tiistai 30. joulukuuta 2014

Joulunajan mekkoja

Jouluksi tuli tehtyä itselle pari ja tytölle pari mekkoa. Sekä tietysti muutamat tonttulakit ja vino pino lapasia, pussukoita pipoja, tuubeja, mitä nyt yleensäkin :D Mutta tässä kolme neljästä mekkosesta :) Tytölle tein tuosta kukkakankaasta myös mekon, siitä ei vaan löytynyt nyt suoraan kuvaa. Ja aikamoista sekamelskaa nämäkin kuvat, kun jokainen on muokattu eritavalla.

En tiedä onko nämä blogit enää the juttu. Ainakin itselle tuntuu luontevammalta käyttää facea ja instaa. Mitä mieltä olette?
Onnea kaikille vuoteen 2015!

-miku-

4 kommenttia:

 1. Itse nautin blogien lukemisesta ja kunhan aika taas antaa myöten, myös kirjoittamisesta. Ainakin vielä olen niin "vanhanaikainen" ettei muut kanavat korvaa blogeja. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää tulevaa vuotta Sinullekin! Pallokangas on niin ajaton ja kiva,minulla varmaan joku pallopuuutos,koska heti tekis mieli apinoida. Ja ainakin minulle juuri blogi on edelleen the juttu, koska en käytä facea ja instakin on jotenkin persoonaton ja repaleinen suhteessa tämmöiseen blogiin. Peukutus blogin puolesta! M

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, peukku blogille. Ehkä siksi kun blogeihin on jotenkin helpompi palata kun muistaa jonkun idean nähneensä ja piiitkän ajan päästä kaipaa vinkkiä... Nuo muut on enempi sellaisia "hetken juttuja", paikkansa ehkä niilläkin.

  VastaaPoista
 4. Kivat mekot! Mulla on vähän sama. Tykkään kyllä blogeista, mutta fade ja insta vie ajan. :) Ehkä kuitenkin yritän sinnitellä tuon oman bloginkin kanssa, kun sitä jo niin pitkään on pitänyt. Ja onhan se hyvä käsityöpäiväkirja. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!