tiistai 6. joulukuuta 2011

Kudottua ja ommeltua

Kovin innokas neuloja en voi sanoa olevani, mutta etenkin talvisin on alkanut neulominenkin maistua. Viime talvena tein varmaan toistakymmentä norjalaista hattua ja niiden kiintiöt on aika täynnä :-D Nyt siirryin villasukkiin. Ensimmäiset harjoitusversiot tuli Onnille. Toiset on aika loppusuoralla ja ne valmistuu keskimmäiselle.  Niissä on työnjälki jo huomattavasti parempaa, nää ekat oli kyllä rehellisesti harjoituskappaleet.


Amerikasta tilatut kankaatkin on päässeet työnalle. Tässä OogaBooga jouluvelourista tehdyt alaosat muksuille. Ajatuksena, että joulun aikaan (ei juhlakäytössä) nää vois olla aika jees punaisten paitoja ja sukkisten/sukkien kanssa. Vielä jos ehtisi punaisesta velourista tehdä tonttuhatut. Aiempina vuosina on ollut Kimperi-tyyliset tonttuhatut ja muksut ei vaan niistä tykkää. Pöllötrikoostakin on jotain muotoutunut ja monesta muustakin kankaasta mutta niitä kuvia ei vielä tänne laiteta. Toivotaan, että muistan ne kuitenkin kuvata ennenkuin lähtevät etiäpäin! Jotexilta tilasin 10 metriä kangasta:


Ihastuin tuohon täysin ja ompelinkin sen siliäntien siitä olkkariin verhot. Tykkään! Nyt pitäisi vaan miettiä seinätauluun joku tuohon sopiva kangas, ideoita? Eli semmonen n. 120cm x 120cm seinätaulu on, missä on nyt joku Tampellan vanha voimakkaan värinen kangas. Ei käy yhtään tuon metsäkankaan kanssa mutta en keksi mitään muutakaan!

Oikein mukavaa Itsenäisyyspäivän iltaa kaikille! 

Mirka


5 kommenttia:

 1. Kivat nuo sukat, tykkään ite tuosta langasta, neuloin siitä viime talvena tyttärelle.. :) Onpas hyvän näköiset nuo oogabooga-housut ja hameet. Minä meinasin kans tilata tuota kangasta Jotexilta, ajattelin että vois tulla kivoja takkeja esim.. jostain syystä en kuitenkaan sitten tilannut (voiskohan olla, että niitä takkikankaita olis sitten ennestään jo aika paljon :D)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikkäät sukat. Ja kauniit housut, hameet!

  VastaaPoista
 3. Meidän lapsilla on ihan samanväriset raitasukat mamman tekemänä. Ihana tuo verhokangas, niin luonnon läheinen ja ajattoman rauhalliset värit.

  VastaaPoista
 4. Suvi, sama homma, takkikankaita on vaikka kuinka, mutta pitäsköhän niitä joskus ommella takeiksikin ;-D No, keväällä sitten uusii tyttöjen takit ainakin.

  Red Dragon, kiitos :)

  Sarita, mie haluisin itellekin tuommoset sukat! Mutta oma neulontakärsivällisyys ei taida riittää tän kokoisiin sukkiin...

  Noniin, Kiitos <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!