maanantai 8. helmikuuta 2010

Maanantain touhuilut

En sitten vieläkään blogannu viikonlopun ompeluita vaan tässä tulee tän päiväiset :) Eihän näitä MjukaTygerin kankaista ommeltuja juttuja malta olla esittelemättä! Onnille tein housut sateenkaari- ja tähtivelourista. Kankaita jäi sen verran, että voin tehdä joko semmosen paidan, että hihat on raitaa ja keskusta tähteä, tai toisinpäin. Tai sitten kaksi paitaa, että keskusta on jotain yksväristä ja hihat toisessa raitaa, toisessa tähteä. Tai sitten tylsästi lisää housuja. Vaikea on päättää! Poikien tyyliin blogissa oli ihana Kameleontin setti just tuolla ensimmäisellä vaihtoehdolla ja se kyllä houkuttas. Toisaalta, jos laittas etu- ja takakappaleen yksvärisistä, niin sais kaks paitaa. Hmm... On tää tarkkaa kun ei noita raaski koko ajan tilata Ruotsista :-D



Ja kun nyt ompelukoneelle istuin, niin samalla hurautin Onnille auto-hatun ja tytöille Nanson trikoosta Kimperi-tyyliset pipot. On vielä mietinnän alla, että laitanko eteen heijastinta/nappia tms. Tuo on sen verran kirjava kangas, että ei välttämättä tarvia mitään muuta.



Tässä vielä action-kuva maatilapaidasta. Tyttö kelpuutti sen sitten kuitenkin, vaikka vähän empi, että laittaako kouluun. Kangasta on vielä jäljellä ja mietin, että jos siitä tekiskin liivarityylisen trikoomekon keskimmäiselle neidille, eikös voisi ollakin kiva?




Kystääns vielä kerran... Oiskos kellään laittaa linkkiä, mistä mie löydän semmosen arvontakonesysteemin, millä voisin sen arvonnan suorittaa lukijoiden kesken??

14 kommenttia:

  1. voi apua miten ihania taas. Noi raitahousut varsinki!

    VastaaPoista
  2. Minulla odottaa tuo raitakangas edelleenkin leikkaamista (on odottanut jo kauan...) ;) Noita raidallisia kankaita on mielestäni niin tylsä leikata :D

    VastaaPoista
  3. Ihania! Olen ihan rakastunut tuohon raitavelouriin, mutten ole raskinut tilata sitä, ainakaan vielä. Ja lupasin miehelle, etten tilaa kankaita ennen kuin muutto on selvä. Jos kerrankin olisin kiltti tyttö. ;)
    Teillä on tuo ihana raidallinen pupu tunika jota himoitsin enkä sit kuitenkaan ostanut ja harmittaa...

    VastaaPoista
  4. Makoisat housut. Mä niin haluaisin tuota tähtivelouria, mutta en raaski yksin tilata. Nyyh. Pitää kai vaan tyytyä huokailemaan ja ihailemaan toisten housuja ja paitoja.

    VastaaPoista
  5. Ihania ihania, vaikka samoja itselläkin :D Ja suloiset hatut ja mallit ♥

    www.mathgoodies.com/calculators/, tuolta se alin custom random-juttu.

    VastaaPoista
  6. inkeroinen, kiitos! Mie tykkään noista kyllä itekin, tosi pirtsakat kankaat. Mutta nyt vaan tosiaan pitäs päätöksiä tehä yläosan suhteen. Tänään löyty kirpulta uusi Benetton paita oranssina, joten se käy ainakin raidallisten kaveriksi jos en saa aikaseksi ommella oikeaa.

    Mar3ngi; joo, raitakankaat ei ole yhtään kivoja leikellä ja ommella! Mutta nyt osui sentäs suht hyvin kohilleen :-D Jos et halua ommella kaikkea raitaa, niin mie voisin yhen housun verran siulta ostaa kangasta kyllä! Keskimmäinen vähän suuttui kun ei saanu raitahousuja :-D

    NorppaStiina; Kiitos! Kyllä tuolta Ruotsista vaan löytys vaikka mimmosia ihania kankaita! Hih, voi kun itellekin joku sanois, että nyt et osta vaikka kuukauteen yhtään kangasta... Nimimerkillä ostinkohan tänään taas metrin trikoota... Tuosta pupuvaatteesta, se on paita, KappAhl:sta. On kyllä kiva, iteasiassa toista kertaa päällä kun oli eksyny hyllyssä perälle... :-D

    Mari; Kiitos! Mie kyllä varmaan joudun vielä tilaamana tuota tähteä lisää, jos vaan keksin käyttötarkoitusta, mie tykkään siitä tosi paljon. Ja ei nuo nyt ihan mahottomasti tuu maksaa jos ottaa vaan pienet pätkät ;-)

    Petra; kiitos! Juuh, siulla vaan lisäksi niitä trikoita. Mie en niitä tällä kertaa ottanu. Vaikka eikös siellä ollu tähtitrikoota? Sitä ehkä joutuu väkisin vähän tilaa... Ja ehkä työkalutrikoota...

    KIITOS Petra linkistä!!!! Tuo olikin tarpeeksi simppeli miun makuun!! Nyt vaan postaus arvonnalle :)

    VastaaPoista
  7. Ihania! Raitavelour on kyllä pirteän näköistä. Suloiset nuo lakit, ja tosi kivoja kuvia olet onnistunut napsimaan :)

    VastaaPoista
  8. Ihanuudet tietenkin! ;)
    Sinuna teksin niin että olisi yksiväristä ja sit tähteä tai raitaa. Itse tykkäisin ainakin niinkin. :)

    VastaaPoista
  9. Wau! Ihania noi housut! Tykkään tosi paljon =)
    Ja pipot kans hienoja =)

    VastaaPoista
  10. Voi että on ihanan värisiä nuo housut! Tuo sateenkaari kangas varsinkin taipuis moneksi meidänkin tytölle:) Pipot on kans kivoja. Jännällä odotan niitä viikonlopun aikaansaannoksia;)

    VastaaPoista
  11. Ihanan pehmeän näköiset houssut ja muutenkin muikeat! Alkaa omaakin ompelujalkaa pikkuhiljaa kutkuttaa tämän kuivan kauden jälkeen ;)

    VastaaPoista
  12. IHania! <3 Tee vaan kaksi eri paitaa, yksivärisestä muut osat. :)

    VastaaPoista
  13. Voi jukra miten ihanan värisiä kankaita! Tekisi kyllä niin mieli tuota reipasta japirteää raitaa. Mie tahdon kanssa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!