lauantai 10. maaliskuuta 2012

myssykkä, rukkaset ja housut

Ihanaa raitafroteeta löytyi paikallisesta Eurokankaasta. Ja kyseessä siis tietenkin joustofrotee. Aina ei jaksa tehdä tavallisia peruspöksyjä, niin näihin tuli taskut, itämaiset norsut -kankaalla.


Kangashamstereista sain ostettua pikkupalan forest-pulia, siitä tuli rukkaset. Sisävuori Eurokankaan jotain pörrökangasta. Näissä erona aiempiin, että nyt käänsinkin tuon sisävuoren ulospäin, eikä pulia sisäänpäin. Aiemman postauksen keskeneräinen pipokin valmistui tänään. Sisävuori fleeceä. Tein tuohon vihreän ja pinkin kukankin, mutta tyttö halusi tupsukan. 
Tämmösiä tänään. Iteasiassa eilen tein itellekin yhen paidan, mutta hmm... siinä kävi jotain ja hmm... ei taida päästä blogiin eikä juur mihinkään muuallekaan :-D

Mirka

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanat housut, ei taida kyllä meidän EK-ssa olla niin hineoja kankaita, turha edes mennä katsomaan... piposta tulikin niin suloinen! ja roskistavara vaihteeksi, hehhh, minullakin tökkii kaikki;)

  VastaaPoista
 2. Vai ei paita pääse blogiin.. =D Sellasta se toisinaan on. =)

  Noita rukkasia pitäis jaksaa kyllä tehdä, koko ajan kumikämmenhanskat märkänä ovat ja kulkevat vaihtamassa niitä kun on suojasää. Pitääkö nuo vettä miten hyvin? Ei varmaan ainakaan täysin, jos ei saumoja teippaa?

  VastaaPoista
 3. Housut on tosi ihanat ja raikkaat!

  VastaaPoista
 4. Kivoja! Ihana tuo pipon sovituskuva! :)

  VastaaPoista
 5. Upeat housut! Ihanat taskut :) Söpö tuo pipokin...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista!!

  Iteasiassa katotaan nyt miten paidan käy. Oikeastaan ihan omaa tyhmyyttä sen pilasin.. Tein joustavan kaavalla puuvillasta, ajatuksena, että kyllä se mahtuu kevyesti... Noo, se kun ei jousta, niin vähän turhan napakka miun makuun... Tai sitten tietysti voisi pari kiloa lähteä, niin paitakin istuisi ;-D

  RUKKASISTA; pitävät yllättävän hyvin kosteutta, vaikka en teippaa saumoja. Saumateippi on kyllä ostettu, mutta en muista kokeilla (alitajuntainen unohtaminen). Alkuun ompelin rukkasten kaikki saumat ihan ompelukoneella vaan. Mutta huomasin, että saumurilla tulee pitävämmät saumat. Se kun littaa ne yhteen, niin himpun paremmin pitää kosteutta. Mutta tosiaan, eihän ne kurarukkaset ole, mutta pitää paremmin kosteutta kuin jotku ihan perushanskat!

  VastaaPoista
 7. onpas ihanat housut ja ihana raitakangas! :)
  Meil kans tykätään pul-rukkasesista, ei kauppareissuillakaan heti ole hanskat märkänä (ku kuitenki lyhyelläki matkal jo sorkitaan jotain ulkona).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!