sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kevättä kohti

Todella pitkä tauko bloggaamisessa mutta nyt ehkä sekin ongelma voitettu. Sain ladattua bloggerin kännykkäsovelluksen, onnistuu päivitykset helposti!

Viikonlopun valmiit ompelut ovat huivi ja hame. Huivin inspiraatio saatu SOL-13 :lta. Kangas on löytö EK:n palalaarista. Omistan pari SOL-13:n huivia ja olen tykännyt niistä paljon. Tämäkin varmasti käyttöön pääsee :)

Ompelin myös hameen itselleni. Me&I:n magic skirtin malli on kiva ja sen pohjalta tämäkin tehty. Hyvin yksinkertainen ja nopea tehdä! Kangas on Ainolasta.

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Onpa mukavan näköinen hame ja kuosi!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja molemmat ja kankaat myös. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 3. Nättiä, nättiä! Ja ihanaa, että palasit taas takaisin sorvin (tai siis ompelukoneen ja blogin) ääreen! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille :) Mukavaa kun ei ole unohdettu vaikka pitkä tauko blogin puolella ollutkin! IG:ssä löytyy nimellä mikumirkku enemmänkin kuvia :) Mutta nyt yritän aktivoitua myös täällä!

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo kaulahuivit,millainen malli? Kiitokset 2010 tekemästäsi rimpsuhame ideasta,olrn bogisi linkkiä jakanut fb-ryhmissä,kun ohjetta kyseltiin ☺

  VastaaPoista
 6. Kiva kun ohjeesta on ollut iloa!!

  Huivi on varsin yksinkertainen, eli ommeltu kolmioksi, kaksinkertaisena. Eli kutakuinkin neliö puoliksi. Tosi nopea hurauttaa, sitten vaan pimpula-pampulat nurkkiin ja valmista tuli :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!