maanantai 4. marraskuuta 2013

Värikästä syksyn pimeään

Pienelle-suurelle eskarille väriä pimeään syksyyn. Poika tykkää kyllä itsekin väreistä paljon, liekö äitin opettamaa, vai olisiko muutenkin tykännyt. Tiedä häntä, yhtäkaikki, hienoa, että vaatteet kelpaa :)

Ensin Metsolan kurre-velourista paita. Ensin meinasin tehdä nappilistaa, mutta jotenkin se on jo niin nähty. Sitten ajattelin tehdä tuon valkoisen valenappilistan ja siihen pari nappia. Mutta napit on hankalat, ne aina painaa jostakin. Sitten muistui mieleen nuo sienet. Ja sienethän on vuosien takaa, Me&I:n sienibodysta, minkä muokkasin paidaksi. Joskus sitten nappasin siihen tilkkuun tukikankaan taakse, ajatuksena juurikin aplikoida sienet johonkin. Tämä paita sai nyt sienistä kaksi kappaletta.
Eilisen ompelu oli pojalle housut. Hän on tykästynyt Me&I:n taskullisiin housuihin. No taskuthan nyt ei ole iso homma toteuttaa housuihin. Monesti tulee tehtyä kaaritaskuja housujen päälle, mutta oikeastaan aika kivat tuli näinkin päin tehdessä. Vähän joutuu tuota mallia kyllä vyötäröstä muokkaamaan. Jotenkin noin hoikalla kaverilla on parempi olla resori vyötäröllä. Noissa on siis ihan vain kuminauhakuja ja kumppari. Ja alla olevaa kuvaa ei sitten fyssarit huomanneet ;D Ja kyllä, ohjataan aina pois tuosta asennosta kun vaan huomataan, mutta nyt oli houkutus napata ensin kuva kun oli kerrankin paikallaan ja näkyy taskujen muoto hyvin :D


Syksyistä viikonalkua toivotellen

-miku-

6 kommenttia:

 1. Kommentoin nyt ihan epäoleellista asiaa, mutta mummini istui aina samassa asennossa ja pikkuveljeni istuu myös, hauskan näköistä. :D Tuli niin iloinen mieli tuosta kuvasta.

  VastaaPoista
 2. Mä istuin kans pienenä usein tuossa asennossa, ja istun kyllä edelleenkin (yliliikkuvat nivelet, sanoi lääkäri).. Hienon paidan teit, ja nuo kärpässienet on tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 3. Kivan syksyinen paita :) Hyvin sopii sienet ja hyvä idea!

  VastaaPoista
 4. Ai noinko ei sais jalkoja pitää? Olikin mulle ihan uusi tieto - kauhee, äitini joskus kertoi että saattoi pikkutyttönä istua tuossa asennossa tuntikausia lukien kirjaa. :)

  VastaaPoista
 5. Väriä tähän syksyyn tuntuukin tarvitsevan ja tuo paita on ihan mainio siihen tarkoitukseen! Ihana! Ja housut on mahtavat ,yöskin :)
  Ja tosiaan tuosta jalkojen asennosta on minullekkin sanottu, että rasittaa jotenkin jalkaa/polvea? tjtn, ettei suositella. Mutta mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne!

  Tuosta jalkojen asennosta; pojalla on hyvin yliliikkuvat jäsenet ja tuo asento on kiellettyjen listalla. Korjataan siis aina kun nähdään ja aika hyvin itsekin sen yleensä muistaa. Olikohan, että tuo edesauttaa lonkkien liikkuvuutta ja sitä kautta jalan kiertymistä, ja tämän vuoksi kiellettyjen listalla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!