sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ihan pikaisesti vain

Jotenkin ei nyt kärsivällisyys (eikä aika) riitä mihinkään pitkäjänteiseen. Mietin jo, että bloggaanko edes näin yksinkertaisia juttuja, mutta antaa tulla vaan :-D Eli ensin super-helppo ja super-nopea koira! Uusimmassa suuri käsityö -lehdessä oli kaava ja tän helpompaa ei enää pehmolelun teko voi olla! Tosin kangasvalinnat meni ihan mettään, tuommonen ohuehko Marimekon trikoo, niin siitä paistaa tuo vanu läpi... Sattu olemaan saumurissa mustat langat, niin piti jostain tummasta kankaasta tehdä, eikä puuvilla ollu käsillä mikä olisi ollut tarpeeksi tummaa. Mutta tulipahan testattua kaava. Tuohon tulee siis kaksi kappaletta vastakkain, eli nuo kyljet ja lisäksi korvat. Ompeluun menee aikaa ehkä minuutti. Aika kiva malli vaikka ensiompeluksi lapselle!


Malli muuten on aika sama kuin Tampellan (olikos se Tampella) beagle. Minulla oli semmonen pienenä ja harmittaa kun on kadonnut johonkin aikojen saatossa. 

Seuraava ompelus vei saman verran aikaa. Eli oma farkkuhame, mitä ei varmaan tullu kun kerran käytettyä. Leikkasin vyötäröhärpäkkeet pois kokonaan ja tilalle resori. Ja tadaa! Tytöt sai hameen, käy iteasiassa kummallekin; toiselle normipituinen ja toiselle vähän pitempi. Ja kolmas pikainen. Eli itelle pallukkahattu. Jep, tää kuuluu taas sarjaan "ehkä tuota tulee käytettyä". Eli yleensä ja aina löydän päähäni sen tylsän mustan pipon, niin voihan se olla, että tuo jää käyttämättä. Ja niin, syksyllehän tuon käyttö taitaa joka tapauksessa mennä. Paitsi vapaapäivänä kun ei jaksa laittaa hiuksia, pipo pelastaa kauppareissut ;)


Mirka

2 kommenttia:

  1. Voi, pipo pelastaa niiiin monena päivänä, kun lapsen kanssa kotona touhuaa. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!