lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kevät!

Nyt voisi varmaan jo varovasti puhua keväästä? Ainakin aurinko paistaa ihanasti, vaikka pakkasta onkin ollut viime päivinä todella paljon. Fleecevuorelliset velourhatut ja kaksinkertaiset huovutetut villahatut voisi jo vaihtaa pikkuhiljaa köykäsempiin, etenkin kun pojalla on aina käytössä merinovillainen alusmyssy.

Metsolassa oli postikuluttomuus viime viikonloppuna ja pakkohan sitä on postikuluttomuudet aina hyödyntää!  Tilasin muutamat pikkupätkät kankaita, ihan vain pipotarpeisiin. Tänä aamuna pikainen surautus ja tuloksena kaksi vuoretonta froteemyssyä, bambulankaisilla tupsuilla. Noita bambulankoja pitääkin käydä ostamassa pari väriä lisää, on nimittäin tosi hyvä matsku noihin tupsuihin ja tietysti tiskirätteihin. Kestää 60 asteen pesun täysin.
Ja loppuun vielä illalla otettu pimeä kuva. Keskimmäisellä hajoaa rukkasia minkä ehtii ja ajatus oli, että siinä ajassa kun ajelen kaupoille etsimään uusia, teen itse. Ja teinkin. Liian pienet. Kaavassa luki vanhemman tytön nimi, mutta millähän vuodella ne on olleet hälle sopivat kaavat... No, nähtävästi ne ei järkyttävän pienet ole kuitenkaan, koska tyttö ne oli kuitenkin napannut kouluun lähtiessä käteen :D Ja jos ei hän niitä käytä, niin poika ilmoitti, että hän kyllä pitää! Ulkokangas br-pulia ja sisäpuolella hyvin notkeaa, pehmoista karvamaista keinokuitukangasta.


-miku-

3 kommenttia:

  1. Ihanat rukkaset! Toivottavasti kestävät paremmin käytössä kun kaupan omat!!!

    VastaaPoista
  2. hauskoja rukkasia ja söpöjä pipoja!

    VastaaPoista
  3. Nuo rukkaset ovat kyllä mahtavan näköiset (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!