keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Tuulahduksia merten takaa ja koto-Suomesta

Etsivä löytää. Tällä kertaa Ebayn kautta ulkolaiseen kangaskauppaan. Ja minkälaiseen kangaskauppaan! Samoja juttuja mitä löytyy kotimaan kamaraltakin, mutta hinnat matalat.

Tilasin Ooga Booga jouluvelouria sekä pöllökuvioista interlockia. Ajatuksena, että tuosta Ooga-Boogasta tulee Onnille housut ja tytöille hameet jouluksi. Yläosaksi vihreää tai punaista. Ehkei nyt aatoksi, mutta välipäivien rennompia juttuja. Pöllöistä en tiiä vielä, liekö ehtisi vaikka pukkia vähän auttamaan pöllökankaan avulla.Molempia kankaita piti tulla reilu 90cm, eli jaardi, mutta ne oli leikattu tosi reilulla kädellä. Kaikkine postineen nämä lähes kaksi metriä kangasta tuli maksamaan 21e! Ei miusta paha ollenkaan :) Mukana tuli iso kasa näytetilkkuja, joten ehkä jokusen kankaan joutuu vielä lisääkin tilaamaan. Toimitus oli nopea, alle viikossa tulivat. Sähköposteihin sai tilausvaiheessa nopeaan vastaukset. Maksaminen onnistui vaivattomasti paypalin kanssa. Ja kauppahan on siis:


Ja jottei tässä nyt pelkästään ulkolaisia kauppoja hehkuteta, niin tilasinpas täältäkin:


Aivan todella ihanaa Leena Rengon suunnittelemaa Kioskikissavelouria! Mie olen ihan myyty tuolle kuosille. En ees tiiä mitä Onnimies tuosta tuumaa, mutta tuumas sitä tai tätä, niin tuosta hälle jotain ompelen. On se vaan niiiin ihana kuosi! Toimitus on tosin vasta myöhemmin, oli ennakkotilauksessa, mutta tätä en halunnut jäädä ilman!


Tämmönen postaus tällä kertaa. Olisi tuolla jotain ompeluitakin valmiina, mutta ei näin pimeässä viitsi alkaa kuvaamaan. Tuolta Printkniitsstudiolta tulee varmasti vielä pari erää tilattua ainakin, oli ne kankaat niin ihania näytepalojen perusteella. Esimerkiksi työkalukangas näytti kuvissa ei-niin-miltään, mutta kun sain siitä velourisena näytepalan, niin olikin aikasta jees. Hmm... Vai pitäisiköhän ensin yrittää ommella noita jo hankittuja kankaita valmiiksi... 

Mirka


4 kommenttia:

 1. Voi minkä teit, oikea taivas tuo kauppa! Ja varmasti saa tilin hupenemaan ;)

  VastaaPoista
 2. Oliko muita maksu vaihtoehtoja kuin tuo paypal?

  VastaaPoista
 3. Sain kanssa blogin kautta mailia tuolta Printknitstudiosta, muttei sitten tullut edes käytyä kurkkaamassa nettisivuilla. Nyt käväisin, ja näyttääpä tosiaan ihan hyvälta. Mukava kuulla, että oli positiivinen kokemus, ehkä uskaltaisi joskus itsekin tuolta tilata :)

  VastaaPoista
 4. yllätysvieras; :-D Juu, aika kivasti siellä on kaikkea. Tosin kannattaa aina muistaa se, että yksi tilaus kestää alle tullirajojen, vaikka tilaa pienissä satseissa, tulee aika edulliseksi :)

  Nuksu; enpäs osaa tuohon sanoakaan! Ite kun käytän tuota Paypalia joka paikassa, en oikeastaan kiinnitä muihin systeemeihin huomiota :(

  TanttaRalla; Aa, no katos mie luulin, että miulle tuli se säpo kun olin kyselly Ebayn kautta tarkemmin. Mutta olikin vaan sattumaa varmaan! Ja kyllä, tosi hyvä maku jäi kyllä, eli tilaan varmasti uudelleenkin. Nyt vaan pitää keskittyä vähän noiden ompeluunkin välillä... :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!