keskiviikko 27. tammikuuta 2010

jatkoa...

...eihän niitä yksiin voinu jättää :-D Etenkin kun tuo kangas houkutteli yhdistämään sitä valkoista. Ja kävinpä tänään ostamassa sitten muutaman valkoisen peruspaidankin lisää. Ihan on semmonen tunne, että jostain löytyy kohta tuota seuraavaa kokoa perusvalkoisia paitoja nippu, koska tytöilläkin niitä on aina paljon ollut. Ja on edelleen. Hih, ja kuka miut tietää, niin tietää myös neuroottisuuden millä niitä pesen :-D Mutta se siitä pesuhommasta, nyt housuihin. Turkoosi joustofrotee ja puolikuutaskut. Tän kankaan olen saanut Petralta tuolta PimPam-blogin puolelta :)



Eipä nää nyt tän enempiä esittelyjä kaipaa. Jospa huomenna posti toisi jo vähän huhuuta. Ylihuomenna saattas tulla jo MjukaTygeriltäkin kangasta!! Lauantaina saan Jofotexin kimppatilauksen kankaat. Täähän on kuin jouluna!

11 kommenttia:

  1. Voi vitsi, kun on taas ihanan väriset housut!! Noi valkoiset somisteet tuovat housuihin ihan uutta näköä :) Kai minunkin pitäisi.. ;) Juuri sain ommeltua neljät housut ekaluokkalaiselle, siksi vielä täällä kukun ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania pöksyjä!! :)
    Sinun ei tartte kyllä ostella mitään, kun itse saat kaikkea ihanaa aikaan. Voi kun osaisin noin hyvin.. ;)

    VastaaPoista
  3. Hienot <3 Ja ihanan väriset =)
    Noi keltaset on kans tosi nätit!

    VastaaPoista
  4. Raikkaat on =) Oletko muuten tilannut Ikasyriltä koskaan ja kauanko kesti? Useamman viikon olen jo pakettiani odotellut...

    VastaaPoista
  5. Ihanat housut ovat :)

    Mäpä laitan sulle taas kohta postia :P

    VastaaPoista
  6. Ihanan raikas tuo turkoosi joustis! Ja tosi kivat housut myös, kunpa itekin osais tehdä noin hienoja...

    Täällä kans mies naureskeli eilen lapsille, että äitillä on joulu, kun sain JOfotexin, Myllymuksujen ja Pikku-Auringon kangastilaukset kaikki samana päivänä :D Ja kyllä olikin ihanaa. Vielä kun ehtisi noista ompelemaankin jotain...

    VastaaPoista
  7. Ihanan raikas ja keväinen yhdistelmä jälleen! Herkun värinen tuo kangas!

    VastaaPoista
  8. Mistä noita Mjuka tygerin kankaita voi tilata? Suoraan sieltä heiltä Ruotsista? Paljonko tulee maksamaan?

    VastaaPoista
  9. Mar3ngi; kiitos! Täälläkin pitäs ekaluokkalaiselle ommella vaikka mitä. Mahoton kasvupyräys päällä! Mikä on tietysti kiva juttu :)

    Mia; kiitos! Hih, joskus ärsyttää itteä, kun ei raaski mitään ostaa kun aina ajattelee, että tuonkin vois tehä ite... Toki sitä nyt ei osaa tehä just semmosia mitä kaupasta saa, mutta toisaalta, miksi pitäisikään! Ideoita onneksi saa ympäriltä mitä voi sitten soveltaa :)

    Miranda; kiitos! Ne pääsikin tänään molemmat käyttöön... Onni sotki koko vaatekertansa ruokapöydässä... Mutta pääsipähän heti testaa, että istuvat Onnin päällä!

    Satu; kiitos! Kannattaa varmasti laittaa sinne sähköpostia. Hyvin toimi sähköpostin kautta kaikki informaatio kun tilasin. Tilasin silloin ennakkotilauksena ja heti tuli kankaat kun oli tulleet Ruotsista Ikasyrille :) Voisko siellä sitten olla ongelmia siinä, että ei Suomeen ole saaneet tilaamiasi kankaita?

    Jenni, kiitos! Ja mie en sitten ole vielä vastannu siun säpoon!! Kohta ;)

    Susanna, kiitos! Hih, eikös vaan! Joskus aikoinaan en ois varmaan uskonu, että joku päivä ilostun eniten niistä shoppailuista kun saan metritolkulla kangasta :-D

    NorppaStiina; kiitos! Mie tykkään kanssa kankaasta. Oli tänään valkoisen yläosan kanssa tosi raikas!

    untuva; ihan sieltä mjuka tygeriltä suoraan :) Kun rekisteröityy asiakkaaksi ja muistaa aina laittaa Suomen joka kohtaan missä tarvii (ite söhlin tuon kohdan ensin nääs...) niin se ostoskori ilmoittaa postien osuuden :)

    VastaaPoista
  10. Kivat pökät. miten ton taskun oot noin siististi saanut? itse koitin kerran ommella tuommoisia taskuja, mut siitä mitään tullut,monet kerrat sain purkaa ja lopulta sit luovutin. :D

    VastaaPoista
  11. Mjuka tygerin toimitus saattaa olla hiukka hidasta, joten en kovasti odottelis, ettei tule pettymystä :) toki voi tulla nopeastikin, ehkä mulla on vain ollut huonoa tuuria (tai olen tilannut sellaiseen aikaan että on ruuhkaa), viimeksi meni vähän vajaa kuukausi.

    Joku kyseli ikasyrin toimitusaikaa, se on kyllä suht nopea yleensä, eli kyselisin kyllä sieltä jo jos useampi viikko on mennyt! Itse tilasin viime viikon to, ja sain paketin tämän viikon alussa. Nyt siellä tosin oli ilmoitus sivuilla että jäätilanteen mukaan toimitukset, kun asuvat saaressa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!