lauantai 21. toukokuuta 2011

Kangaskaapin tyhjennystä ja vähän Ebaytä

Miulla on ihan liikaa kankaita. Miun mielestä siis. Tekisi mieli ostaa vaikka mitä ihanuuksia, mutta ihan pakko-pakko on ensin saada tilaa tuonne kaappeihin! Aloitinkin operaation, että kaapit tyhjemmiksi. Ystävältä sain pari metriä, vai liene enemmänkin lime-valkoista raitatrikoota. Siitä tuli ja on tulossa, tytöille tunikat. Tässä esikoisen tunika valmiina, keskimmäisen tunika on vielä kasaamatta. Varsin yksinkertainen ja nopea tehdä, Hannah-kaavalla. Vähän kuultaa raidat tuon sydämen läpi, mutta ei luonnossa noin pahasti kuin kuva antaa ymmärtää. Näitä tunikoita on kyllä mahottoman nopsa ommella, ja etenkin esikoisen koossa, n. 140cm, kangastakin palaa ihan kivasti!

Kuvat tuli nyt nappastua jokseenkin lennossa, joten asettelu on päin honkia. Pitäisi kuitenkin olla ihan symmetriset nuo kaikki osat :-D
Ja tosiaan, Ebaykin taas kutsui... Edellisen postauksen Spiderman-Crocsit kun on isot, niin tilasin taas kokoa 6c7 olevat Crocsit. Nää on sitten ukkelin toiveesta "päpmännit"Kuvat lainattu Crocsin sivuilta.

Aurinkoista viikonlopun loppua toivotellen

Mirka

2 kommenttia:

  1. Ihana tunika, kyllä sopii kangas siihen. Joskus tuntu että kankaita on liika mutta kun rupea ompelemaan jotain niin aina jotain puuttu... Ja hirveästi tekis mieli tilata kun uustuksia saapuu nopea tahtia ja aina on joku heti kerennyt ihanuuksia omepelemaan... Sairautta sekin;) Kangasmaania;)

    VastaaPoista
  2. Laita tänne myyntiin ylimääräisiä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!