sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Velourvaatetta muksuille

Tykkään tuosta kullanruskeasta ja tummanruskean yhdistelmästä. Pojalle tilasin kullanruskeaa velouria ja aluksi oli tarkoitus tehdä ihan peruskestoprässipökät, mutta viime tingassa muuttui suunnitelma kaaritaskuhousuiksi. ja ihan kivat tuli.


Hetken mielijohteesta tein myös paidan velourista. Tykkään tuosta raitavelourista edelleen. Samaisesta kankaasta tein pojalle joskus aikanaan haalarihousut, mitkä oli kovinkin mieleiset. Nyt ei ollut käytettävissä kuin tuon etukappaleen ja tähtien verran. Leikkasin jo tuohon eteenkin pari ruskeaa tähteä, mutta olisi mennyt jotenkin liian sekavaksi, joten jätin laittamatta. Tässä laitoin lapun niskaan .


Keskimmäinen sanoi tarvitsevansa luonnonvalkoisia velourleggareita. Rehellisyyden nimissä en nyt tiiä voinko olla samaa mieltä, mutta mutta... parit leggarit hurautin.


Kovin on pieni ja etenkin näkymätön yksityiskohta, mutta takasaumaan nurjalle luonnonvalkoisen kanssa kivasti sopi tuo beige-pilkullinen lippulappu. vyötärötikkaus on tehty koristetikkauksella kumpaisiinkin housuihin, ei vaan oikein kuvassa erotu. 


Nyt olisi tarve tehdä pojalle slipovereja, ja ne tulisi ihan oikeaan tarpeeseen. Joskus pojalla oli vinot pinot hengareissa erivärisiä slipovereja. Nyt niitä on vain pari ja nekin oli jääneet pieniksi. Vähän jo mietin, josko uskaltaisi kokeilla kutomalla tehdä liiviä. Saas nähdä!

-miku-

3 kommenttia:

  1. ihania velourisia juttuja olet tehnyt!

    VastaaPoista
  2. Hienot velourit, käy oikein kateeksi se luonnonvalkoinen, sääli kun käytin oman jo pois, tykkään myös ruskean sävyistä. jotenkin väriähky, ihana ne hillityt sävyt. oikein hyvää UUtta Vuotta!!!

    VastaaPoista
  3. Kivat housut =) Minä oon rakastunu noihin taskuihin

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!