lauantai 17. marraskuuta 2012

Huppari

Selian ihanaakin ihanampi velour on odottanut tekijäänsä. Eilisiltana vihdoin sain siitä tehtyä hupparin. Ottobresta otin jonkun hupparin kaavan, että sain hupun koon oikein. Tuo edustan resorihässäkkä on taas täysin oma ohjeistus... Eli ei ollut ihan selvillä miten tuon toteutan kun vetoketjua en halunnut laittaa. Noh, siitä tuli nyt tuommoinen. Resorien alareunaan piti laittaa tukipala. Vielä mietin, että kun uudet tuotelaput tulevat, josko semmoisen vielä tikkaisi kiinni tuon neliön päälle.
Sovituskuvaa ei taaskaan ole. Sisätiloissa on ihan turha yrittää kuvata superliikkuvaa kaveria... Mutta laitetaan herra-hupparin-käyttäjästä kuitenkin yksi otos. Tämän näköinen kaveri on aina päiväkodista tullessa... Olisi niiiin upeaa kun sataisi puhdasta lunta ja loppuisi tämä likainen kurakeliaika!


-miku-


4 kommenttia:

 1. Oi miten kiva huppari!!! Sympatiat;) minulla aina kolme tämmöistä hiekkakasaa leikkipuistosta-eskarista haettavana, ihan järkyttävä. On kyllä mukana pieni harja millä yritän ne isommat kasat vaatteista poistaa mutta tuntuu että turhaa, ja vielä se koira...

  VastaaPoista
 2. Hieno huppari, minusta se edustan kehitelmä on hyvän näköinen. Ja tuo itse kangas onkin tosi ihana, vaikka en kyseisestä kuosiehdokkaasta yhtään innostunut siinä äänestyksessä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kewa ja Pilvi!

  Meillä onneksi nuo isommat ei enää niin kovin hiekkaa tuo, mutta tuo pikkumies kyllä hoitaa niiden edestäkin sen...

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva huppari. Nätti kangas

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!