sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Ritari-suuri sairaana ja asusteita

Onnilla oli perjantaina Halloween-juhlat päiväkodissa. Oli kyllä jo hilkulla, että ei päässyt koko juhliin. Alkuviikon oli kipeänä, pahimpana yskä ja ahdistus. Ja öisin astmakohtauksiakin käytiin läpi. Kuume pysyi siedettävissä, n. 39 asteessa, eikä sitäkään enää maanantai-illan jälkeen ollut. Torstaina pääsi päiväkotiin ja perjantaina juhlimaan ritarina. Tarkoitus oli laittaa Tikru- tai Ihaa -puku päälle, mutta torstain-iltana mie sit kuitenkin tein ritarin viitan. Ei mikään erikoinen, mutta pojalle oikein mieleinen :) Kaksinkertainen t.sininen joustofrotee, tähdet velouria ja joustofroteeta. Hopeakoristeita voisi vielä lisäillä, mutta enpä taida jaksaa kun noinkin oli niin mieleinen pojalle. Onni on tähän asti juossut ympäri taloa huppupyyhkeen huppu päässään ja se pyyhe-osa takana viittana liehuen :-D Nyt on sitten ihan oikea viitta!  Hän on milloin titaja (ritari) ja milloin pupili-kankali (super-sankari).


Eilen illalla Onnimies sitten heräsi tunnin unien jälkeen ja tuntui kuumalta. No kuumehan se pomppi taas siellä 39 ja 40 välillä :( Viime yön valvoin tarkkaillen poikaa, kuumekin laski lääkkellä 38 ja 39 välille. Tää päivä ollut ihan veto pois, kunnes tuossa tunti sitten alkoi tokeentua. Nyt onkin sitten virtaa taas vaikka kuinka! Uskomattomia nuo lapset! Pitää nyt kattoa mihin suuntaan tuosta menee, että mitä huomenna tehään :) Onni on ollu 1,5 vuotta täysin terve pikkupoika, joten olihan tää jo vähän ootettavissa. Action-kuvia ei ritarista viitan kanssa tänään siis saanu, koska ritari oli vähän nuutunut.

Tänään ompelin myös pikaompeluilta tarpeeseen. Tytöillä ei ollu kunnon huivia/kauluria ja ei ollu aikaa ja jaksamista mitään erikoista tehä, joten ompelin ihan vaan kaksinkertaiset trikootuubit (vrt.buffi). Ne olikin mieleiset. Onnille tein myös, JNY:n junatrikoosta.
Keskimmäiselle ompelin myös rukkaset. Ulkopinta br-pulia ja sisäpinta joustofroteeta. Menee just näillä keleillä pihalla hyvin. Onnille tein viime viikolla autot-br-pulista tuommoset myös. Niistä ei nyt ollukaan kuvaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
9 kommenttia:

 1. Pikaisia paranemisia pikku potilaalle!!

  VastaaPoista
 2. Pitääkin kokeilla tuota hanska kaavaa. Ja tuo buffi kaulaliina hyvä idea, taidankin itse myös kokeilla=)

  VastaaPoista
 3. Hieno viitta ja trikootuubit :)
  Ja on pitänyt kiittää hyvistä ja selkeistä pipo-ohjeista tuolla aikoja sitten. Nyt kun itsekin olen vähän koittanut ommella itse niin noilla ohjeilla pääsi sujuvasti alkuun ja ilman niitä en olisi osannutkaan joten suuri kiitos!

  Paranemisia vielä pikku potilaalle!

  VastaaPoista
 4. Moi...Onnille paranemisia !Toinen on niin kipeän näköinen =/ Meillä myös sairastettu ,taas! Tuliskohan jo kesä????

  VastaaPoista
 5. Voi pikkusta reppanaa, kun on korkea kuume. Pikaista paranemista pupili-kankalille!

  VastaaPoista
 6. Toivotaan että menee pikakseltaan ohi, paranemisia!!!
  Kivoja ompeluksia taas :)

  VastaaPoista
 7. Hieno viitta, kuten muutkin ompeluksesi. Pikaista paranemista pikku-miehelle :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista ja paranemistoivotuksista <3

  Pupili-kankalilla oli äsken herätessään 39,2 kuumetta, eli ei vielä tänään päästykään terveiden kirjoihin. Ja on tuo kaikinpuolin taas ihan kipiä :(

  Bianca, kiva kun on ollut iloa ja hyötyä!

  Kati, mie ootan sitä talvea ja pakkasta, että pöpöt kuolee!!! Mutta ei se oikein näytä tulevan sekään...

  VastaaPoista
 9. Ajattelin täs ilmotella vain, jos olet ihmetellyt ku ei kuulu mitään. En ole unohtanut niit tilkkuja :D
  Koitan huom. illalla ehtiä ottaa kuvaa ja laittaa s-postia niist, onhan niit tos jo aika kasa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!