sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Apinalauma kukkien seassa ja jokunen työkone

Tää on kyllä ollut aika tehokas viikonloppu kaikinpuolin! Olen käyny hiihtämässä toistakymmentä kilometriä ja ulkoillut ja sitten vielä ommellut aikamoisen kasan kaikenlaista mukavaa. Tässä nyt vielä tämä viikonlopun toinen postaus!

Esikoiselle tein Metsolan Sunray-joustofroteesta tunikan. Ensin neito vähän vastusteli, että hän ei tuosta kankaasta mitään kyllä halua. Mutta tein vastoin hänen tahtoaan tämän tunikan ja valmiin tuotteen nähdessään olikin oikein tyytyväinen ja olisi heti kelpuuttanut päällensä! Että kyllä äiti vaan tietää ;-D

Samaa värisävyä valmistui myös Onnille paita. Mie en ole sinut nappilistan kanssa joten tässä tämmönen laiskanmiehennanppilista :-D Tai ei tuota nyt voi ees semmoseksi nimittää, enemminkin tuommonen yksityiskohta. Ihan kivasti antaa ilmettä paidalle, kai?Apinoita tuli tehtyä isompi kasa. Omille tytöille ja ystävän tytölle pinkit apinamyssyt. Tuo keltainenhan on jo aiemmin Onnille tehty. Iteasiassa tuota kangasta ois vielä pikkasen jos joku haluaa ostaa hatun? Ja kun  nyt tälle linjalle lähdetään, niin tuosta SunRay-hatusta tuli turhan nafti tytöille ja Onni ilmoitti, että hyi mikä tyttöjen hattu (pitää kyllä tuosta kankaasta paitaa...). 

Kaikissa hatuissa sisäpinta fleeceä ja korvien kohdalla tuplafleecet, eli näillä nollakeleillä miusta alusmyssyn kera jo toimii!


Ja loppuun vielä Onnille ja ystävän pojalle tehdyt työkonevelourhousut. Ihanaa vihreä-limeä velouria Tiritomista. Tuota paikkaa kyllä suosittelen, tosi nopeat toimitukset ja ihania kankaita :) 


Tässähän näitä sitten olikin. Ja pakko myöntää, kangaskaapit ei silti tunnu tyhjenevän :-D

blogi+allekirjoitus.png (81×43)

ps. aloin lisäilemään välikausivaatteita huuto.nettiin, linkki löytyy tuolta oikeasta reunasta ;)

12 kommenttia:

 1. Aivan ihania ompeluksia! Tuo SunRay-kangas on kyllä älyttömän suloista!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuoseja. Mä täällä olen ihmetellyt, miten kummassa sä saat aina noin paljon aikaan!

  VastaaPoista
 3. Kivat ommellukset, erittäin mieluinen se vale-nappilista! (minä en osaa ollenkaan, meni koko päivä p****een kerran kun kokeilin ja sen jälken ei ole uskaltanut edes yrittää)

  VastaaPoista
 4. Ahkerasti olet kyllä ompeluksia ahkeroinut! Ihania nuo apinakankaat, itsellä just valmistui vielä siitä musta-limestä apinasta paita, ja ehdin jo tilata hitusen tuota turkoosi-ruskeaa, on vaan niin kivaa! Kivoja ompeluksia ihanista kuoseista! :)

  VastaaPoista
 5. Mukavan näköisiä vaatteita!! Ja hirmusti vielä! Saisiko pienen määrän virtaa ja taitoa paketissa meille;) Tuo apinakangas alkaa koukuttamaan, mistähän sitä saa:)

  VastaaPoista
 6. Oi, toi lasikanmiehen nappilista laitetaan ky korvan taakse :D
  Ihania ompeluksia ja minä olen ihan rakastunut tuohon pinkkiin apinakankaaseen :D

  VastaaPoista
 7. Ahkera olet ollut! Ihanat nuo sunray- ja apinakankaat kyllä :)

  VastaaPoista
 8. Siis mikä IDEA tuon nappilistan suhteen! Wau!! Joskus kyllä pöllin tuon keksinnön ja matkin sua... ;D

  VastaaPoista
 9. Toi nappilistaidea on tosi hyvä!! Josko minäkin tekisin joskus. Tehtävää ja ideoita vain on niin paljon, ettei ehdi millään kaikkea toteuttamaan..

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon kommenteistanne!!!

  Mamuli, mie teen yleensä sarjassa useampia juttuja kerralla, tuntuu, että sillein vaan valmistuu vähän nopeammin :)

  kewa, vähän samat kokemukset joo :-D

  aajuska, mie tilasin Tiritomista. Mutta olikos Ikasyrilla myös??

  Toivottavasti nappilistajutusta on iloa muillekin :) On kyllä näppärä tehä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!