torstai 22. huhtikuuta 2010

Huutelua ja kyselyä ja voivottelua

Aloitan viimeisestä otsikon sanasta. Siis voi jumipäiden kuningas. Minä siis. Eilen siirsin kuvia koneelle. Eli todistettavasti kameran piuha oli koneessa kiinni. Tänään. Tänään sitä ei löydy. Ei mistään. Eikä siinä mitä jos ois eka kerta, mutta kun ei ole edes... No, kaipa se vielä löytyy. Ja kyllä, tarkastin, että ei ole koneessa kiinni :-D Nimimerkillä, muutaman kerran olen puhunut puhelimessa samalla kun ollaan oltu lähdössä johonkin ja samalla etsin kauheella vimmalla puhelinta, että se ei jää kotiin... Tuossa olisi nyt valmiina jälleen parit caprit ja lisääkin tulossa, mutta milläs lisään ne kuvat tänne kun lahopää hävitti piuhansa :-D

Seuraavaksi pomppaan ensimmäiseen otsakkeen sanaan. Eli huuto.netissä olisi taas jotain ja lisää tulee. Jahka löydän sen piuhan... Tuolla on jo kuvattunakin seuraava nippu. Kohteisiin pääsee tuosta sivulinkistä :)


Kyselyä olisi sen verran, että jos joltakulta löytyisi ylimääräisenä Crocseja, aitoja semmoisia, koissa 6/7, 8/9 ja ehkä 11/12, niin tänne saa tarjota! Keskimmäiselle tirppanalle ostin juuri 10/11 ja ne on reilut. Miten sillä voi olla niin pieni jalka! Tosin mietin sitäkin, että liekö tuo 6/7 on Onnille myös iso, mutta toisaalta se pienempi vastaa n.21 niin ei se kyllä sekään voi olla. Sähköpostikin löytyy tuosta sivupalkista :)

Kevät se vaan tuli tännekin lumen ja jään keskelle rytinällä! Pihamaan haravointi on aloitettu, mies aloitti leikkimökin rakentamisen. Mie meinasin, että haravoinnin jälkeen olisi seuraava urakka nurmikon hapettaminen. Onkohan semmosia piikkikenkiä myytävänä, vai pitääkö ite miettiä joku konsti? Tosin tuo haravoiminen voi tuossa pihassa kestää jokusen tovin. Etenkin kun koko ajan saat kattoa, että missä se ikiliikkujakaveri on. Tänäänkin karkasi kun silmä vältti, naapurin leikkimökkiin.

Tsemppiä kaikille kevään touhuihin! Ite en ole mikään viherpeukalo. Itseasiassa aika kaukana siitä, mutta yritän koko ajan vähän aktiivisemmaksi tulla :)

MUOKS. Piuha löytyi!! Se oli jostain syystä sohvan istuintyynyjen välissä :)

3 kommenttia:

  1. Voih! Nauroin katketakseni lukiessani tuota aloitustasi. Se voisi yhtä hyvin olla minnun elämästäni. Varsinkin tuo puhelin juttu. :)

    VastaaPoista
  2. NorppaStiina; siis JEE! En ole yksin!! Oikeesti, kyllähän se joskus vähän nolottaa kun mummoilla on parempi muisti kuin miulla :-D Mutta ehkä se todellisuudessa johtuu tästä tän hetkisestä aika vauhdikkaasta elämänmenosta :-D

    VastaaPoista
  3. Alkoi hymyilyttään kun pääsin kirjoituksesi loppuun:) Tuossa lukiessa nimittäin juuri mietin, jotta täytyis varmaan tänne vinkata että jos siirsit kuvia sohvalla niin kantsisi kurkata istuintyynyjen väliin... Sieltä meillä löytyy usein monenmoista piuhaa ja kaukosäädintä;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!