torstai 24. maaliskuuta 2011

Nuoren suunnittelijan kuva ja 2 euron ompelukset

No niin, nyt on takkiompelut vähän jäissä :-D Mutta koneista miuta ei irti pidä mikään! Tällä viikolla iltapuhteina tein keskimmäiselle tytön hatun. Hää ite piirsi hiiren ja halusi sen hattuun. Iteasiassa on piirtäny kuvan jo monta viikkoa sitten, mutta en vaan ole saanu aikaiseksi tarttua ompeluun. Nyt on kuitenkin hiirihattu valmis :) Ja hiirikin on kuulema sen näköinen kuin pitikin, tai siis mimmonen oli miulle tehdyssä piirustuksessa. Piirustusta en muistanu kuvata. Ulkopinta lila velour ja sisäpinta pinkki velour. Aplikoinnit joustofroteeta. Kuvan reunat vähän rosoiset kun tikkasin ensin väärän sävyisellä langalla ja jouduin purkamaan. Nuo kuitenken tasottuu viimeistään ekassa pesussa.




Vielä palatakseni hetkeksi takki-ketutukseen... Sitä ei enää ole :) Eilen otettiin edellisen postauksen takki käyttöön ja eihän ne mokat siinä käytössä näy mihinkään. Istuu pojalle just hyvin. Ja on sopivan lämmin pikkupakkaselle kun se vuori on aika paksu. Mutta toisaalta ei ole tuulenpitoa. Kiitos paljon teille ihanaiset tsempeistä <3 Meillä on ollu tässä koko porukan sairastelut parin viikon ajan, joten kai sitä vaan alkoi olla aika poikki itekin. Nyt kun arki lähti taas rullaa normaalisti, piristyi mielikin :)

Ja nyt otsikon toiseen asiaan. Eli 2 euron ompelut. Ostin kirpparilta kahdella eurolla Lindexin 74cm:sen bodyn. Ja siitähän saikin tehtyä vaikka mitä! Eli body-ostoksille vastaisuudessakin.



Onni sai trikoisen kevät/kesähatun. Tuo pingviinikuosi on jotenkin vaan niin kiva! On ihan vuoreton hattu.

Hihoista tein nukenhousut, mitkä menikin apinalle :-D Näihin on tuo vyötäröresori lisätty, lahkeensuiden resorit on hihat.



Ja vielä jäi pieni pala missä ne bodyn nepit. En raaskin roskiin nakata, joten tein bodyn jatkopalan. Ei mikään ruusunen, mutta ajaa varmasti asiansa. Heh, meillä ei ole, eikä tule bodyjen käyttäjiä enää, mutta annan jolleen kellä on käyttöä :) 



Tunnustuksia olen saanut taasen, KIITOS!!!! Se on vaan niin mahtavan upeaa, että joku muistaa kun kuitenkin blogimaailma on täpötäynnä toinen toistaan mahtavampia blogeja!! KIITOS <3

Mirka



9 kommenttia:

  1. Hiiripipo on ihana, taitava tyttö kun niin hyvin piirtä! ja kaikkea kiva olet body'sta tehnyt, hyvä kierrätys-idea!!!

    VastaaPoista
  2. Hieno pipo :) Mä oon aina harmitellu kun Lindexillä kivat kuosit loppuu pieniin kokoihin, nytpä on hyvä syy ostaakin pientä kokoa jos joku kiva osuu kohdalle.

    VastaaPoista
  3. Hieno pipo, teillä on varsinainen taiteilijan alku siellä :) Enpä ole koskaan edes ajatellut, että noinkin pienestä bodysta saisi kaikkee kivaa aikaiseksi! Kiitos ideasta, täytyykin suunnata lähiaikoina kirpparille bodyjen metsästykseen :)

    VastaaPoista
  4. Hienot pipot! Loistavaa kierrätystä! Ei olis itselle poälkähtänyt päähän tuollainen bodyn kierrätys. Ja kiva kuulla, että takkikin oli sitten loppuen lopuksi hyvä. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos!!

    kewa, tuo eskarilainen iteasiassa onkin aika lahjakas piirtäjä :) Tykkää piirtää ihan hurjasti ja keskittyy ja välillä yllättää äidinkin kuin taidokkaasti piirtää. Tykkää kattoa vinkkejä ihan piirustuskirjoista, semmosista aikalailla isommille tehdyistä :)

    Sanna, sanos muuta! Saatikka kirpuilla jää aina kaivelee kaikki ihanat pienet vaatteet.

    TanttaRalla, joo ja kun nuo Lindexin vaatteet ei ole ees mitään reiluja. Toisaalta, isommasta ois jääny liikaa hukkapaloja. Eli pienempikin koko riittää Onnille mainiosti!

    NorppaStiina; mie olen iteasiassa joskus Onnin vaippa-aikoina sata vuotta sitten tehny ekat tuommoset jatkopalakokeilut, mutta en ees tiiä missä ne on... On ollu kauan ajatuksissa noita kirppujen bodyja hyödyntää ja nyt kun kokeilin, niin innostus iski kyllä!

    VastaaPoista
  6. Oi, varmasti onnellinen neiti kun oma suunnittelema kuva pipossa :)
    Ja kerrassaan loistavaa hyötykäyttöä toi pipo ja housut! :)

    VastaaPoista
  7. Ihana pipo (ja edellispostauksen takki myös). Ja kylläpä oot saanut yhdestä pienestä bodystä paljon aikaan =)

    VastaaPoista
  8. Katselin tänään kirppiksellä "sillä silmällä" vähän ompelumateriaaliakin mutta ei mitään noin kivaa kuin tuo pingviinibody tullut vastaan! Loistavaa hyötykäyttöä!
    Ja ihana kangas tossa edellisen postauksen takissakin:)

    VastaaPoista
  9. Ihan huippuidea tuo bodyjen kierrätys, täytyy sanoa ettei ole käynyt mielessäkään. Itse juuri keräsin kassillisen bodyja kirppistä varten, mutta täytyypä penkoa se uudelleen läpi ja ottaa kivat kankaat sivuun! Ja nukenhousutkin tosi hyvä idea!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!