sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Tähtiä täälläkin

Keväälle näyttäisi tulevan paljon tähtikuvioita. Niitä intouduin sitten itekin tekemään :) Esikoinen tarviaa pakkasilla kouluun lämpimiä paitoja ja velour on mitä ihanin pakkaspaita. Alla hällä on Ruskovillan silkki-merinovillainen kerrasto, tai sitten ihan pelkkä merinokerrasto ja kuulema niin tarkenee. Ekaluokkalainen kun ei suostu enää villapukua käyttämään... Mikä on äitin mielestä tosi pöljää! No villatakin laittaa nyt jos on yli 20 astetta pakkasta. Vaikka sitä voisi kuvitella, että kokovillapuku ois kaiken kivoin haalarin alla! No, pääasia, että ei ole kylmä :)

Tämän paidan materiaali on siis ruskeaa velouria ja tähdistä kolme vaaleanpunaista joustofroteeta ja yksi tähti pilkkutrikoota. Oli neidin mieleen ja iteasiassa tykkäs äitikin. Nuo sydämet, tähdet ja muut muodot ovat kyllä niin ajattomiakin, että ne uppoo melkein aina!



Otin useammankin kuvan, että saisi paremmin selvää, mutta mutta... tulos oli tätä luokkaa:

Ja otin kuvia eri huoneissa ja jalustan kanssa, mutta ei hitsi noita värejä!! Tuossa ekassa kuvassa varmasti lähimpänä totuutta!

Hmm... taisin sanoa, että alan verhourakkaan... No, se on niiiiiin tylsää, että näköjään koko ajan tulee jotain muuta mitä on PAKKO tehdä ;-D
¨
Ainiin! Onkos kuka muu bongannu jo Villervallan tähtitakin keväälle?? Se ON hieno! Todennäköisesti semmonen on pakko tuolle esikoiselle ostaa, jahka niitä nyt jostain vain saisi ostaa :) Ja kiitos tuon tietämiselle kuuluu Mialle :)

6 kommenttia:

  1. Ihana paita! Täällä ollaan pilkkujen lisäksi tähtihulluja, joten paita uppoaa 6-0! :) Kiva idea laittaa useampi tähti.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tähtipaita! Tosi kiva kun tähtiä on monta. Ja nuo värit sopii NIIN hyvin :)

    VastaaPoista
  3. NorppaStiina; kiitos! Siulla onkin aivan ihania aina ne pilkkuvaatteet!

    Ansku, kiitos! Mie tykkään kanssa väriyhdistelmästä :) Ja voi jestas niitä siun ankkahaalareita!! Upeat!!

    VastaaPoista
  4. Kyllä on ihana paita! Meidän viisvee pitäisi tuosta taatusti:) Jännä tuo tähtikuvion suosio, itsekin leikkelin eilen illalla tähtiä pipoon ommeltavaksi...

    VastaaPoista
  5. Satu, kiitos! Meinkin viisvee haluis kans jonkuin tähtipaidan nyt :-D No, katotaan mitä saan aikaseksi. Tuo himputin verhourakka tuolla huutelee jo aika äänekkäästi :-D

    VastaaPoista
  6. villervallan tähtitakki kyllä osu ja uppos!! Se vihreepohjanen yllättäen :D Vaik ykköshimotus kyllä tällä hetkellä on molokidsin sateenkaariväriset toppahousut!! Sateelle ens vuodeks ruskeen takin kanssa olis aika jees :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!