sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Kukkasia

Tänä viikonloppuna on koneet melkein savunnu :-D Iso pino housuja lähes valmiina ja lisäksi tein esikoiselle kukkatunikan. Kangas on Eurokankaan palalaarista löytyny pala. Täytyy kyllä sanoa, että hinta ja laatu kyllä kulkee käsi kädessä... Tää ei paljon maksanu, mutta saa nähä miten kestää käyttöä, aika huonolta tuntuu. Jersey-neulaa käytän aika laiskasti, eikä laadukkaat trikookankaat sitä tarviakaan. Tää ois tarvinnu... Katotaan kuin käy saumoille... Mutta nätti tästä tuli miun mielestä. Tosin ystävä tän jo yöpaidaksi nimitti :-D



Samasta kankaasta tein myös neliöhatun. Niitä meillä taitaakin olla kevääksi/kesäksi taas montakymmentä :-D

Kuten sanoin, koneet on hurissu hyvin tiukasti, tässä vähän kuvaa, ihan perushousuja kyseessä :) Osassa vielä viimeistelyä vailla.

Mie olen säästelly pitkään yhtä amerikkalaista? puuvillakangasta, tai ei tuo varmaan ihan 100% puuvilla ole, vähän jotain keinoa todennäköisesti seassa. Enkä keksi mitä tekisi, on alunperin ollu lakana. Kankaan koko on jotain 150x 170, suurinpiirtein, en ole mitannu! Mutta jos jotakuta kiinnostaa, niin voi sähköpostilla ottaa yhteyttä, tuo joutaisi mielellään semmoiselle kellä olisi käyttöä! Voipi tarjota jotain :)




Lisäys vielä! Äsken hurautin, kirjaimellisesti hurautin, kaikkinensa tais mennä 5min aikaa! Onnille uuden hatun. TAAS! Kokonaan bambua, vuorena kirahveja ja ulkopintana apinoita. Nää kankaat tuli yllätyskangaspaketissa :) Ostin siis nettituttavalta sokkona kassillisen kankaita ja siinä olikin kaikkea kivaa! Mm. nämä palat :)


Tuo on mallina tosi jees, siis tuo hattu. Tää poika kuka on mallina on niin nopea kaveri, että kuvien ottamiseen meni kauemmin aikaa kuin ite hatun tekemiseen :-D

9 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia. :) Tuosta kankaastahan saisi aivan ihanan takin. ;-D

    VastaaPoista
  2. Santra, kiitos! Juuh, siihen tarkoitukseen se on vähän kuin ostettukin, mutta ei sit kuitenkaan oo miun makuun. En tiiä mikä, mutta ei vaan nyt natsaa.

    Tunikan taskut näyttää ihan eritasoisilta, mutta ihan vallan mittanauhalla mitattu oikealle korkeudelle joten ei ne oikeasti ole. Jotenkin oon onnistunu taas asettelee kuviin vinksinvonksin :-D

    VastaaPoista
  3. Nuo taskut on kyllä kivat, millä sinä ne kanttaat?

    VastaaPoista
  4. Kivoja! Tuo trikoo näyttää tosi ihanalta!

    VastaaPoista
  5. Santra; kiitos! Kanttaan ihan tavan resorilla. Peitetikillä vetelen paikoilleen ja sitten kun taskut kantattu, sitten ihan suoralla tikillä paikoilleen. Ja tuplaneulalla varmaan saisi saman tuloksen.

    NorppaStiina, kiitos! Mie ja tytöt ihastuttiin kanssa tuohon kankaaseen, nyt vaan vähän mietityttää, että kestääkö käyttöä. No, aika näyttää!

    VastaaPoista
  6. Oot kyllä nopee!, minulla samaiseen pipoon menis varmaan ainakin puol tuntii. ;D
    Kivat ompelukset taasen.

    VastaaPoista
  7. Sinä olet ollut ahkerana! Hienoja ompeluksia, tunikakin niin suloinen. Mulla menee kyllä lakin ompelemiseen aika paljon kauemmin..

    VastaaPoista
  8. Mia, kiitos! Hih, mie oon noita niiiiin paljon tehny! Äsken tein just esikoiselle merinovillasta kypärämyssyn ja ei siinä paljon kauemmin menny. Oikeesti, näillä on hattuja ihan liian paljon, mutta kun niitä on ihan liian helppo tehä :-D

    Ansku; kiitos! Tosiaan, tuo on niin helppo hatun malli, leikkaa vaan kaks palaa, ensin alareuna oikeat puolet vastakkain yhteen, sitten vaan takasauma pötkössä ja sisältä päälliosa kiinni. Ja thats it :) Sit heti jos lähtee laittelee jotain aplikointeja tms. niin aikaa menee tosi paljon enemmän!

    VastaaPoista
  9. Ihania ompeluksia jälleen kerran, ja olet kyllä nopea jos tuollaisen pipon oot niin nopeeta tehnyt, kyllä mulla menis kymmeniä minuutteja :D laitoin muuten sulle mailia ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!