sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Tyynyliinasta ja ruskeat langat

Keskimmäinen täyttää kohta 8 vuotta. Viime vuonna tein hälle synttäreille vanhasta Marimekon unikko-kapasta Hannah-kaavalla mekon. Tällä kertaa sama kaava, mutta kangas on tyynyliinasta. Tyynyliinan ostin Luhta Outlet -storesta, hintaan 4€. Eli ei kovin kallis mekko :-D Materiaali puuuvillasatiinia. Täytynee hakea pari muutakin tyynyliinaa... Iteasiassa ostin juuri Kangashamstereista kirjan Oodi tyynyliinalle -kirjan, että pari muutakin ompelusta tyynyliinoista saattaa syntyä!

Mutta enemmittä puheitta, tässä mekko. Kaava Hannah-kaava. Hihoihin en pujottanut kumppareita, jos menisi noin mustan pitkähihaisen kanssa. Tosin jos siltä tuntuu, niin kumpparit pujottaa aika nopsasti paikalleen :)Tähän en ommellut omaa merkkiä mihinkään näkyvälle, ei jotenkin vaan sopinut. Laitoin sitten niskaan kertomaan sen, kuinka perin mekko päälle puetaan. Tai tuo mikään mekko ole, enemminkin tunika. Jos vielä jonkinlaiset leggarit jollain jujulla tuohon kaveriksi tekisi.

Koneisiin vaihdoin ruskeat langat. Ja sehän piti sitten hyödyntää kerralla. Eli esikoiselle yhet ruskeat froteehousut ja Onnille kolmet. Ja tuli ihan tarpeeseen. Aika paljon vaatetta mikä vaatii alaosaksi ruskeat housut, joten nyt niitä taas vähäksi aikaa on. Joustofrotee on Kangastukun kilolaarista ostettua. Aivan ihanan tuntuista, tuntuu ihan bambufroteelta, mutta liekö voisi olla? Jotenkin jaksan epäillä kun oli kuitenkin ihan normi-kilo-hinnalla.


Tytöt haluavat itselleen jumpsuitit. Melkein olin jo itellekin ostamassa, mutta tulin järkiini. Ehkä. Nimittäin ei todellakaan ole tähän kroppaan tarkoitettu asu... Mutta anyways, tytöt semmosia toivovat ja jos kellä kaavavinkkiä on kertoa, niin kuulen mielelläni! Koot olisi n. 122/128 ja 140cm. 

Aurikoisia kevätpäiviä

Mirka

3 kommenttia:

  1. Ihana tunika, tosi kauniskuosinen! Ja kiva pino housuja!

    VastaaPoista
  2. Itte oon tehny 2 jumpsuittia, itelleni ja siskolle, kankaatkaan ei tulleet niinkää kalliiksi, ja kaveri löysi lehestä kaavat, taisivat olla senttikokoja, niistä sitten kuositeltiin isommat.. olikohan joku suuri käsityö tms, en kyllä yhtään muista.. että ei ollut oikeen apua tästä kommentista.. :D Mutta tosiaan, eivät kyllä oo vaikeita tehä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!