä.

    Piippanen, ihanaa se on! Tosin, ei ehkei kuitenkaan siun malliston näköistä :)

    kewa, juu, miullakin toinen satsi vai liekö kolmas tätä. Nyt tää oli niin kivassa alessakin, että siksi piti tilata. Tulisipa se ruskeakin aleen!

    Anna; kiitos!! Miusta tuntuu, että mie joudun vähän lainaa siun ideaa niistä lohikäärmehousuista joskus ;) Iteasiassa Tintulla tais kanssa olla jotain sen tyylistä, jos en väärin muista? Mutta yhtäkaikki, Onni olisi ihan haltioissaan semmosista!

    Ansku, voi kun olisikin tuommonen ongelma :-D En ees uskalla laskea noita hattuja... Pitää varmaan varata joskus kirppispöytä pelkästään hatuille :D

    Pikkupikkuriikki; Joo miullakin tuo kangas seiso jonnin aikaa tuossa. Miusta Metsolassa oli ihanasti yhistetty tuohon froteeseen isot napit. Kävi tosi hyvin, esim. hameeksi tai tunikaksi!

    VastaaPoista
  10. glennin kanssa kirjoiteltiinkin samaan aikaan :) Kiitos! Tuosta tuleekin kyllä ihana tunika! Hitsi, tuota melkein tarviis lisää siis :-D Vaan ei ei ja ei. Nyt PAKKO ommella noita jo-olevia kankaita :)

    VastaaPoista
  11. Mirka, joo mie oonkin jättänyt nuo retrot ihan tarkoituksella pois, kun niitä niin moni jo tekee, se aluevaltaus on aikalailla koluttu ensimmäisyyksien osalta. Vaikka kyl mie retrotyylistä tykkään ja voisin omiani niihin pukea, jos joskus ehtis niille jotain ommella :D Suutarin lapsilla ei oo kenkiä, vai miten se menikään... Mein tytöillä on kyllä kukkilintumekkoja, varmaanki neljä molemmilla :D Mut kas kummaa, kun muut vaatteet alkaa jäämään pieneksi eikä uusia ilmesty mistään, kun äiti vaan ompelee pellavamekkoja. Viljakin kysyy joka kerta kun saan mekon valmiiksi: "Teitkö äiti miulle mekon?" ;)

    VastaaPoista
  12. Mirka, etkös sie tarvis mitään kangasta, mulla kun olis sen parin kilsan verran, joista ainakin osasta raaskisin luopua :-) Milloins tulisit käymään ja kelaamaan pakat läpi?

    VastaaPoista
  13. Sirpa, voi itku elä sie yllytä :-D Mutta oikeesti, pitäs kyllä nähdä!! Se kahvittelukin jääny!!

    VastaaPoista
  14. IHANAT nuo retro housut, minä tykkään hirveästi tuosta kankaasta ja tosi kivasti passaa tuohon tyyliin nuo taskut tuonne, kiva idea!
    Kivoja nuo pipot myös, kiva kangas tuossa kukka pipossa.

    VastaaPoista
  15. Hienot housut ja toi pipo on söpö=)

    VastaaPoista
  16. jossu, kiitos Jotain piti keksiä, kun siitä oliivista on perushousut tehty :)

    NorppaStiina ja Tia, kiitos!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!