tiistai 22. toukokuuta 2012

Hei ne kelpas sittenkin!

Jes! Pojalle kelpasi lököfarkut! Eli kaveri tykkää aikastalailla napakoista pillifarkuista ja nyt äidin tekemät (edellinen postaus) farkut olikin mieleen! No eihän siinä sitten auttanu kun vielä illasta hurauttaa toiset samanmoiset. Ja jälleen saksien alle pääsi Onlyn Rodeot (niissä on mukavan notkea kangas). Ja okei, toinen syy, että niissä on varmaan joku valmistusvika kun ensin pidät ja peset vaikka kuinka ja sitten ne vaan kutistuu! Ei ymmärrä. Eli mitäs niitä säästämään kaapissa, mokomia kutistuneita housuja ;-DNuo taskujen yläkulmat ei ihan onnistunut, mutta toisen sain peitettyä Only Jeans -merkillä ja toisen tikkasin vain. Käytössä sen verran muokkautuu, että ei varmaan silmään pistä.Taakse tuli myös toisenlainen Only Jeans -merkki. Tästä merkistä poika ei vaan oikein tykänny.. Kuulema taakse ei pitäisi mitään merkkejä laitella. No, muistetaan seuraavan kerran. 

Mirka

9 kommenttia:

 1. Itse lahjoitin minua pienikokoisemmalle siskolleni pieneksi jääneet paitani :D En tiedä mitä on tapahtunut. Ollaanko molemmat kasvettu isommiksi vai paidat kutistuneet. Uskon, että se on tämän kulutusyhteiskunnan keino saada ihmiset ostamaan uutta, kun tuotteet kutistuu ajan myötä liian pieniksi ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat housut! Onko tuo lahkeiden ulkosauma hyödynnetty isommista farkuista?

  VastaaPoista
 3. Aivan superhienot! Täälläpäin SPR-lla jokuiset farkut euro kpl, olen sieltä hamstrannut materiaalia, vinkkina. Meillä miehen paidat muka kutistuu;)

  VastaaPoista
 4. Nämäkin ovat oikein kivat. Ja hieman edullisemmat kuin jonkun nettikaupan hyllyltä tilatut -huimia hintoja pyytävät! Mutta kätevältä käy..

  VastaaPoista
 5. Kivoja farkkuja molemmat. Mullakn on vino pino farkkuja jemmassa, mutta puuttuu vaan sitä aikaa tehdä niistä jotain. Tää on kyllä kiva idea, täytyy laittaa korvan taa.

  VastaaPoista
 6. Hurjan kivat nuo taskun ulkosaumat! Mukavasti tuo sitä jotakin.

  VastaaPoista
 7. Hienot farkut tuunasit! Kivan näköinen malli..

  VastaaPoista
 8. Hienot!! Milliasta kaavaa olet käyttänyt?

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteistanne!!

  Anonyymi, kaavana on perushousukaava, mitä käytän velour-yms. housujenkin tekoon :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!