sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Laukku

Keskimäisellä neidillä jälleen kaverisynttärit :) Tyttö oli kysynyt päivänsankarilta lahjatoivetta ja se oli kuulema samanlainen olkalaukku kuin mein esikoisella. Noh, se esikoisen olkalaukku on semmonen ihan pikaompelus joskus pari vuotta sitten tehty. Eli semmoista en viitsinyt lahjaksi antaa, mutta olkalaukun tein kuitenkin. Ulkopinta v.punaista samettia ja sisäpinta raidallista puuvillaa. Ensin ajattelin tehdä jonkin aplikoinnin tai taskun tms. laukun etupuolelle mutta törmäsinkin jossain blogissa (pahoittelut, että en nyt muista sitä blogin nimeä, ken tunnistaa, saa vinkata!) laukkuihin, missä oli tosi kivasti tehty noita vähän kukan terälehden tyylisiä lirpukkeita etuläppään. Ja siitä se idea sitten lähti:Alla olevassa kuvassa näkyy tuo sisävuori. Antaa vähän pirteyttä muuten aika hempän väriselle kassille. Omille muksuille mietin jo samantyylisten tekoa, mutta kaikenkirjavista retrokankaista.


Alakuvassa näkyy tuo olkahihnan säätömahdollisuus. Luotan siihen, että kaksi kam-neppiä jaksaa pitää olkahihnan säädöt paikallaan. Jos tuntuu, että ei riitä, niin onneksi laukku meni tuohon naapuriin, niin voin sitten tarvittaessa tehdä lisäkiinnityssyysteemiä. Mutta kun olkahihna kulkee tuolta lenksun kautta, niin jotenkin luulisin, että ekaluokkalaisen ja vielä vähän vanhemmankin, kantamukset varmaan kestää tuolla systeemillä. 

Ompelumerkit tuli tällä kertaa sivusaumaan. Pitäisi noitakin teettää jotain vähän kivemman näköisiä, eikä aina noita samoja. Iteasiassa jo Etsystä olin tekemässä tilausta yksistä nauhoista FB-ryhmäläisten kanssa, mutta jotenkin se(kin) asia on unohtunut. Tai oikeastaan aikapulan vuoksi jäänyt tekemättä. Mutta ehtiihän noita!


Ihanaa talvista sunnuntaipäivää kaikille! Mie suuntaan itteni tänään vielä laduille ja illalla luistelukentälle. Ja tietysti äänestysuurnille!

Mirka

4 kommenttia:

 1. Kaunis kassi! Luulis neppareiden riittävän. Delfian blogissa taisin nähdä kans vähä samantyylistä kassinläppää.

  VastaaPoista
 2. Hieno!Ihana kun teet lahjoja itse.

  (täytyykin kokeilla kans tehdä tuollainen kukanterälehti laukku.)

  VastaaPoista
 3. Nätti :)

  Laukkuja ei ole koskaan liikaa.
  meidän tytöl on jo iso kasa mut lisää pitäs kuulemma ommella ;D

  VastaaPoista
 4. Hieno laukku! :) Retrokankaista vois tosiaan tulla kans aika herkku! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!