sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

farkut ja raitapaita

Kovasti hiipuu blogin päivittäminen, välillä mietin, että onko reilua pitää edes tätä kun päivittäminen vain harvenee. Mutta kun täällä vielä kuitenkin ihmisiä käy, niin se kannustaa jatkamaan! Tässäpäs siis viimeisimpiä tuotoksia.

Poika tilasi farkut, semmoset mitkä saa laittaa hoitoon. Eli väljän malliset, kyllähän nuo aika samanlaiset on jalassa kuin velourhousutkin. Noita pitääkin taas tehdä useammat lisää, jahka ehtii. Nämä on tuunattu minun farkuista, taskut kaikki hyödynnetty. Kuvat on aika hmm... pikaiset otokset, housutkin on pesun ja kuivurin jäljiltä, ei edes silitysrautaa ehtinyt käyttää :D


Toinen on Marimekon? trikoista tehty paita. Edessä nappilista. Iteasiassa tuo paita on ollut jo neppejä vailla valmis pitkän tovin. Nyt vasta sain sitten painettua nepit paikalleen. 
Tämmösiä tällä kertaa. Hattujakin tullut tehtyä pino, mutta niitä ei jaksa yhtään kuvata. Nuo farkkujenkin kuvaukset vähän harmittaa kun on niin huolimattomasti kuvattu, mutta jos jään odottamaan parempia otoksia, en saa niitä koskaan tänne!

Riemukasta vappuviikkoa kaikille!

-miku-


7 kommenttia:

 1. Kiva lukea tällaisista tuunailuista, joissa hyödynnetään vanhaa vaatetta uudessa vaatteessa!

  Ja nyt unohdan tuommoiset "loettamispuheet"...mä vasta toissaviikolla löysin blogisi ja heti tykästyin! :D

  Sain huippukivat ohjeet lasten lätsän tekoon ja muutama päivä menikin niitä suristellessa.

  Meidän tyttövoittoiseen perheeseemme on syntymässä ensimmäinen poika loppukesästä ja ideat kivannäköisistä "poikavaatteista" ovat nyt kullanarvoisia. Ja niitä täältä blogista näyttää löytyvän.

  Älä ota paineita bloggaamisesta, bloggaat kun ehdit, jaksat ja viitsit :)

  VastaaPoista
 2. Voi Chef, kiitos aivan mahtavasti tsemppi-viestistä! Ja vieläkin mukavampaa, että olet löytänyt blogin ja siitä on iloa. Sehän tässä bloggauksessa onkin tarkoitus, että voi jakaa jotain ideaa muillekin ja saada niitä muilta :)

  Eiköhän tätä tule päivitettyä vielä, ei jotenkin pysty luovuttamaankaan kun vuosia on tullut tätä tehtyä, tosiaan tahti on vaan aika verkkainen tätä nykyä :) Mutta lupaan yrittää parhaani!

  VastaaPoista
 3. Kivat farkut ja kiva kun joku lapsi vielä käyttää löysiä farkkuja. Töissä (päiväkodissa) saa niin usein katsoa niitä tiukkoja farkkuja lapsilla ja harmitella, että miksi ei vaan anneta olla lapsia ja pueta löysää :/

  VastaaPoista
 4. Kivat farkut on ja hienoja tikkauksia :o) Paita näyttää myös oikein siistiltä ja mukavalta.

  VastaaPoista
 5. Mitäpä sen on väliä, jos kirjoittelee harvakseltaan. Bloggaa ihan rauhassa silloin kun itseäsi huvittaa. Tämäkin bloggaus oli mielenkiintoinen lukea ja katsoa. T: Irmeli

  VastaaPoista
 6. Farkut on tosi kivat, pitää kokeilla tehdä meidänkin poitsulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!