sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Toisenlaista ompelua

Joskus tulee ommeltua muutakin kuin lastenvaatetta. Siskoni käy Cosplay-tapahtumissa (meniköhän kirjoitus oikein??) ja tarvihtee aina niitä roolijuttuja. Miulta on turha kysellä sen tarkemmin, mie vaan teen mitä pyydetään :-D Ja yleensä pari iltaa ennen tarvetta... Eli kiireessä. Tässäpäs siis Egyptin malliin. Tällä tyypillä on ihan  nimikin, mutta tähän hätään en sitä saanut tietooni. Ompelu oli tosi yksinkertaista. Suurin osa pukeutumista on nuo asusteet, ja asettelut jne. Tässä siis ensin "egyptiläinen".


Seuraavana Jill Valentine. Heh, nimen tiiän vain ja ainoastaan siitä, että kuva on nimetty tuolla nimellä :-D 


Tämä Jillin asu oli aika nopsa tehä. Siskoni osti mustan perushameen, mihin ompelin tuon harmaan kaistaleen alareunaan. Lisäksi tuommoinen ihan tuubitoppi. 

Lopuksi vielä samaisen siskon penkkariasu, ja tän miekin tunnen, eli Harry Potter. Huivi on hänen ystävän äidin kutoma (käsittääkseni). Mie tein tuon mustan takin, mustasta fleecestä. Kuvissa ei taida näkyä, että huppu on vuoritettu punaisella. Merkit, lasit, peruukit jne. siskoni hankki netistä jostain. 


Kuvissa ei nyt kyllä edes yksityiskohdat näy, mutta yhtäkaikki, tämmösiä on tullut myös tehtyä :) Kuvat eivät siis ole minun ottamiani vaan sain ne siskoltani käyttöön. 

Mukavaa huhtikuun ensimmäistä viikkoa!

Mirka

3 kommenttia:

 1. Onpas tutunnäköinen huivi Harryn kaulassa! :)
  Eikös olekin mukavaa työstää näitä rooliasuja välillä?

  Jokunen aika sitten eksyin blogiisi. Taidat olla se sisko joka ompelee! :)

  VastaaPoista
 2. Varmasti mukavaa vaihtelua tuollaisten teko :)

  VastaaPoista
 3. Siis kerran kävin jo vastaamassa tähän, mutta eihän täällä mitään vastausta ole! Mutta asiaan:

  Villanne, kiva kun kävit huikkaamassa :) Ja jeps, miehän se. Kyllähän noita ompelee, aika vaan on aikasta rajallista, että aika kiireessä tulee sitten sävellettyä. Saisi varmasti hienompia juttuja, jos ehtis kunnolla paneutua!

  Sani, jeps, mutta on pienille lapsille helpompi tehä :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!