lauantai 18. syyskuuta 2010

Tirppa tytölle :)

Esikoinen tarvihtee paitoja ja housuja. Ja paljon. No leikkelin eilen tämmösen tirppakuvan, ja eihän se mitä kelpaa. Onneksi keskimmäiselle kelpasi, tipu pääsi sitten pienempään paitaan, eli n.116cm:seen. Esikoisellekin kyllä ompelen, mutta varmaan sit enempi noita tähtiä ja sydämiä jne. Jos kellä ideoita isommalle lapselle aplikointikuvista niin saa vinkata!! Kyseessä siis tokaluokkalainen :) Hälle kyllä kelpaisi vaiks Lindexin 134cm:set, mutta ei myö kyllä vielä anneta tytön semmosiin pukeutua. On vähän turhan teinimäisiä kakkosluokkalaiselle!
Alkaa olla jokseenkin haasteellista tuo kuvaaminen kun on niin pimeetä ja sateista. Vaikka en kyllä yhtään valita! On nää syyskelit niin ihania :)

9 kommenttia:

 1. Samat kuvaongelmat meilläkin kun esikoinen on tokaluokkalainen. Tähtien ja sydänten lisäksi kärpässienipipo kelpasi. Veikkaan että joku hevosaihe menisi jos rupeaisi tekemään. Muffinssejakin olen miettinyt..

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno! Samaa valon vähenemistä olen harmitellut, aina pitää kärppänä kaivaa kamera esiin, kun aurinko vähänkin pilkahtaa. Meillä on vielä niin huono kamera, että pitää tosiaan olla kunnolla valoa, jotta saa siedettäviä kuvia (vaikka kai se vähän kuvaustaidoistakin on kiinni...)!

  VastaaPoista
 3. Kiitos MarjaK, tosi kivoja vinkkejä :) Nuo kaikki siun mainitsemat kuviot kävisi kyllä meidänkin neidille! Eli eikun hommiin :)

  Lilli, kiitos :) No miulla on kyllä kanssa ihan rupukamera, mutta niin, varmaan auttaisi, jos osaisi hyödyntää ees tuon ominaisuuksia :-D Nytkin tulee vettä niin kovin, että aamulla varmaan tulva tuolla pihalla :-D

  VastaaPoista
 4. Ihana aplikaatio! Ja kivan näköinen paita. Samojen kuvausongelmien kanssa täälläkin painiskellaan. Ja kurjaa on se, ettei se valo hetkeen ainakaan lisäänny....

  VastaaPoista
 5. Kiitos NorppaStiina :) Mie olen noihin lintujuttuihin nyt jotenkin tykästyny :) Pim Pam -blogissa oli tosi kivat lintuhousut ja se oikeastaan oli sysäys alkaa tuota tekemään. On noita lintuluonnoksia tullu eräskin tehtyä, mutta jotenkin en oo vaan saanu valmista.

  Hei, vieläkös sitä Miffy-paitaa haikailet?? Meillä on se tytölle nafti, on kyllä 110/116, mutta vastaa varmaan enempi 104/110 ja kun siinä on ne pussihihat, voi pitää jo snadisti aikasemminkin :)

  VastaaPoista
 6. Hauska lintu ja hienosti onnistunut aplikaatio. Kelpaisko tokaluokkalaiselle kukat?

  VastaaPoista
 7. Kiinnostaisko teidän tyttöä esim. kissa- tai hevosaiheet? Eikö ainakin hevoset ole tosi in juuri tokaluokkalaisten keskuudessa? Myös joku pilvi- sateenvarjo- tai sateenkaariahe voisi mennä, kun kaikki japanilaistyylinen söpöily on vielä aika muodissa. Nykyään on kyllä tosi teinejä vaatteita lapsille. Mulla oli kolmosluokalla vielä toppahaalari koulussa, nykyään niitä ei ole varmaan edes ekaluokkalaisilla :D

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Piti tässä tulla vaan ilmottaan ,että juniori sai käyttöön nää pökät http://1.bp.blogspot.com/_OmAg-KYWopw/S1WTcWdsQ2I/AAAAAAAAAbo/FpkmVKssnUc/s1600-h/P1190431.JPG tänään ekaa kertaa,ja on ihan LOISTAVAT!! Kiitti kaupoista vielä kerran, vaikka vanha juttu onkin :)

  -J-

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista :)

  Susanna, kukat ois kyllä yks hyvä vaihtoehto myös! Mietin semmosta missä ois se koko pitkävarsi, lahkeensuusta ylös, missä olisi kukka. Taisi PimPamin Petra tehä ensin semmoset, sittemmin niitä onkin näkyny useissa blogeissa. Tosi kiva idea!

  Anna, ihan varmasti uppois hevoskuviot! Vaan on vähän hankalampia tehä :-D Tai sitten pitäs vaan löytää hyvä malli mistä ottaa apuja! Meillä muuten tuo tyttö piti vielä ekaluokan toppahaalaria, tänä vuonna ilmoitti, että pitää vain kotona haalaria, kouluun 2-osainen. Toisaalta, täällä "maalla" sitä ollaankin ehkä vähän pidempään sillein, miten on hyvä olla, eikä se ulkonäkö mene sen eelle niin aikasin. Hyvä niin :)Muistan miekin, että varmaan koko ala-asteen ollu käytössä haalarit ja nukeilla leikittiin!

  Haisulin äiti, Kiva kun mieleiset ja istuu hyvin!!! Kiitos kun kävit kertomassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!