sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Paloautohattu ja jokunen muu

Tässä on tullut taas jokunen hattunen ommeltua. Täydellistä talvihatun kaavaa etsiessä... Edelleenkin tuli noista kypärämyssyn mallisista liian väljiä. Mutta ehkä vielä joskus onnistuu. Ja onpahan ens talveksi sopivia :-D Ja tuo paloautohattu oli Onnilla kyllä tänään ihan kaupungillakin päässä.Samalla mallilla tein keskimmäiselle lapsukaisella myssyn myös. Naama-aukko oli miusta liian suuri. Ompelin siihen resorin, että ei olisi niin suuri.


Mutta eihän tuo resori neidille sitten käyny. Kuulema ihan tyhmä hattu. No ratkoin resorin pois. Ja nyt kuulema kelpaa. Mutta ei tuota kovilla pakkasilla voi pitää tai jos viima käy, kun ei ole napakasti naaman ympärillä.Samainen tyttönen sai myös mustasta pallofleecestä hatun. Tähän laitoin nauhatkin. Voitte arvata mitä mieltä neiti on nauhoista... No, mutta jos menee tuohon pihalle leikkimään viimaan, niin eiköhän tuo päähän pääse.


Ja onpas tosi edustava kuva neidosta :-D

Esikoinenkin on hatun saanut. Muuten ihan jees kuulema, mutta ei käy pyöräilykypärän kanssa. Eli kouluun ei voi laittaa kun sinne pitää olla semmonen hattu, että päälle mahtuu pyöräilykypärä. Tämmösiä hattutehtailuja täällä. Nyt kyllä pitää saada jotain muutakin aikaseksi! Alkaa hatut tulla korvistakin ulos... 

Loppuun vielä foto tän päivän luistelusta. Onnilla vaan taitaa olla turhan just-sopivat-luistimet (koko 25) kun oli ryökäleet hiertäny jalkojen sisäsyrjistä nahkat pois :( Mutta siitä huolimatta yritys oli kova!


Hyvää itsenäisyyspäivää huomiselle


ps. lisäilin 7.12 uusia kohteita huutikseen ;)

3 kommenttia:

 1. Oi miten ihana se paloauto kypärämyssy, minun pitäis myös kokeilla kypärälakkia, on niin kätevä ja ei tarvitse huivia erikseen yms. Ja meillä vielä esikoinenkin suostuu pitämään. Haastelliseksi kyllä menee lasten kasvaessa se vaatteiden juttu, ei sopii yksi ja ei sopii toinen, huhhhhh! Onko Sinulla vin kaksinkertainen fleece lakissa, tai välissä myös jotain?

  VastaaPoista
 2. on kyllä hienoja hattuja!!!pallofleeseä pitäs jostain saada..ihana Onni luistelemassa..tänään Liljalle luistimia kattelin mutta Robbarissa ainakaan ei niin pieniä ollut(just 25 kokosia etsin..)..

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kewa ja Pikkupikkuriikki :)

  Kewa, sanos muuta! Ja joskus olin tiukka periaatteen kanssa, että mie kun sanon, niin se puetaan. Ei enää onnistu :-D Ei omat hermot kestä... :-D Miulla on noissa joko kaksinkertainen fleece, tai sit sisäpinta joustofroteeta.

  Pikkupikkuriikki; myö kans etittiin viime talvena pieniä ja nuo oli pienimmät mitä löyty. Eikä helpolla löytyny nekään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!