torstai 16. kesäkuuta 2011

kesähattu neitokaiselle ja retrolöytö

Ystävältä saatua ihanaa retrokangasta. Tästä on aiemmin tehty samaiselle neidolle hame, nyt hattu. Lisäkoristeena pieni rusetti ja päälaella kangasnappi. Pitäähän noita nappilaitteita nyt hyödyntää :) Tääkin on ihan yksinkertaista puuvilla, käännöskantti alareunassa Ikean hippokangasta.


Loppuun vielä kuva tämän päivän löydöstä! Työkaveri löysi lopettavan laukkuliikkeen korista aitoa retroa olevan laukun. Lähes itkua väänsin kun olisin itekin halunnu moisen. Kävin liikkeessäkin kyselemässä. Noh, omistajalla on toinenkin liike ja sen varastosta löytyi vielä yksi omenalaukku!!! Tuo ON ihana!!! Pohjassa on vanerilevy, ulkopuolella metallinastat pohjassa. Kunnon vahvaa keinonahkaa. Ja ja ja :-D Tykkään! Samaisessa kaupassa on 70-luvun loppupuolelta reppujakin myytävänä aika paljon edelleenkin. Ja hintaa näillä on huimat 3e/kpl! Niin siis myös tällä omppukassilla :)


Mirka

ps. kuva on nyt vähän hassun mallisia, mutta otin ne kännykällä, mikä on ihan uusi ja ei mitään hajua säädöistä. Ottaa kait jonkinmoisia panoramakuvia tai jotain...

10 kommenttia:

 1. Wau mikä kassi! Näitä voisit hakea kasan ja diilata ysville myyntiin...

  VastaaPoista
 2. :) Jeps, ite ihastuin kyllä kanssa! Ja ikävä kyllä noita omppukasseja ei ole enempiä :( Ne mitä on, on semmosta liukasta kangasta, reppuja/kasseja, missä on ne klipsukiinnikkeet, missä on samassa heijastimet, sitä samaa ainetta kuin esim. pyörässä kissansilmä :)

  VastaaPoista
 3. Oi elämä mikä löytö! Ihanaihanaihana <3 Ja hei, mulla taisi olla eka luokalla semmonen liukas pintainen laukku klipsikiinnikkeillä, heijastimineen kaikkineen =D Punainen väriltään ja hämärä muistikuva, että siinä oli kissan tai koiran kuva. =)
  Ja ihana on kyllä tuo neidin lätsäkin. =))

  VastaaPoista
 4. Oi upea, niin laukku kun lätsä!!! Kyllä tämmöisellä laukualla kelpää kulkea, nami nami nami!!!

  VastaaPoista
 5. Mun ensimmäinen reppu oli myös sellainen heijastinklipsureppu, punainen ja siinä oli kuvana peukaloisen retket. Olispa ihana saada sellainen omalle tytölle!

  VastaaPoista
 6. Sari, :) kiitos!

  Kewa, sanos muuta! Ja tuonne kivasti kesäreissuissa mahtuu tavaratkin :)

  Riikka, kääks! Siellä oli just noitakin! Sinisenä ja punaisena! Tosin en siis tiiä oliko enää, mutta oli sillon alkujaan kun mietin minkä ostan veljelleni läppärilaukuksi. Päädyin sitten tylsästi musta-valkoiseen heijastinklipsukassiin.

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno lätsä ja aivan mahtava löytö!!! Mulla oli kans ekaluokalla semmoinen punainen klipsulaukku, tosin siinä oli Tupu, Hupu ja Lupu.

  VastaaPoista
 8. Oi mikä löytö, aivan ihastuttava laukku.

  VastaaPoista
 9. Vautsi mikä löytö, kelpais mullekin tuollainen laukku tai ihan mikä vaan tuon tyylinen retro laukku,varsinkin jos hintaa VAAN 3e!! tosi hieno löytö. Ja lätsäkin on mitä mainioin, ihana kangas ja malli :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!