torstai 8. maaliskuuta 2012

Pojalle ja itelle

Mie niin kovin ihastuin Pikkukiisken suunnittelemaan kankaaseen! Ja sitten kun näin tämän toteutuksen Pikkukiisken blogissa, niin pakko oli tehdä samantyylinen! Tosi hauskasti käy kuviokankaaseen raitahihat! Tykkään (jos ei vielä alkuhehkutuksesta tullut ilmi)!
Otin muuten aikaa paljon menee kaikkinensa peruspaidan tekemiseen ja ei se paljon ole, nimittäin 20min kaikkine leikkaamisineen kaikkineen!Sitten hurja kuva yliväsyneestä itsestäni työpäivän jälkeen, mutta menköön. Eli ajatuksena oli kyllä, että huomio kiinnittyy tuohon vaatteeseen. Ikeasta löytyi kivaa ohuehkoa puuvillaa, siitä tuli tunika. Eipä juuri tullut vaatteelle hintaa kun kangas maksoi huimat 3,90e/m!  Mallissa on vielä muokattavaa, mutta kyllä sitä tulee noinkin pidettyä. On siis ihan vapaalla kädellä muokattu Hannah-kaavasta. 


Mukavaa naistenpäivää kaikille naisille!!

Mirka

8 kommenttia:

 1. Siis kuinka ihmeen nopea sä olet ompelemaan!?!?! Mä en usko, et millään pääsisin tuohon 20min (ihan kuin olisi joku kilpailu ;)) Nopsa olet ja hieno paita lopputuloksena. Tuo sinun paitasi on kivan näköinen!

  VastaaPoista
 2. NorppaStiina kiitos! Heh, aloin itekin tuossa miettii, että oliko oikeesti 20 min, mutta ei siinä enempää menny kyllä. Mutta tosiaan, ei tuossa ole mitään kummosta, leikkaus, saumurilla kasaan, peitetikillä taitteet ja loput saumuroinnit ja päättelytikit ompelukoneella. Ei siinä mene kun tovi:)

  VastaaPoista
 3. Kivoja ompeluksia! Ja ihania kankaita...

  VastaaPoista
 4. kyl pikkukiiski on vain niin etevä suunnittelija ja ihanan puseron teit! :)

  kiva toi sinun tunika, ko. kangasta siskollani ihailijan täytyypä jossainvälis suunnata ikeaan ku noin kiva tunika tulee :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat nuo raitaiset hihat. Mulla soisi päässä, jos koko paita olisi nuin kuviollista kangasta, onhan ne raidatkin tietty kuvioita, mutta tasapainottaa tosi kivasti. Mustatkin resorit olisi käynyt hyvin, jos pelkää sotkuisia hihansuita.
  Hyvää naistenpäivän jälkeistä päivää sinulle! T: Irmeli

  VastaaPoista
 6. Olet kyllä tosi tehokas, jos 20 minuutissa paidan teet! :) Ihailin kanssa tätä yhdistelmää silloin Pikkukiisken blogissa, joten hyvältä näyttää myös sun paita.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Ja aloin jo epäillä itseäni tuon ajan kanssa, että piti tänään illalla surauttaa vielä avaruustrikoosta paita ja aika tarkalleen leikkaus + ompelu + huolittelu vei 18 min aikaa. Siis ihan peruspaita, vähän päällitikkausta koristeena, ei muuta :)

  VastaaPoista
 8. Eipä ole mennyt kauaa aikaa! Itsellä menee eniten aikaa kaula-aukon huolitteluun ja ihan vaan sen takia, että sitä on niin tylsä muka tehdä, että se jää roikkumaan ja odottamaan viereensä muita melkein valmiita vaatteita... T: Irmeli

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!