maanantai 29. maaliskuuta 2010

Märkää, loskaa ja lätäköitä

Ompelu ei nyt tunnu ottavan tulta alle ei sitten millään! Mutta ei malta olla päivittämättä blogiakaan, joten nyt tämmöinen kevätmärkävesiloskapäivitys :)

Meidän piha on märkä. Siis kunnolla märkä. Niinkuin varmaan aika monessa osoitteessa tällä hetkellä. Ei nuo tec-puvutkaan kestä ihan mahottomia, ainakaan tuntitolkulla, joten huomasin, että tarvitaan jotkui kunnon puvut pihalle. Olin jo ostamassa Ticket to heavenin rubber rain -pukuja triolle, mutta niitä ei täältä taida mistään saada ja Reiman pukuihin kun tutustuin, niin samat ominaisuudet on. Hintakin aikalailla sama. Paitsi, että eilen sunnuntaina oli Cittarissa kaikki Reiman sadeasut -40%. Ihan tosi hyvä ale, kun ottaa huomioon tän vuodenajan, että niitä oikeasti tarvii, ja ne olisi ollu muutenkin pakko ostaa! Meillä on kyllä laatikollinen peruspunaisia ja -sinisiä Rukkapukuja, on tikkivuorella ja ilman. Mutta kun nuo uudet on niiiiin ihanan herkullisen värisiä. Okei, ei yhtään järkevää tämmönen turha shoppailu, mutta yritän kiillottaa sädekehääni sillä, että laitan edelliset puvut kyllä kiertoon, todennäköisesti huutonetin kautta, että ei ne suinkaan roskiin joudu! Ehjiä pukuja. Mutta nyt vielä hieman kuvatuksia eiliseltä illalta, virpomareissujen jälkeen oli pakko päästä vähän ulkoilemaan!

Reiman tuotantoa on siis nuo takit, housut, sydvestit ja rukkaset. Tosi ihanan tuntuista materiaalia, ei yhtään semmosta kurapukukangasta mihin oon tottunut!!







Viime viikolla olikin niin upea keli, että ei paljon tullu sisällä oltua. Lenkkeiltiin ja ulkoiltiin tosi paljon. Siinäkin varmasti syytä, että ompelukoneet ei paljon surise. Nyt taas tuo vesikeli vetää lapsia magneetin lailla pihalle, ja ei tuota nuorimmaista elohopeaa mitenkään voi laittaa pihalle ilman aikuisen valvontaa, joten koneet seisoo edelleen. Mutta kyllä ne tyttöjen takit jossain vaiheessa valmistuu. Perjantaina jo asettelin kankaat lattialle, että alan leikkaamaan, mutta en sitten kuitenkaan leikannu. Ehkä joku ilta vielä ryhdyn hommiin!

12 kommenttia:

  1. Kivannäköinen sadeasu! Huomasin kans tuon tarjouksen, mutten saanut itsestäni irti niin paljoa että olisin käynyt ostamassa. Tänä aamuna sitten hoitoon lähtiessä huomattiin että `kas kumpparit onkin pienet`, joten ne piti sitten tänään kuitenkin käydä hakemassa...Onneksi sadevaatteet on vielä sopivat ennestään :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei, minä missasin koko tarjouksen. Olis voinu ostaa noita jemmaan isommille. Atelle ostin jo joku tovi sitten normihinnalla turkoosit kurahousut ja tykkään kovasti.

    Ei meillä pidä kyllä mikään puku tahi haalari vettä ulkopuolella, ku sakki ui lammikoissa. Siis kirjaimellisesti ui. =)

    VastaaPoista
  3. Mä ostin myös noita uusia Reiman kuriksia, molemmille housut. Tytölle pinkit ja pojalle turkoosit. Totesin sitten, että poika tarvii vielä haalarin ja itse pääsen pukemisessa helpommalla ja ostin Ticketin kurahaalarin ja voisin väittää, että materiaali on aivan sama! Nuo värit Reimoissa on aivan ihanat!

    VastaaPoista
  4. meillä on ruskeat housut+takki+rukkaset, -30% ostettu joskus tammikuussa vai helmikuussa.
    kuopuksella kirkkaanpinkki ticketti fleecevuorella, viime heinäkuussa 35e :D

    VastaaPoista
  5. Jollain tavalla lohduttaa, kun minuun kans on iskenyt hirveä ompelulama ;) En saa millään itestäni irti nyt lakkiompeluksia kummempaa, johtunee todennäköisesti huonoista yöunista viime kuukausina... Kyllä minäkin vielä jossain vaiheessa saan taas jotain aikaiseksi. Tsemppiä!!

    VastaaPoista
  6. Satu, joo, meinasi meilläkin jäädä hyödyntämättä, mutta onneksi vahingossa satuttiin oikeaan aikaan oikaan paikkaan! Kyllä tuo alennus jo tuossa määrässä vaatetta tuntuikin :)

    Minttu, niinpä! Nuo kanssa kirjaimellisesti ui, kun silmä välttää... Ja sit on lahkeista valunu vedet sisälle. Onni ei edes kerro jos on hulahtanu vettä lahkeesta. Hokannu, että sit joutuu sisälle... On aina pieni yllätys, kun sisälle mennään, että onko poika kuiva vai totaalisen märkä.

    Petra, juu, no noin mie luinkin jostain, että ois aika samaa matskua. Kiva kuulla sit vielä varmennus, kun kerran siulla on molemmat! Haalari ois varmaan ollu Onnillekin parempi, ei menis takinhelmastakaan vesi... Mutta no, nyt on nuo. Käsittääkseni Reimalla ei haalari ois ollukaan.

    Zallaah, ne ruskeat on kans aivan ihanat!! Tuolla oli hajakokoja niistä. Ja ruskea ois väriltään ollu varmasti parempi kuin turkoosi. Kauhulla ootan minkä näköiset on vähän käytön jälkeen... Tai no nyt vielä ei ole kuraa, kun tuo on ihan lunta ja vettä, mutta kyllä se kurakin alta vielä löytyy... Ja tosi edullisesti oot ticketin fleeceversion saanu!!

    Susanna; no on siis muitakin! Kun miusta tuntuu, että kaikki muut vaan ompelee kaikkia ihanuuksia koko ajan!! Kiitos ja tsemppiä myös sinne <3

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia ja ihania asuja..johan nuo päällä toivoo et vesikelejä on useasti ;)..

    VastaaPoista
  8. Ihanat! Miekin ostin tuota Reimaa. Tosin alkuvuodesta ja viime vuoden siili-mallia ja Reiman liikkeestä ja kanssa -50% alesta. :-D Meillä on ruskeaa ja turkoosia. <3

    VastaaPoista
  9. Käyttööhän ne vaatteet tulee, jos nyt sattuu tykkäämään turkoosista niin sitten ostaa ne :D Harvoin samoja vaatteita lapsi käyttää vuodesta toiseen, että toisena vuotena ne on jo liasta pinttyneet!

    VastaaPoista
  10. Olikos se vaan sunnuntain tarjous vai onko vielä?

    VastaaPoista
  11. Kati, iteasiassa joo, on paljon kivempi olla pihalla kun lapsilla on kivannäköiset vermeet kun ne touhuu :-D Turhamainen minä...

    Santra, myö ostettiin vaan saappaat ja Onnille rukkaset, siis noista sadevehkeistä sillon. Ajateltiin, että eihän nää mitään sadevaatteita pidä kun on vedenpivät vk-vaatteet. No joo, ei tuolla altaissa mitkään tec-puvut toimi!!

    Zallaah; toi on niiin totta!

    Tia, se oli vaan päivän voimassa :(

    VastaaPoista
  12. Vähän myöhässä tulee, mutta Nicky&Nelly Oprissa myy ticketin ulkovaatteita... Taisi noita rubbereitakin olla siellä =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!